СОФИЯ - седмични сбирки

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. София

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Re: СОФИЯ - седмични сбирки

Мнение от Wolfen » 14 Мар 2013, 13:55

rve написа:
japana написа:http://www.youtube.com/watch?v=x8ZUVU3gzWg&list=HL1363219549&feature=mh_lolz Въпросния Комплексар!

Бахти малоумния селтак :kuku:

Иначе как и от къде се е получила тази сбирка? Следя темите редовно, но не виждам уговорки за някаква предварителна организация :dunno: Добре се е получило :yes:

Тишо, имаше event във фейсбук, ама нали не си в соц. мрежа, не си видял :mhihi: Иначе бях писал още миналата седмица в тази тема за сбирката.

///Мтусиаст
Аватар
Кара: ///М3 и още нещо

Мнение от rve » 14 Мар 2013, 14:06

Фейс какво? Те не го ли закриха най-после това средство за масова дезинформация? :mhihi:

И какво се клюкари там? Ще стане ли редовна тази сбирка или това е било инцидентно по случай, че пукна пролет? Щото на уж официалната на Клуба в четвъртък на Горубляне отдавна няма посещаемост..

ПС> Тъкмо гледам, че Любо Мегов е окачил катинара там. Това значи ли, че сряда ОМВ Бояна става официална седмична сбирка на Клуба?

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 14 Мар 2013, 14:12

Чети по-назад бе Тишо :P За три дни се организира тази сбирка, реши се при случайна среща на една мивка и после разходка до Баухаус /където в неделя се събират всякакви марки/... Нямахме идея, че ще бъде чак толкова голяма посещаемостта в интерес на истината, въпреки, че по някое време аз го допуснах... Пролет е, народа масово е зажаднял за сбирки, а пък такива в София, големи, общи, няма много отдавна...

Ще бъде седмична, ще бъде обявено и тук, и във фейсбук, в момента се обсъжда кой ден да бъде...Сряда или Четвъртък... Маямито за съжаление отпада, показа си, че няма как да се получи там...Мегов и сие са в течение и бяха снощи ;)

Eто кратко видео на един колега, който доста го проверяваха на тръгване ченгетата, но всичко е било ОК в крайна сметка.../имал е и изрядна аптечка :D /
http://www.youtube.com/watch?v=2XWUidmF ... e=youtu.be
Последна промяна Apassionata на 14 Мар 2013, 14:41, променена общо 1 път
Изображение

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 14 Мар 2013, 14:34

Wolfen написа:мен не си :) разминали сме се из навалицата :winky:

Видях те, ама теб искам по-специално :mhihi:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 14 Мар 2013, 14:40

Ronka написа:
Wolfen написа:мен не си :) разминали сме се из навалицата :winky:

Видях те, ама теб искам по-специално :mhihi:

:winky:

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 14 Мар 2013, 15:05

Според мен ако бъде месечна, а не седмична ще се събират доста повече хора.
Изображение

Dicky Wolf
Аватар
Кара: Z4M Roadster

Мнение от TsvetanVR » 14 Мар 2013, 15:10

In_Memoriam написа:Според мен ако бъде месечна, а не седмична ще се събират доста повече хора.

:yes: :bchug:
Изображение

I wanna leave you far behind....

Потребител
Аватар
Кара: BMW E36 318 IS Coupe
Мечтае да кара: ///M

Мнение от alexbmw3 » 14 Мар 2013, 15:11

Сбирката снощи се получи много добре, евалата за организацията. До колегите дето снощи направиха метлите донътите и бърнаутите, евала и на вас, но не е това идеята на тези сбирки според мен, трябва да намерим място където да се събираме и да не се налага да идват куки и да се гаврат с нас като те накарат да си изпразниш колата на пътя. Не е тук мястото за тези изцепки, знам че е трудно да се сдържите :lol: , но поне се опитаите. Поздрави на всички

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 14 Мар 2013, 19:14

Комплексар бил,селтак бил :mhihi: Вие пък сте много за пример.Половината коли дето излязоха завариха газта пред зелените мърши...
Мен пък ме изкефи ! Малко разнообразие да има...
Ама може да съм бил на друга сбирка,щото всички,които ми бяха в зрението се кефеха.

