СОФИЯ - сбирки е46, сбирка 14.04.2024г - Железница
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Re: IV-та национална Е46 сбирка - 05.04. - Чифлика
mustang1986 написа:Току що се прибирам от разходка и какво да видя от предницата излиза леко дим и мирише на антифриз.Отварям капака и какво да видя около казанчето пръскало от някъде,но в тъмното нищо не мога да видя откъде.Стискайте палци да е от тапата за обезвъждушаване,че ми остана в ръцете на 2 части.Поръчах я току що и дано да е от нея,че не знам дали ще имам време за ремонти до събота
при мен беше точно от тапата ... случва се, дано е от нея
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Говори ми, колега... Утре ще станат 2 седмици от както вкарах моята в сервиз за рутинни неща и за сега нямам яснота дали ще стане до сбирката. Дано се навие някой да ме качи на стоп 
Между другото малко инфо за времето. Ползвам едни специализирани сайтове за прогнози на времето като ходя да летя с парапланера и погледнах както вещае науката за другия уикенд - точно на 5-ти на Чифлика ще ни пере яко дъжд
А тези прогнози имат навика да са адски точни. Така че си носете дъждобрани. Този път явно теглим къса сламка с времето. Нищо де, тъкмо стимул да седим повече в басейна 

Между другото малко инфо за времето. Ползвам едни специализирани сайтове за прогнози на времето като ходя да летя с парапланера и погледнах както вещае науката за другия уикенд - точно на 5-ти на Чифлика ще ни пере яко дъжд

- Radichev
- младши ентусиаст
-
- Кара: по диагонал
- Мечтае да кара: E9 CSL
- Детайли за колата: 2979 cc
rve написа:Говори ми, колега... Утре ще станат 2 седмици от както вкарах моята в сервиз за рутинни неща и за сега нямам яснота дали ще стане до сбирката. Дано се навие някой да ме качи на стоп
Между другото малко инфо за времето. Ползвам едни специализирани сайтове за прогнози на времето като ходя да летя с парапланера и погледнах както вещае науката за другия уикенд - точно на 5-ти на Чифлика ще ни пере яко дъждА тези прогнози имат навика да са адски точни. Така че си носете дъждобрани. Този път явно теглим къса сламка с времето. Нищо де, тъкмо стимул да седим повече в басейна
Хаха, ако ти се вози в изгоряла 330ка заповядай

Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб !

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
http://prikachi.com/flash/files/13270k.swf ще я дадете тая програма?
http://prikachi.com/flash/files/13270k.swf ? 

- rve
- ///Мтусиаст
-
Не мога да разбера какъв е тоя зор, програма та програма
Все едно я правим тая сбирка за първи път. Мислим някои нови елементи за тази година, но основните неща са като предните 2 години и си ги пише в темата назад. Ма явно сме като във вица за чукчите - чукча писател, чукча не читател. Няма никакъв смисъл да пуснем една програма месец по-рано без да знаем колко хора ще бъдем, какво ще бъде времето, дали някой няма да се откаже в последния момент или нещо в хотела претърпи промяна. А специално за София - колко дни по-рано трябва да се каже, че срещата е на Джъмбо в деня на сбирката в 8:30 или 9:00 сутринта?

- vavilon
- старши ентусиаст
-
rve написа:Не мога да разбера какъв е тоя зор, програма та програмаВсе едно я правим тая сбирка за първи път. Мислим някои нови елементи за тази година, но основните неща са като предните 2 години и си ги пише в темата назад. Ма явно сме като във вица за чукчите - чукча писател, чукча не читател. Няма никакъв смисъл да пуснем една програма месец по-рано без да знаем колко хора ще бъдем, какво ще бъде времето, дали някой няма да се откаже в последния момент или нещо в хотела претърпи промяна. А специално за София - колко дни по-рано трябва да се каже, че срещата е на Джъмбо в деня на сбирката в 8:30 или 9:00 сутринта?
Ееее... всичко всички знаем, това беше шега!

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
rve написа:Между другото малко инфо за времето. Ползвам едни специализирани сайтове за прогнози на времето като ходя да летя с парапланера и погледнах както вещае науката за другия уикенд - точно на 5-ти на Чифлика ще ни пере яко дъждА тези прогнози имат навика да са адски точни. Така че си носете дъждобрани. Този път явно теглим къса сламка с времето. Нищо де, тъкмо стимул да седим повече в басейна
Не, че не сме го играли вече този филм, но надеждата умира последна .. дано поне се разминем с по-лек дъжд

