B58 build
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
Re: B58 build
Доста добре се усеща колата след ремапа със супра помпата и бууста е по висок може по разбиращите да дадат едно мнение.Аз мисля че се държи шампионски помпата държи си налягането до 6900 без замисляне и сместа изглежда ок не обеднява нагоре. 4та предавка https://www.bootmod3.net/log?id=5eb4297 ... 39249b701c
След ъпдейта st2+ 505кс на 5400 но не може да ги задържи до края 480 някъде са на 6600. Като цяло съм доволен 

Sent from my iPhone using Tapatalk

- choio
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 335i n55
- Мечтае да кара: Това, което кара;)
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
Дойде ли турбото,или тва е само със супра помпата?
Не е още само с помпата е това и ъпдейта st2+choio написа:Дойде ли турбото,или тва е само със супра помпата?
- choio
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 335i n55
- Мечтае да кара: Това, което кара;)
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
Яката работа е тва желязо 

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Yokata написа:След ъпдейта st2+ 505кс на 5400 но не може да ги задържи до края 480 някъде са на 6600. Като цяло съм доволен
Давай Dragy времена 100-200, мани ги графиките от Меднес, не са интересни

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
Слаби са ми времената 100-200 тежка е колата и е мн топло навънка ,като цяло се въртя около 9 секунди... 0-200 13сек 1/4миля 11.7 логовете ми е интересно как никой не ги изкоментира ,нали сте големи тунери , хората от щатския форум са изумени от качеството на горивото ниNickelback написа:Yokata написа:След ъпдейта st2+ 505кс на 5400 но не може да ги задържи до края 480 някъде са на 6600. Като цяло съм доволен
Давай Dragy времена 100-200, мани ги графиките от Меднес, не са интересни![]()

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Не на 4*4 си е, като цяло ако исках бързи 100-200 времена щях да си билдна 335цата , както казах не ме кефи коли с по 150 коня по малко да си правят ташак с мене от място.Колата до тук покрива всички мои очаквания и съм щастлив ,че взех това решение да мина на хдрайв.Времената които давам на 1/4 миля са ми най важни на тоя етап...
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Yokata написа:Слаби са ми времената 100-200 тежка е колата и е мн топло навънка ,като цяло се въртя около 9 секунди... 0-200 13сек 1/4миля 11.7 логовете ми е интересно как никой не ги изкоментира ,нали сте големи тунери , хората от щатския форум са изумени от качеството на горивото ниNickelback написа:Yokata написа:След ъпдейта st2+ 505кс на 5400 но не може да ги задържи до края 480 някъде са на 6600. Като цяло съм доволен
Недей подскача, осмивам меднеските коне по принцип (почети ме назад по темите, ако ти е интересно защо), а не твоите резултати като инкремент на развитие

Сигурно е добре за 4x4 времето, не ги разбирам аз, просто се кефя на силни коли и това проличава в другата дисциплина.
А колко сме големи тунери ще си проличи като си довършим играчката, никой не знае още - work in progress

Последна промяна Nickelback на 10 Май 2020, 22:25, променена общо 1 път
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
Yokata написа:Не на 4*4 си е, като цяло ако исках бързи 100-200 времена щях да си билдна 335цата , както казах не ме кефи коли с по 150 коня по малко да си правят ташак с мене от място.Колата до тук покрива всички мои очаквания и съм щастлив ,че взех това решение да мина на хдрайв.Времената които давам на 1/4 миля са ми най важни на тоя етап...
Зависи какво значи бързи за теб, понеже бързи 35ци в БГ (сиреч без свободен достъп до етанол) още не съм виждал... иначе 340xi гледам в щатите имат потенциал да пипнат 6-ците 100-200, така че имаш още бая работа.

Nickelback написа:Yokata написа:Слаби са ми времената 100-200 тежка е колата и е мн топло навънка ,като цяло се въртя около 9 секунди... 0-200 13сек 1/4миля 11.7 логовете ми е интересно как никой не ги изкоментира ,нали сте големи тунери , хората от щатския форум са изумени от качеството на горивото ниNickelback написа:Yokata написа:След ъпдейта st2+ 505кс на 5400 но не може да ги задържи до края 480 някъде са на 6600. Като цяло съм доволен
Недей подскача, осмивам меднеските коне, а не твоите резултати като инкремент на развитие
Сигурно е добре за 4x4 времето, не ги разбирам аз, просто се кефя на силни коли и това проличава в другата дисциплина.
А колко сме големи тунери ще си проличи като си довършим играчката, никой не знае още - work in progress
Честно казано меднеските коне са надолу от повечето щатски динота със тоя сетъп , а за тунинга в бг какво да кажа...слагат jb4 на м5 f90...просто нямам коментар...И последното за силните коли: ела с дейли драйв кола със 100 коня повече от мойта на задно и ме бий на класическия драг 402.3метра и пак ще си говорим.
In_Memoriam написа:Yokata написа:Не на 4*4 си е, като цяло ако исках бързи 100-200 времена щях да си билдна 335цата , както казах не ме кефи коли с по 150 коня по малко да си правят ташак с мене от място.Колата до тук покрива всички мои очаквания и съм щастлив ,че взех това решение да мина на хдрайв.Времената които давам на 1/4 миля са ми най важни на тоя етап...
Зависи какво значи бързи за теб, понеже бързи 35ци в БГ (сиреч без свободен достъп до етанол) още не съм виждал... иначе 340xi гледам в щатите имат потенциал да пипнат 6-ците 100-200, така че имаш още бая работа.
Масово са на етанол там ,нормално след като го има по бензиностанциите и е малко трудно сравнението с обикновен бенз, иначе с моя сетъп са около 8 секунди там колите на задно само

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
Yokata написа:ела с дейли драйв кола със 100 коня повече от мойта на задно и ме бий на класическия драг 402.3метра и пак ще си говорим.
Нещо обърка понятията