X5 G05 - комфорт на седалките?
Модератор: Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
X5 G05 - комфорт на седалките?
Интересно ми е да разбера мненията на други хора, ползващи такива коли.
От известно време карам Х5 фейслифт с комфортни седалки, кожа мерино + обдухване без масаж.
Единствената ми забележка към колата са въпросните седалки - имам чувството, че основата е прекалено малка и тясна и ми притиска бедрата навътре, а не съм висок и съм под 80кг. Гърбът/облегалката са ОК. Определено при G05 ми липсва комфортът на седалките в сравнение с по-старите модели. Не е болка за умиране, но си е минус.
Та, какви са вашите усещания по въпроса
От известно време карам Х5 фейслифт с комфортни седалки, кожа мерино + обдухване без масаж.
Единствената ми забележка към колата са въпросните седалки - имам чувството, че основата е прекалено малка и тясна и ми притиска бедрата навътре, а не съм висок и съм под 80кг. Гърбът/облегалката са ОК. Определено при G05 ми липсва комфортът на седалките в сравнение с по-старите модели. Не е болка за умиране, но си е минус.
Та, какви са вашите усещания по въпроса

I love the sound of V8 in the morning...
Re: X5 G05 - комфорт на седалките?
Аз не съм усетил дискомфорт или притискане от седалката (и при мен е комфортен салона, и аз съм 80кг), но в интерес на истината поне визуално комфортния салон на G05 ми изглежда по-малък от комфортния на Х6 Е71, която продадох, но още я виждам, та може и да има нещо такова. Мисля, че страничните опори на самата седалка са по-изразени (вдигнати) отколкото на Е-серията.
Според мен ще свикнеш рано или късно със седалката
Според мен ще свикнеш рано или късно със седалката

2 мнения
• Страница 1 от 1