- rve
- ///Мтусиаст
-
П Р О Г Р А М А
Сега, времената по-долу са твърди и не подлежат на промяна. За някои неща може и да има отклонения според ситуацията, но часовете остават.
Събота (5.04.)
- 12:00 - разпалване на скарите на резервираната полянка срещу хотела
- 12:30 - 13:00 - начало на барбекюто
- 13:00 - 19:00 - скара-бира, лаф моабети, снимки под дъжда и куп добро настроение
- 20:00 - 24:00 (01:00) - вечеря в ресторанта - маскен бал в стил Ку-клукс-клан или на кой в к'ъвто стил му дойде (може и гей парад
)
- 01:00 до кой колкото са му силите - pool party, купон до зори в басейна пък ако ще да се издъни да вали
Неделя (6.04.)
За този ден по принцип нищо не планирахме предните години, защото всеки се излюпваше по различно време и се оправя кой както реши. Тази година по идея на Бойка предлагаме групово посещение на Троянския манастир в комбинация с обяд. Подчертавам, че неделната програма е по желание. Просто миналата година доста хора бяха отишли до манастира след спонтанна организация. Тази година нека всички знаят, че за неделя има такава организация и ако на някой му се ходи до манастира и да угаси пожара от предната нощ с едно шкембе - ще може това да стане организирано.
- 11:30 - отпътуване от хотела
- 12:00 - пристигане в Троянския манастир
- 12:00 -13:00 посещение на манастира
- 13:00 - обяд в механа Горски кът в с.Орешак (малко преди манастира)
По въпроса за пътуването-
Очаквано най-голямата група ще е от София, така че там ще трябва да се организират нещата за да няма закъснения. Идеята, която имах да поведа колоната по Подбалканския и да минем Балкана през Беклемето (Троян-Кърнере) не ми се струва особено удачна предвид очертаващият се дъжд. Най-горната точка на прохода е на 1540м н.в. и е съвсем вероятно там да го обърне на сняг. Осве нтова ще е гъста мъгла т.е. не особено приятна обстановка за пътуване въобще, още по-малко в колона. Да не говорим, че и кола не знам дали ще имам до тогава, ма айде все ще намерим някой да води колоната. Така, че пътуването остава по царския път - магистрала Хемус и пътя София-Варна.
Както знаете групата от София спира за кратка пауза след слизането от магистралата (с. Български извор). Пристигането в Чифлика трябва да е към 12:15-12:30. Срещата ще е на добре известното място детски магазин Джъмбо на Ботевградско шосе, тръгване в 9:30, сбор в 9:00.
Друго важно - и до НАСА се допитах, и те вещаят порой над троянско на 5-ти. Сещам се за Божо, но и друг, който разполага с шатра да я взима. Троянци ще се подготвят, но като слушам ще сме над 100 човека и може да ни отеснее.
Това е в общи линии. Малко по-ксъно ще пусна и разпределнието по стаи т.е. двойките си се знаят, но да знаете как съм дал титулярите на стаи за да стане по-бързо на рецепцията - отиваш и казваш двойна стая със спалня, двойна с единични , тройна и т.н.
Сега, времената по-долу са твърди и не подлежат на промяна. За някои неща може и да има отклонения според ситуацията, но часовете остават.
Събота (5.04.)
- 13:00 - 19:00 - скара-бира, лаф моабети, снимки под дъжда и куп добро настроение
- 20:00 - 24:00 (01:00) - вечеря в ресторанта - маскен бал в стил Ку-клукс-клан или на кой в к'ъвто стил му дойде (може и гей парад

- 01:00 до кой колкото са му силите - pool party, купон до зори в басейна пък ако ще да се издъни да вали

Неделя (6.04.)
За този ден по принцип нищо не планирахме предните години, защото всеки се излюпваше по различно време и се оправя кой както реши. Тази година по идея на Бойка предлагаме групово посещение на Троянския манастир в комбинация с обяд. Подчертавам, че неделната програма е по желание. Просто миналата година доста хора бяха отишли до манастира след спонтанна организация. Тази година нека всички знаят, че за неделя има такава организация и ако на някой му се ходи до манастира и да угаси пожара от предната нощ с едно шкембе - ще може това да стане организирано.
- 11:30 - отпътуване от хотела
- 12:00 - пристигане в Троянския манастир
- 12:00 -13:00 посещение на манастира
- 13:00 - обяд в механа Горски кът в с.Орешак (малко преди манастира)
По въпроса за пътуването-
Очаквано най-голямата група ще е от София, така че там ще трябва да се организират нещата за да няма закъснения. Идеята, която имах да поведа колоната по Подбалканския и да минем Балкана през Беклемето (Троян-Кърнере) не ми се струва особено удачна предвид очертаващият се дъжд. Най-горната точка на прохода е на 1540м н.в. и е съвсем вероятно там да го обърне на сняг. Осве нтова ще е гъста мъгла т.е. не особено приятна обстановка за пътуване въобще, още по-малко в колона. Да не говорим, че и кола не знам дали ще имам до тогава, ма айде все ще намерим някой да води колоната. Така, че пътуването остава по царския път - магистрала Хемус и пътя София-Варна.
Както знаете групата от София спира за кратка пауза след слизането от магистралата (с. Български извор). Пристигането в Чифлика трябва да е към 12:15-12:30. Срещата ще е на добре известното място детски магазин Джъмбо на Ботевградско шосе, тръгване в 9:30, сбор в 9:00.
Друго важно - и до НАСА се допитах, и те вещаят порой над троянско на 5-ти. Сещам се за Божо, но и друг, който разполага с шатра да я взима. Троянци ще се подготвят, но като слушам ще сме над 100 човека и може да ни отеснее.
Това е в общи линии. Малко по-ксъно ще пусна и разпределнието по стаи т.е. двойките си се знаят, но да знаете как съм дал титулярите на стаи за да стане по-бързо на рецепцията - отиваш и казваш двойна стая със спалня, двойна с единични , тройна и т.н.
Последна промяна rve на 31 Мар 2014, 13:33, променена общо 1 път
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
rve написа:Събота (5.04.)
- 20:00 - 24:00 (01:00) - вечеря в ресторанта - маскен бал в стил Ку-клукс-клан или на кой в к'ъвто стил му дойде (може и гей парад![]()
)
- 01:00 до кой колкото са му силите - pool party, купон до зори в басейна пък ако ще да се издъни да вали![]()
Оу, дивак. Тая програма много натоварена ми се струва. Не знам дали за 30 минути ще прегорят въглищата. А и с тия скари и бири, не нам как ше стане.

