Проблем с аларма/дистанционно

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: SR1 NORMANDY
Мечтае да кара: 320 turbo DRM

Проблем с аларма/дистанционно

Мнение от ddinobot » 23 Юни 2012, 19:23

Здравейте, търсих но не можах да намеря отговор на проблема си. Като за начало дистанционното ми е от тези http://www.1stincity.com/318-812-large/ ... e36-z3.jpg , но няма червена лампичка. Не знам дали колата изобщо има аларма, защото никога не съм я чувал да пищи. Днес обаче отключвам, след което натискам копчето за отваряне на багажника и започва един пронизителен, ужасен, пищящ, непрекъснат звук, който не можах по никакъв начин да спра и едва след като заключих с бутона отново колата след около 1мин този звук изчезна. Изобщо това ли е алармата или нещо друго и защо се получава така? Само да отбележа че преместих колата от слънце на сянка( четох че може да окаже влияние).
...the perfect race car crosses the finish line in first place and then falls to pieces
40354

Потребител
Аватар
Кара: Е 38 750 IL

Re: Проблем с аларма/дистанционно

Мнение от Gangsta Man » 25 Юни 2012, 22:03

Има вариант да е забила софтуерно и да трябва да закачиш на диагнистика за изчистване, аз имах съшия проблем, но при мен проблема беше в бутона под предния капак.Провери и бутоните по вратите.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от deank » 26 Юни 2012, 22:51

Почти всички BMW-та имат фабрична аларма (повечето първи собственици си я поръчват).

Алармата почва да пищи когато я блъснат/ударят/разклатят. Звукът на фабричната аларма не можеш да го сбъркаш (колко пъти съм ставал по нощите!): ту-ту-ту-ту-ту-ту... (не писка, свири, пее и т.н. - просто равен звук - запомня се!)

Можеш да си сложиш допълителна аларма (на мен не ми помогна когато ми откраднаха огледалото и когато ми разбиха всички стъкла).

Иначе за стоенето на слънце - при мен отказва да се отключи шофьорската врата, ако цял ден е стояла на слънце (и е пекло от лявата страна). Отключвам/заключвам с ключа. Рядко се случва, но се случва.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 725tds

Мнение от emo_ch » 10 Сеп 2012, 23:34

Пищенето е фабричната аларма. Но при мен спира веднага щом натисна копчето за отключване или заключване.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Кучките да се подмокрят

Мнение от red bulll » 07 Окт 2012, 22:27

При мен ситуацията е по-зле , имам същия ключ..червената лампичка ми пресвятка когато натискам които и да е бутон,но колата не реагира...в момента откл и закл през патрона на багажника...може ли да ми кажете от какво е ? Дали да сменя батериите или просто е изгубила ключа си ?

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 07 Окт 2012, 23:10

Пробвай първо с батерията,имах същия проблем с предната кола и се оказа от именно от нея.

Потребител
Аватар
Кара: Bmw 725tds e38
Мечтае да кара: Az q karam :))
Детайли за колата: 97ma 180 hp chip

Мнение от Petyo.pesho_vd » 04 Дек 2012, 23:42

:lol: :lol: :lol: колега ставаме двама не се здухваи си4ко е ок просто от бмв са преценили да деиства само ако се влезе в нея 1мин след активирането не са толко резервирани :Д влез в нея заключи я и стои неподвижен една минута след тва след с едно двжение се активира пробваи. за тва си взех пазарска и не сам я вразвал нито за врати нито мига4и ни6то пи6ти само ако я пипне някои :lol: :lol: не пре4и на оригиналната успех :D :D :D
BMW AG

Назад към Е38