СОФИЯ - сбирки е46, сбирка 14.04.2024г - Железница

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. София

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Re: СОФИЯ - сбирки Е46

Мнение от Pitbull_Germany » 05 Мар 2015, 10:55

Gqbriel написа:
Pitbull_Germany написа:Абе, аз само не разбрах за тоя дрескод!? Я ме опреснете, че аз всяка година си идвам с 32ката...да не ме принудите сега да дойда с е46цата, че накрая ще припаля онова нещо в гаража, та да видим колко вървят тия 90ки и 46ци :mhihi:

Начи - ти по-добре ела с онва в гаража :)

Абе, аз да дойда, ама имам усещането, че госпожицата няма да е много съгласна, че нещо много много не изгаря от желание да се вози на тая кола :mhihi:
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Мнение от vavilon » 05 Мар 2015, 15:16

Pitbull_Germany написа:
Gqbriel написа:
Pitbull_Germany написа:Абе, аз само не разбрах за тоя дрескод!? Я ме опреснете, че аз всяка година си идвам с 32ката...да не ме принудите сега да дойда с е46цата, че накрая ще припаля онова нещо в гаража, та да видим колко вървят тия 90ки и 46ци :mhihi:

Абе, аз да дойда, ама имам усещането, че госпожицата няма да е много съгласна, че нещо много много не изгаря от желание да се вози на тая кола :mhihi:

Кой е туй нящу, болид? :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 05 Мар 2015, 16:46

vavilon написа:
Pitbull_Germany написа:
Gqbriel написа:

Кой е туй нящу, болид? :mhihi:

Ко, нйе...туй е ракета-носител :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 05 Мар 2015, 21:55

ъъъъъ, къде викате че ще ходим, не разбрах? :mhihi:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 10 Мар 2015, 4:18

Като направят такава реклама с Е90 ми се обадете да дойда и на такава сбирка. :mhihi:

Изображение
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 10 Мар 2015, 8:43

Хейтър :)
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 12 Мар 2015, 17:07

Жорка, рекламите вече са по-модерни и всичко е дигитал няма хартия :mhihi:

///Мтусиаст
Аватар
Кара: ///М3 и още нещо

Мнение от rve » 23 Мар 2015, 21:58

ВНИМАНИЕ///ВНИМАНИЕ///ВНИМАНИЕ///

А сега за вас ще пее....

Опа, обърках репликите. Т'ва беше от "Оркестър без име" :mhihi:

...

Тъй, тъй... Драги момичета и момчета, фенки и фенове на най-най- модела на БМВ, а именно Е46 (да се свети :angel:)- дойде време да се преброим за 5-ти пореден път. За 5-та поредна година ще правим стройни колони от лъскачки, ще пушат скарите повече от гумите, ще се купонясва до зори във, под, а за меркалийте и над водата, ама от онази - топлата ;) Абе с една дума - стягайте се за якия купон! :twisted:

Да припомня - датата на тазгодишната 5-та Национална Е46 сбирка е 6-ти юни (събота).

Дойде време да обявя и мястото, което ще има честта да ни приюти за малкия ни юбилей.

И така - каним целокупното Е46 фенство за 5-та поредна година на ново място - хотел "Дива" в твърде добре познатото ни Троянско село Чифлика. Модераторският състав може да им е останал някакъв спомен от там отпреди 3-4 години, ако разбира се не са били твърде пияни :have one: . Хотелът се намира съвсем близо до дестинацията ни от последните 3 години х-л Балкан, малко по-нагоре по уличката, завиваща точно пред Балкан.

Няколко актуални снимки от хотел "Дива":

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Както ни е добре известно, в този живот на безплатните неща не се гледа сериозно, а ние Е46 феновете наред с хубостта и интелигентността сме известни най-вече със сериозността си (и малко скромност.. понякога :winky: ), та дойде ред да си поговорим за пари.

Цената на човек в двойна стая е 60лв.
В това се включва стандартно нощувка, закуска, вечеря, ползване на открит плувен басейн с топла минерална вода, сауна, денонощно охраняем паркинг (подземен), безжичен интернет, ДДС 9%, туристическа такса, застраховка.

Менюто за вечерята ще го обявим малко по-късно, закуската стандартно е блок маса с топли напитки. Ще може да внася алкохол отвън, но срещу заплащане - по 3лв. на бутилка вино и по 5лв. за концентрат. Ресторантът е с капацитет 120 места.