- rve
- ///Мтусиаст
-
Ти мигача остави на нас
Това е щот не знаеш троянския кюмюр как гори
Друго да напомня, което Бойка спомена - понеже паркинга на хотела може да ни е тесен, нека първо да влязат 46-ците, другите навлеци с некви там други серии и модели да си имаме уважението ама навън
Ако остане място ще се смилим над клетите ви души. Място и пред хотела има колкото щеш.
Да напомня, ча Тийм Троян са ни освободили от отговорността да носим твърдо гориво демек въглища и скари. За хапването и пийването си знаете.
Друго ВАЖНО нещо - настаняването в хотела става след 14:00ч, освобождаването на стаите до 12:00ч на обяд.

Друго да напомня, което Бойка спомена - понеже паркинга на хотела може да ни е тесен, нека първо да влязат 46-ците, другите навлеци с некви там други серии и модели да си имаме уважението ама навън

Да напомня, ча Тийм Троян са ни освободили от отговорността да носим твърдо гориво демек въглища и скари. За хапването и пийването си знаете.
Друго ВАЖНО нещо - настаняването в хотела става след 14:00ч, освобождаването на стаите до 12:00ч на обяд.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
Жалко за Кърнаре.
Пиенето е ясно, меса последно да взимаме ли?

Пиенето е ясно, меса последно да взимаме ли?
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
за съжаление шатрата не е в мен ... така, че ще трябва да търсим други варианти
- ronin_tr
- Wolverine
-
- Кара: BMW Е46 330ci
- Мечтае да кара: M
Здравейте.
По повод разпалването на скарите, искам да напомня че Тим Троян осигурява не само твърдото гориво като въглища, скари и др. а поема и напълно всичко свързано с барбекюто като всякакъв вит храна за барбекюто, месо , салати и др.
По повод лошото време имаме нужда от повече шатри така че който има такава молим ако е възможно да е вземе. Малки сгъваеми столчета който има нека ги вземе за всеки случай, понеже бройката които ще посетят барбекюто през денят надвишава 130 човека.
По повод разпалването на скарите, искам да напомня че Тим Троян осигурява не само твърдото гориво като въглища, скари и др. а поема и напълно всичко свързано с барбекюто като всякакъв вит храна за барбекюто, месо , салати и др.
По повод лошото време имаме нужда от повече шатри така че който има такава молим ако е възможно да е вземе. Малки сгъваеми столчета който има нека ги вземе за всеки случай, понеже бройката които ще посетят барбекюто през денят надвишава 130 човека.
AUTOCLUB-TROYAN
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Напрао бях в час по трудово упражнявайки изрязване
Наживо не са чак толкова тъмни
Ако не вали баджовете ще са предния капак на Разбойника от подписа, че и без тва е за боя
Ако вали някъде на маса на сушинка
Всеки да си се намери и да се закичва максимално бързо

Ако не вали баджовете ще са предния капак на Разбойника от подписа, че и без тва е за боя

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ZALMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F01 - E70 LCI - e92 LCI
За шатра аз имам такава , но нямам столчета
Мога да я взема няма да ми тежи. Ако има каси с бира може и на тях да сядаме по една стелка от бимърите и готово 
толкова голяма но друг цвят и се затварят двете страни , не знам в дъжд и вятър как ще е. Да я взимам ли ?

толкова голяма но друг цвят и се затварят двете страни , не знам в дъжд и вятър как ще е. Да я взимам ли ?