Съвет за предно стъкло
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- chezari
- Потребител
-
- Кара: куди на плувка
- Мечтае да кара: некви М - ки
Съвет за предно стъкло
Колеги моля за съвет. Спукано ми е предното стъкло и трябва да го сменям. Може ли втора употреба. Ако някой има предложения да пише ЛС. Или ако е ново къде е най тънко(за София). мерси предварително 

- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
Re: Съвет за предно стъкло
Питай колегата "Дафшир" и той има такъв проблем,снощи говорихме че има някакви варианти.
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
В кобра могат да ти го сменят,на мен са ми лепили стъкло, и нямаше проблеми обаче беше отдавна сега тука чета темата на колегите ,не бих ползвал услугите им пак
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 8&start=15
има и едни мустанг ,не знам нищо за тях
http://infojoker.bg/cgi-bin/index.pl?_s ... 0%9B%D0%90
Успех
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 8&start=15
има и едни мустанг ,не знам нищо за тях
http://infojoker.bg/cgi-bin/index.pl?_s ... 0%9B%D0%90
Успех
- emo_ch
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 725tds
Аз на предното стъкло имам шупла. Преди време се обаждах на Кобра да ги питам какво предлагат. Казаха ми, че имат китайски, които са без сензор за дъжд за около 160-180 лв. (не помня точно колко беше), както и словенски със сензор но цената им била към 400-500 лв. Китайските са на добра цена, но съм чувал, че били калпави и криви и след монтаж протичали, а и не знам дали имат нагреватели за чистачките. Някой има ли опит с такива.
Шуплата не е голяма - около 3-4 см. и не се разраства. Чудех се дали да не я лепя. Можели да кажете дали си заслужава и ако да къде има добри майстори за това в София.
Ще съм благодарен на всички, които споделят опит.
Шуплата не е голяма - около 3-4 см. и не се разраства. Чудех се дали да не я лепя. Можели да кажете дали си заслужава и ако да къде има добри майстори за това в София.
- chezari
- Потребител
-
emo_ch написа:Аз на предното стъкло имам шупла. Преди време се обаждах на Кобра да ги питам какво предлагат. Казаха ми, че имат китайски, които са без сензор за дъжд за около 160-180 лв. (не помня точно колко беше), както и словенски със сензор но цената им била към 400-500 лв. Китайските са на добра цена, но съм чувал, че били калпави и криви и след монтаж протичали, а и не знам дали имат нагреватели за чистачките. Някой има ли опит с такива.
Колега за лепене сградата на "нова тв" зад магазина на фиат на партера има добъл майстор около 70 лв. ще ти излезе. При мен обаче пукнатината е много стара ине става.
- 4i4o Mitko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е38
- Мечтае да кара: вече не мечтае
- Детайли за колата: е38 728iA
Аз смених спукано предно стъкло с такова втора употреба и си е ок
Единствено после се налага закупуване на специфично "тиксо" за сензора за дъжд (ако имаш) и всичко е 6 

- Дифашир
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
- Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related
[quote="mpp82"]Питай колегата "Дафшир" и той има такъв проблем,снощи говорихме че има някакви варианти.[/quote
ами аз ..... пукнаха ми предното стъкло и сега ще го сменям.Имам познат който има ....не сервиз ами .... ателие ли нз. как да го кажа и ми предложи китайско за 160 лв.или нещо такова и Pilkington за 580 лв. някъде ,за който съм чувал че най-много се доближават по качество до оригиналните.Но и двете не са фотосоларни а за сензора за дъжд трябва да се лепи моя мисля от старото стъкло.Ама аз нали не мога да търпя нещо да ми куца и да е различно от заводското намерих за около 700лв. оригинално но се оказа че не е фотосоларно във Дару било същото към 1000.Обаче моето оригинално е фотосоларно с подгрев и сензор и струва 1500 може и 1500+ в Дару ново,но един приятел има магазин за части главно за бмв и ми го достави на по-тънка лайсна ,даже вчера ми се обади че е дошло.И тоя моя човек монтажиста каза че оригиналното има залепен сензора за стъклото и се закобчава само елетрониката.Вчера го питах това момче с магазина дали се вижда сензор и каза,че има но като го видя с очите си мога да дам по-голям коментар.Декоративната лайсна от горе е към 40 лв. оригинална ,за алтернативна не съм запознат ... мисля че е смешно една чанта пари за стъкло и после китайска лайсна за 10,20 лв. разлика ... и така.

- chezari
- Потребител
-
Да споделя решението 180 лв. уж хубава китайка (изглежда добре със соларна лента, не криви) със сензор и отопление + монтаж. Сервиза е в Люлин ако някой го интересува пращам линк. 

Аз си взех от една англичанка на части оригинално стъкло за 50 лв. Според мен това е по добрия вариант отколкото китайче.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Disasterr написа:Аз си взех от една англичанка на части оригинално стъкло за 50 лв. Според мен това е по добрия вариант отколкото китайче.
Напълно съм съгласен. Преди години ми се счупи предното стъкло и го смених с турско, което се надраска от чистачките след няколко месеца. После го смених с оргинално втора ръка и бях много по-доволен.
10 мнения
• Страница 1 от 1