Задължителното ни условие за ползване на басейна след полунощ е удовлетворено, така че дръж се народеее...

По отношение на настаняването - заявили сме 35 двойни стаи, ако не стигнат има и други опции, но това ще зависи от бързината на записване т.е. плащане. Бързам да направя уточнението, че стаята ще ви е гарантирана само след плащане, вариантът "Запазвам стая, ще платя по-късно" няма да работи.

По отношение на подрастващите фенчета - деца до 6г. се настаняват безплатно, от 6 до 12г срещу 21лв, над 12г като възрастен.

Подробна програма на мероприятието предстои да се обяви в детайли, но очаквайте обичайното барбекю с доволно количество бира за събота следобяд. По този въпрос едно уточнение - не носете скари, и тази година за това ще се погрижат нашите приятели от БМВ Тийм Троян. Но по отношение на яденето и пиенето ще сме на обичайния принцип всеки да си носи каквото ще изяде ... и малко отгоре. Ама чувате ли - малко! :wave:

Пътуването в колона особено на отиване също ще е обект на отделна дискусия. Има нови идеи за това, особено за групата от София.

Този пост е основно да ви пусна офертата на хотела и да обявим сроковете за плащане. Понеже може да възникнат въпроси бързам да спомена, че направихме запитване и получихме оферти от още два хотела, но офертата на "Дива" беше най-добра.

Та може да се счита, че от утре започваме събирането на парите. В това отношение няма да променяме схемата - парите ще се събират при Митака (mitaka7), магазин "Аутосити7" на ул.Гео Милев 6 в София. Може да му изпращате парите по Еконт от страната, софиянци на място. Крайният срок за плащане е Гергьовден, 6-ти май. Седмица по-рано трябва да платим и капарото, но все пак даваме още една седмица отгоре, което е предостатъчно време, от днешна дата това са 6 седмици. След тази дата няма да събираме повече пари. Дори и да има свободни стаи ще трябва сами да си уреждате спането. Това се прави единствено с цел да се избегнат някои главоболия в стил последния момент като например миналата година.

В паралел на цялата организация се готви и програмата на събитието, която ще има единствена цел да остави поредния приятен спомен у всички нас.

Усещам, че ще е незабравимо!

///Мтусиаст
Аватар
Кара: ///М3 и още нещо

Мнение от rve » 23 Мар 2015, 22:51

И да надъхаме масите с пожелание за "Лека нощ", by "The POWER crew":

Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 23 Мар 2015, 23:47

rve написа: Модераторският състав може да им е останал някакъв спомен от там отпреди 3-4 години, ако разбира се не са били твърде пияни

Това е долна клевета, нямаш никакви доказателства... и беше по-миналата година.... :mhihi:

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Re: 5-та Национална Е46 сбирка - 06.06. - Чифлика, стр.205

Мнение от I.Voykov » 24 Мар 2015, 13:59

От спомените ми от модераторската да спомена няколко неща :

- подземния паркинг събира не повече от 10 коли по спомен, така, че говорете дали ще има къде да се паркират останалите
- мястото за скари е много малко (поне това което ни казаха да ползваме ние), така, че повече от две скари са безмислени и освен това няма или поне ние като бяхме нямаше външни маси и е "леко" неудобно за ядене.
- комплекса има футболно игрище, та може да помислите в тази посока около програмата
- доколкото си спомням бяха гъвкави в условията, та може и да успеете да се спазарите да махнат тази безумна такса за алкохола ако се понапънете и имате желание разбира се.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

член на клуба
Аватар
Кара: само 2 вратки

Мнение от Stoicho » 24 Мар 2015, 16:31

някой да услужи с една платформа,че ги понасъбрах повечко 46ците? :weed:
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 24 Мар 2015, 16:45

Stoicho написа:някой да услужи с една платформа,че ги понасъбрах повечко 46ците? :weed:

Начи не съм карал купе,можеш да ми услужиш..
КОмби и седан имам опит :mhihi:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

ентусиаст
Аватар
Кара: e61 535d LCI
Мечтае да кара: F90

Мнение от datchko » 24 Мар 2015, 17:22

Вие ще ме накарате да си купя е46 :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 24 Мар 2015, 17:39

datchko написа:Вие ще ме накарате да си купя е46 :mhihi:

Имаш 2 месеца да вземеш правилното решение :lol:

Нямам търпение да дойде това събитие :driving: :yammy:

А пролетно барбекю на Железница ще имаме ли ?

ПредишнаСледваща

Назад към София и София окръг