Subwoofers in BG.
Модератор: Icco
9 мнения
• Страница 1 от 1
Subwoofers in BG.

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Суб-а зависи само и единствено от парите, които си приготвил. Аз лично се кефя на хубав говорител сложен в custom made бокс и захранен от подходящ усилвател, като според мен и говорителя и усилвателя трабва да са маркови за да се получи нещо хубаво.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
Ами принципно марковото по - някога е по - качествено, но не съм съгласен, че от китайските да ги наречем няма качество. Убеден съм, и като казвам убеден съм наистина съм го изпитал и сравнил, че има доста смислени говорители и от "евтините".. както и големи дънери от "марковите".
Преди години когато тръгнах да си правя първата каса, тръгнах с колата с усилвателя и активния филтър с 10дб усилване на 45 херца да търся говорител над 200вата. Нямаше ги много тогава определено. Минах всички магазини и в повечето ми даваха говорителите да си ги тествам преди да купя. Не съм им гледал толкова данните, колкото поведението на говорителя (рязкост и отклонение) и в крайна сметка мога да кажа, че взех точно това което търсех. Сега дори и след толкова години и бази за сравнение, все още с кеф си го пускам тоя бас.
Едва ли бих отделил нервите за това сега, но го препоръчвам на по - начинаещите, щото това е пътя да се научат нещата - практиката. Пък и това си е по голямата част от удоволствието.
И все е важно какво търси човек. Не да се захранват на радиото говорители като този:lol: :

Преди години когато тръгнах да си правя първата каса, тръгнах с колата с усилвателя и активния филтър с 10дб усилване на 45 херца да търся говорител над 200вата. Нямаше ги много тогава определено. Минах всички магазини и в повечето ми даваха говорителите да си ги тествам преди да купя. Не съм им гледал толкова данните, колкото поведението на говорителя (рязкост и отклонение) и в крайна сметка мога да кажа, че взех точно това което търсех. Сега дори и след толкова години и бази за сравнение, все още с кеф си го пускам тоя бас.
Едва ли бих отделил нервите за това сега, но го препоръчвам на по - начинаещите, щото това е пътя да се научат нещата - практиката. Пък и това си е по голямата част от удоволствието.

И все е важно какво търси човек. Не да се захранват на радиото говорители като този:lol: :
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Аз също съм фен на Car Audio-то ..... та да се похваля .... наскоро си купих 15" Lanzar Vibe Pro .. направих му кутия .. сега остават довършителни работи ... като е готов ще ви го покажа !!

R.I.P Landikar
9 мнения
• Страница 1 от 1