Иначе евала за сбирката,беше перфектна !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 14 Мар 2013, 21:45

DanielzZz написа:Мен пък ме изкефи ! Малко разнообразие да има...
Ама може да съм бил на друга сбирка,щото всички,които ми бяха в зрението се кефеха.
!

В зрението ти ли бяха - евала!
Що не питаш тези,които се движеха по околовръстното?
Просто ме беше правилното място.
Получи се много добре - малко неорганизирано с паркирането но и евала на бензиностанцията,затворихме всички колонки и не казаха нищо.

А за нова тема няма смисъл - тази е достатъчна.
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DanielzZz » 14 Мар 2013, 22:56

В полезрението...Мисълта ми беше,че половината форум са света вода ненапита,а като излязат да карат забравят какво са писали...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 14 Мар 2013, 23:04

DanielzZz написа:В полезрението...Мисълта ми беше,че половината форум са света вода ненапита,а като излязат да карат забравят какво са писали...

Аз не видях половината форум да върти пергели по околовръстното ама как да е... Пък кой кара алоун си е негова работа. Едно уважение да имаме към събитието и труда на организаторите поне ;)
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

///Мтусиаст
Аватар
Кара: ///М3 и още нещо

Мнение от rve » 14 Мар 2013, 23:07

Apassionata написа:Чети по-назад бе Тишо :P За три дни се организира тази сбирка, реши се при случайна среща на една мивка и после разходка до Баухаус /където в неделя се събират всякакви марки/... Нямахме идея, че ще бъде чак толкова голяма посещаемостта в интерес на истината, въпреки, че по някое време аз го допуснах... Пролет е, народа масово е зажаднял за сбирки, а пък такива в София, големи, общи, няма много отдавна...

Ще бъде седмична, ще бъде обявено и тук, и във фейсбук, в момента се обсъжда кой ден да бъде...Сряда или Четвъртък... Маямито за съжаление отпада, показа си, че няма как да се получи там...Мегов и сие са в течение и бяха снощи ;)

Eто кратко видео на един колега, който доста го проверяваха на тръгване ченгетата, но всичко е било ОК в крайна сметка.../имал е и изрядна аптечка :D /
http://www.youtube.com/watch?v=2XWUidmF ... e=youtu.be

Пфу, верно си писала, че и Божо :| Явно нещо съм окьоравял. Дано се закрепи тази сбирка макар, че имам някои съмнения относно трайността на сбирки от подобни мащаби на бензиностанции. Рано или късно някой се сеща, че му пречим..

Dicky Wolf
Аватар
Кара: Z4M Roadster

Мнение от TsvetanVR » 15 Мар 2013, 0:28

DanielzZz написа:В полезрението...Мисълта ми беше,че половината форум са света вода ненапита,а като излязат да карат забравят какво са писали...

Не твърдя, че съм света вода ненапита. Правя глупости от време на време, може би на моменти по-често и понякога доста големи, но когато съм си сам. Не бих си и помислил да се изсера така върху едно такова събитие и да рискувам полицията да го прекрати и забрани и да изпонапише 100 акта е така за наказание, да ни дават после и по новините к'ви сме "хулигани" и как правим само смрад. И не забравяйте, БМВ Клуб България участва в различни кампании, като "Разумният си ти" и подобни....е как изглежда т'ва отстрани? Блокираме бензиностанцията, блокираме околовръстното и въртим гуми и бием прекъсвачи като невменяеми...не става..
Изображение

I wanna leave you far behind....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DanielzZz » 15 Мар 2013, 1:06

И ти си прав ! Ако беше на нещо като площад,където такива изпълнения нямаше да пречат щеше да е чудесно,но все пак беше готина сбирка. :)
Аз лично нямам смелостта да го направя това,но това не означава,че човека е боклук само щото го е направил(а аз от коментарите си мисля,че точно такава е нагласата на повечето хора към въпросното лице).

ПредишнаСледваща

Назад към София и София окръг