Съвети за музика в е34
Модератор: Icco
8 мнения
• Страница 1 от 1
- hustla
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: Bmw
Съвети за музика в е34
Колеги дайте съвети за музика в е34.В момента нямам нищо! 

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Re: Съвети за музика в е34
Ориентирай народа с колко пари си готов да се разделиш ,че след малко ще започнат едни писания от 500 до 10 000лв.Държиш ли на качество или гониш сила ? Абе с две думи дай повечко инфо какво искаш да постигнеш.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
AGT написа:Ориентирай народа с колко пари си готов да се разделиш ,че след малко ще започнат едни писания от 500 до 10 000лв.Държиш ли на качество или гониш сила ? Абе с две думи дай повечко инфо какво искаш да постигнеш.
Кажи и дали е комби или седан?
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- hustla
- кандидат ентусиаст
-
Седан е,гоня силата не толкова марката,а за парите около 300-450кинта.
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
hustla написа:Седан е,гоня силата не толкова марката,а за парите около 300-450кинта.
Ако нямаш абсолютно нищо в колата малко трудно ще се събереш, но не е нвъзможно в тези пари...
Ако си имаш някакви колонки от оригиналното озвучаване е малко по-лесно...
Пример от моята:
плеъра: http://www.electron.bg/product_info.php ... words=2900 (или някакъв подобен) ~170лв
амп: http://www.ljclub.net/portal/base-car-a ... 19/amp.htm (80лв втора ръка)
суб: http://www.avitel-bg.com/for_the_mobile ... ts-w308d4/ (моя е 307, ама...~150лв)
кутия и кабели ~50лв (аз имах един цилиндър)
дотук ~450лв
а ако трябва и да взимаш "някакви" говорителчета поне по 30-40лв на комплект + пищалки прави още 100-ина лева...
все пак и под сила трябва да се уточни какво точно... примерно не е много силно извън колата (

- Barovski
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E30 biTurbo
Колега,гледам от скоро си с бмв
Преди една година,когато купих моето,и аз пуснах такава тема. Ако ти се занимава я потърси и виж там за какво става въпрос. Доста хора бяха против това,което направих,но да ти кажа честно,крайния резултат е.... Единствената разлика от тогава досега е,че смених баса, и сложих усилвател за оригиналните ми говорители,които си бяха на колата. Ако ти се занимава - потърси темата,ако не може да драснеш едно лс....
Поздрави

Поздрави

- bored
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 m52b20
- Мечтае да кара: същата кола с s50
- Детайли за колата: D2 Racing Coilover, ALPINE, DSP Processor, GROUND ZERO components = 2400W.
Щом гониш сила ЦД-то трябва да има следната опция - High Pass Filter, тоест на четирите ти колонки (без бас касата) да им бъде отрязан баса - тоест да се ползват само като среди и високи - все пак ще имаш бас каса и не е нужно те да вадят бас, който пуснат през тези колонки ще бъде изкривен. Тоест границите на звука идващ от 4те колонки трябва да е ОТ (имаш опция от 80, 120 до 160 херца на цд-тата които ще препоръчам) 120 до 20000+ херца (120 херца - най ниските честоти, които ще се възпроизведът от колонките, 20000херца са високите). При ЦД-тата от нисък клас таз опция я няма (High Pass Filter) и при надуване колонки се опитват да вадят бас, при което кривят и става едно мазало на честотии...
Горе доло го обнясних, мисля че разбираемо за хората които не са се интересували от тези неща..
Проблем е ЦД-тата, с тази опция се водят по-висок клас и са скъпички (300 лева++), но да не стане така след време да съжалявате, че от спестени пари сте се набутали повече. Препоръчвам няколко модела на марка, която за мен е най-добра в ценовия си клас, най-удобни менюта, добър дизайн и естествено високо качество на звука, ALPINE..
ALPINE CDE-9873RB - http://www.online-bg.com/product_info.p ... 7ef87f2d16
Този модел има филтъра който споменах по-горе, има изход за стъпало, плейва мп3ки..
Друг по-добър вариант за мен е ALPINE Alpine iDA-X300 , но е без диск, раборти само с USB флашка.
http://www.online-bg.com/product_info.p ... 7ef87f2d16
Инфото е на БГ, но най важното е:
Филтъра който споменах горе, 24 битов цифрово-аналогов преобразувател - по правилен и качествен звук, по малко кривене, две най важни неща аз мен!
Също така страшно удобно меню, аз до такъва степен съм свикал с моето че не се налага да отделям очи от пътя за да си коригирам, силата на бас касата, на общия бас, на високите, баланси..
.. и това е в общи линий, разбирам че цената е по висока от предвидената, че трябва да се правят компромиси, но купето на едно бмв, още повече седан позволява изграждането на страшно качествена система, поради добрата звукоизлалация на купето...

Проблем е ЦД-тата, с тази опция се водят по-висок клас и са скъпички (300 лева++), но да не стане така след време да съжалявате, че от спестени пари сте се набутали повече. Препоръчвам няколко модела на марка, която за мен е най-добра в ценовия си клас, най-удобни менюта, добър дизайн и естествено високо качество на звука, ALPINE..
ALPINE CDE-9873RB - http://www.online-bg.com/product_info.p ... 7ef87f2d16
Този модел има филтъра който споменах по-горе, има изход за стъпало, плейва мп3ки..
Друг по-добър вариант за мен е ALPINE Alpine iDA-X300 , но е без диск, раборти само с USB флашка.
http://www.online-bg.com/product_info.p ... 7ef87f2d16
Инфото е на БГ, но най важното е:
Филтъра който споменах горе, 24 битов цифрово-аналогов преобразувател - по правилен и качествен звук, по малко кривене, две най важни неща аз мен!
Също така страшно удобно меню, аз до такъва степен съм свикал с моето че не се налага да отделям очи от пътя за да си коригирам, силата на бас касата, на общия бас, на високите, баланси..
.. и това е в общи линий, разбирам че цената е по висока от предвидената, че трябва да се правят компромиси, но купето на едно бмв, още повече седан позволява изграждането на страшно качествена система, поради добрата звукоизлалация на купето...
- hustla
- кандидат ентусиаст
-
8 мнения
• Страница 1 от 1