Кората на багажника на Е36

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

кандидат ентусиаст
Аватар

Кората на багажника на Е36

Мнение от bobchosi » 26 Ное 2007, 20:03

Колеги един познат ми продава почти нов буфер сони експлоуд 12" от ония пипезороидните по 400W. Въпроса ми е как може да се бодне на кората.Имам предвид щото тя има по средата едно като стъпало и пречи и преди да съм почнал да дупча дайте идея. Може ли да се смени кората или нещо подобно.Мислех да го сложа в кутия в багажника ама не свири добре. :D

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 26 Ное 2007, 22:40

Недей на кората баце ;) баса си е бас когато е в бокс!
минах през този път бях отрязал всичко отзаде и нова кора от мдф и като започне да свири греда :( така беше на старото возило на новото понеже е купе и му падат облегалките и баса си звучи идеално
ако си седан и имаш подлакътник можеш да изкараш басса от там друг качествен начин да звучи баса в купето не се сещам :)

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 26 Ное 2007, 23:21

Първо- Този говорител дали е за freeair монтаж?
Второ- какво искаш от него?
Трето- за мен и за още доста хора този тип говорители освен вятър друго не правят
Четвърто- Варянта е ако имаш подлакътник да се вслушаш в съвета на колегата,ако ли не направи подходяща кутия с порт отзад като порта ти сочи към задната облегалка,малко под ъгъл и след като си решил да режеш отрежи ламарината под кората,направи нова и сложи рефлектори.Гаранция ще се получи много по-добър ефект отколкото на кората вярвай ми :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 26 Ное 2007, 23:54

За кората ти трябват 2 броя и то ще падне рязане.Най безболезнено е една кутия за 70-80лева и в багажника.Колкото свири толкова.Лично аз бях с 2 12" на кората и още една в каса в багажника и пак имаше какво да се желае.И говоря за каса Cerwin Vega за над 300лв само тя

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bobchosi » 27 Ное 2007, 16:07

body написа:За кората ти трябват 2 броя и то ще падне рязане.Най безболезнено е една кутия за 70-80лева и в багажника.Колкото свири толкова.Лично аз бях с 2 12" на кората и още една в каса в багажника и пак имаше какво да се желае.И говоря за каса Cerwin Vega за над 300лв само тя
Да де ама в багажника не правя нищо освен да изкъртя номера. А искам да свири добре. Може би ше пробвам да отрежа ламарината. Може и да стане добре щото нямам подлакътник.

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 29 Ное 2007, 0:51

Отсега ти казвам че няма да остенеш очарован.Много мощност поема БМВ-то и много ламарина се реже

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 29 Ное 2007, 2:33

Колега пак ти казвам НЕДЕЙ да режеш ламарината ще съжаляваш хем прецакваш колата хем звук няма да изкараш
Сега като гледам какво си писал вече става ясно че си седан и без подлакътник отзаде
в твоя случаи вземи баса и го направи в бокс тип Банд пас обаче по добре дай на някои да го сметне и да ти го направи това е бокс в които баса е скрит вътре и излиза само 1 тръба после я подвеждаш до кората където правиш само дупка и така ще звучи супер
Всичко останало е компромис !!
Естествено има доста по яки неща но оставаш и без облегалка :mhihi:

Назад към Car аудио и видео