Проблем с аларма/дистанционно
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- ddinobot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: SR1 NORMANDY
- Мечтае да кара: 320 turbo DRM
Проблем с аларма/дистанционно
Здравейте, търсих но не можах да намеря отговор на проблема си. Като за начало дистанционното ми е от тези http://www.1stincity.com/318-812-large/ ... e36-z3.jpg , но няма червена лампичка. Не знам дали колата изобщо има аларма, защото никога не съм я чувал да пищи. Днес обаче отключвам, след което натискам копчето за отваряне на багажника и започва един пронизителен, ужасен, пищящ, непрекъснат звук, който не можах по никакъв начин да спра и едва след като заключих с бутона отново колата след около 1мин този звук изчезна. Изобщо това ли е алармата или нещо друго и защо се получава така? Само да отбележа че преместих колата от слънце на сянка( четох че може да окаже влияние).
- Gangsta Man
- Потребител
-
- Кара: Е 38 750 IL
Re: Проблем с аларма/дистанционно
Има вариант да е забила софтуерно и да трябва да закачиш на диагнистика за изчистване, аз имах съшия проблем, но при мен проблема беше в бутона под предния капак.Провери и бутоните по вратите.
Почти всички BMW-та имат фабрична аларма (повечето първи собственици си я поръчват).
Алармата почва да пищи когато я блъснат/ударят/разклатят. Звукът на фабричната аларма не можеш да го сбъркаш (колко пъти съм ставал по нощите!): ту-ту-ту-ту-ту-ту... (не писка, свири, пее и т.н. - просто равен звук - запомня се!)
Можеш да си сложиш допълителна аларма (на мен не ми помогна когато ми откраднаха огледалото и когато ми разбиха всички стъкла).
Иначе за стоенето на слънце - при мен отказва да се отключи шофьорската врата, ако цял ден е стояла на слънце (и е пекло от лявата страна). Отключвам/заключвам с ключа. Рядко се случва, но се случва.
Алармата почва да пищи когато я блъснат/ударят/разклатят. Звукът на фабричната аларма не можеш да го сбъркаш (колко пъти съм ставал по нощите!): ту-ту-ту-ту-ту-ту... (не писка, свири, пее и т.н. - просто равен звук - запомня се!)
Можеш да си сложиш допълителна аларма (на мен не ми помогна когато ми откраднаха огледалото и когато ми разбиха всички стъкла).
Иначе за стоенето на слънце - при мен отказва да се отключи шофьорската врата, ако цял ден е стояла на слънце (и е пекло от лявата страна). Отключвам/заключвам с ключа. Рядко се случва, но се случва.
- emo_ch
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 725tds
Пищенето е фабричната аларма. Но при мен спира веднага щом натисна копчето за отключване или заключване.
- red bulll
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Кучките да се подмокрят
При мен ситуацията е по-зле , имам същия ключ..червената лампичка ми пресвятка когато натискам които и да е бутон,но колата не реагира...в момента откл и закл през патрона на багажника...може ли да ми кажете от какво е ? Дали да сменя батериите или просто е изгубила ключа си ?
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Пробвай първо с батерията,имах същия проблем с предната кола и се оказа от именно от нея.
- Petyo.pesho_vd
- Потребител
-
- Кара: Bmw 725tds e38
- Мечтае да кара: Az q karam :))
- Детайли за колата: 97ma 180 hp chip

BMW AG
7 мнения
• Страница 1 от 1