Проблеми с форума!
Модератор: I.Voykov
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Re: Проблеми с форума!
mitaka21 написа:Здравейте, преди повече от месец и половина бях пуснал едно мнение в раздел "тунинг", но непомня точно в коя тема и не ми беше удобрено. Казах си - може нещо да съм сбъркал в правописа. По късно реших да пусна тема в раздел "Е34", но отново не ми беше удобрена. Вчера пуснах мнение в "тунинг" раздела в следната тема - "м50б25 как става б28" и отново не ми се одобрява мнението. Показва ми някаква малка звездичка само отстрани на темата и това е. Всичко си пиша на кирилица, с запетайки, с главни букви(нямам и правописни грешки) и пак не ми се одобряват мненията. Защо се получава така?
Защото тази тема е дискутирана 1000000000000000 пъти.Всичко е сдъвкано като за пеленачета.От теб се иска само да ползваш търсачката.Или не знаеш, че форума има такава?
- HowDouWantit
- младши ентусиаст
-
Здравейте колеги!
Поради някаква причина ,не мога да получавам лични съобщения.
Може ли някой да сподели какво точно съм сгрешил ,преди помня ,че получавах ,но сега опцията за изпращане на лично съобщение изобщо не е активно ,направо си го няма.
Поради някаква причина ,не мога да получавам лични съобщения.
Може ли някой да сподели какво точно съм сгрешил ,преди помня ,че получавах ,но сега опцията за изпращане на лично съобщение изобщо не е активно ,направо си го няма.

- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
Здравейте, незнам какво направих но целия форум във всички теми ми показва че няма нови мнения нали показва пред темата с червено кръгче ако има ново мнение, а на мен навсякъде ми показва че няма нови мнения, моля някой да помогне, че незнам какво натиснах та да стигна до тука...
Благодаря ви... 

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
^ Натиснал си бутоня "Маркирай форума като прочетен" и затова така.
Оня ден вместо да отговоря на един колега на ЛС, не знам как съм го пратил до себе си и чаааакам да ми отговори
Не знам дали е "проблем с форума", но мисля че не би трябвало да можеш да пращаш ЛС до акаунта си...
Оня ден вместо да отговоря на един колега на ЛС, не знам как съм го пратил до себе си и чаааакам да ми отговори

- HowDouWantit
- младши ентусиаст
-
Колега се е опитал да ми пише Л.С. и ми каза ,от там разбрах. След това пробвах през друго ACC да си напиша Л.С. изобщо не фигурира като опция да се изпрати Л.С. до мен.

- Киров
- Пловдивски Джигит
-
Yanko Petrov написа:^ Натиснал си бутоня "Маркирай форума като прочетен" и затова така.
Оня ден вместо да отговоря на един колега на ЛС, не знам как съм го пратил до себе си и чаааакам да ми отговориНе знам дали е "проблем с форума", но мисля че не би трябвало да можеш да пращаш ЛС до акаунта си...
и сега как да го оправа?? някой теми започнаха да ми показават че има нови мнения, ама не всички...

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
Е никак, маркирал си целия форум да ти се показва все едно, че си го прочел. Чакай да се понатрупат мнения и ще ти покаже, че има нови 

- Киров
- Пловдивски Джигит
-
Yanko Petrov написа:Е никак, маркирал си целия форум да ти се показва все едно, че си го прочел. Чакай да се понатрупат мнения и ще ти покаже, че има нови
Много съм тъп... ама квото е ще чакаме...

- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
това ако ще е новия облик на нашия форум с техническа насоченост , и идея да си помагаме
мене ми прилича на първата страница на арена.бг
40% от екрана са реклами и препратки .. Аз на 23 инча имам място да си чета форума все едно съм с таблет

p.s скриншота е случаен - малко по нагоре от мойто мнение.

40% от екрана са реклами и препратки .. Аз на 23 инча имам място да си чета форума все едно съм с таблет

p.s скриншота е случаен - малко по нагоре от мойто мнение.

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
И на мен тази нова визия на сбиване на самия форум не ми допада! 

Последна промяна POL_Starshi на 31 Юли 2012, 8:47, променена общо 1 път
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
+1 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
На мен са ми отдолу "под" форума тия джаджи 

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Чувствам се сплеснат - поне в техническите подраздели да го няма. В основния и извън темата не ми дреме... Или го турете отгоре - па който иска да си цъка там на "новини". То дори не е рекламно... по скоро информативно... според мен няма смисъл.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
POL_Starshi написа:И на мен тази нова визия на сбиване на самия форум не ми допада!

I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума