Реклама на Клуба в списания?
Модератор: I.Voykov
9 мнения
• Страница 1 от 1
Реклама на Клуба в списания?
Прави ми впечатление по немските списания за автомобили втора употреба, че много се рекламират различни клубове Е21, Е28, Е30 и т.н. Става въпрос за малко каре с логото на клуба и адреса в интернет...
И понеже BMW Клуб България е винаги номер 1, какво ще кажете да се пусне такава реклама в списания АвтоОказион, Автокъщи и Автобазар? Цената е както за стандартна обява със снимка. Освен, че ще сме първият форум с такъв вид реклама целта е да се постигне нещо повече:
Да се направи една кампания през първите 3-4 месеца на 2007г (с бюджет от 120-150лв) за подновяване на членството в клуба, както и популяризиране на вече ежегодния национален събор. Идеално ще е ако дълго коментираният уебсайт е вече готов (но не е задължително). Ясно е, че ползи ще има: най-малкото колкото повече се шуми за Клуба, толкова по-лесно се убеждават рекламодатели и спонсори.
Парите не са много, а усилията никакви?
Какво мислите?
И понеже BMW Клуб България е винаги номер 1, какво ще кажете да се пусне такава реклама в списания АвтоОказион, Автокъщи и Автобазар? Цената е както за стандартна обява със снимка. Освен, че ще сме първият форум с такъв вид реклама целта е да се постигне нещо повече:
Да се направи една кампания през първите 3-4 месеца на 2007г (с бюджет от 120-150лв) за подновяване на членството в клуба, както и популяризиране на вече ежегодния национален събор. Идеално ще е ако дълго коментираният уебсайт е вече готов (но не е задължително). Ясно е, че ползи ще има: най-малкото колкото повече се шуми за Клуба, толкова по-лесно се убеждават рекламодатели и спонсори.
Парите не са много, а усилията никакви?
Какво мислите?
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
М-м, някакво нелогично ми звучи.
Не изпълняваме търговска дейност, нито пък какъвто и да е вид услуги - какво точно ще рекламираме?
Иначе ако в крайна сметка решите, че е необходимо, ще съдействам и за реклама в сп. Off-Road BG и/или сп. МобилГаз.
Не изпълняваме търговска дейност, нито пък какъвто и да е вид услуги - какво точно ще рекламираме?
Иначе ако в крайна сметка решите, че е необходимо, ще съдействам и за реклама в сп. Off-Road BG и/или сп. МобилГаз.

Не става въпрос за търговска дейност, а за увеличаване броя на членовете. Членски внос за година = 60 лв (или нещо подобно беше). Повече членове = повече приходи в клубната каса. Дори кампанията трябва да стартира през тази година, за да е ефективна.
Допълнително може да се рекламира и събора = по-лесно привличане на рекламодатели и още повече фенове.
Иначе това е само идея, не е задължително да се прави. Но щом немците го правят, все си мисля че явно има смисъл...
Допълнително може да се рекламира и събора = по-лесно привличане на рекламодатели и още повече фенове.

Иначе това е само идея, не е задължително да се прави. Но щом немците го правят, все си мисля че явно има смисъл...
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
форума има 5000 члена а клуба 50 .. аре вземете се в ръце малко. Разбирам да имаме магазин който да продава БМВ аксесоари да ама така.. 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
GIORCETO написа:форума има 5000 члена а клуба 50 .. аре вземете се в ръце малко. Разбирам да имаме магазин който да продава БМВ аксесоари да ама така..
5000 регистрирани потребителя. И аз за това говоря - малко няма смисъл...

GIORCETO написа:форума има 5000 члена а клуба 50 .. аре вземете се в ръце малко. Разбирам да имаме магазин който да продава БМВ аксесоари да ама така..
Агитация трябва, точно това се опитвам да кажа. Изпращане на емаили, л.с., реклама по списания.... Иначе ще продължава броя на членовете да е константа!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
На мен ми се струва добре не да е зададено като реклама, а просто някъде да ни има логото с адреса. Просто за популярност. Тази акция за набиране на нови членове според мен си е тънка работа 

9 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума