Технически проблеми Е38 - но на български език
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- asennikolov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 38 740i 1999г.
- Мечтае да кара: Lockheed SR-71 Blackbird
Технически проблеми Е38 - но на български език
Господа модератори, уважаеми колеги, приятели и съмишленици от нашия форум,
Извинявам се за темата, сигурно не й е мястото тук, нека модераторите ми простят и я преместят или премахнат, ако трябва, но не би ли могло да се изисква от участниците във форума, които имат технически проблеми и търсят нашите съвети, да използват български език? Нека да има някои грешки в правописа, но да не приемаме тотално неграмотни и необразовани личности да позорят форума ни?
Всички харесваме Е38, но аз, а очевидно и други колеги, се дразним от типове, които не са научили нашия език и/или се подиграват с него и с нас. Дори да харесват и да притежават БМВ Е38, нека да научат малко български и да ни уважават! Нали от форума се изисква да се пише на БЪЛГАРСКИ език??? Биха ли могли модераторите да изтриват мненията и темите, които не отговарят на това условие?
Още веднаж се извинявам, но ми писна от неграмотници, позор за благородната седма серия!
Благодаря на всички за разбирането!
Извинявам се за темата, сигурно не й е мястото тук, нека модераторите ми простят и я преместят или премахнат, ако трябва, но не би ли могло да се изисква от участниците във форума, които имат технически проблеми и търсят нашите съвети, да използват български език? Нека да има някои грешки в правописа, но да не приемаме тотално неграмотни и необразовани личности да позорят форума ни?
Всички харесваме Е38, но аз, а очевидно и други колеги, се дразним от типове, които не са научили нашия език и/или се подиграват с него и с нас. Дори да харесват и да притежават БМВ Е38, нека да научат малко български и да ни уважават! Нали от форума се изисква да се пише на БЪЛГАРСКИ език??? Биха ли могли модераторите да изтриват мненията и темите, които не отговарят на това условие?
Още веднаж се извинявам, но ми писна от неграмотници, позор за благородната седма серия!
Благодаря на всички за разбирането!
- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
Re: Технически проблеми Е38 - но на български език

- ddinobot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: SR1 NORMANDY
- Мечтае да кара: 320 turbo DRM
Прав е колегата и на мен ми писна. Искат съвет, а елементарно уважение не показват - да напишат какво искат - грамотно, при положение, че същите тези хора се подиграват на колегите с е36 или другите по-евтини модели!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Вари го печи го, точно в подобен раздел се очаква хората да нямат проблеми с правопис и изразяване. Ама реалността вероятно е доста по-различна 

- badly_boy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 730d

- IceFire
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 740D BiTurbo 245 HP '99
- Мечтае да кара: E38 740D BiTurbo 245 HP '99
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Проблема не е само във Българският език колега- проблема е основно във правилното тълкуване на проблемите и най-вече правилното му обяснение ..... Щото както всички виждате има доста теми ( заядливи) във които НЕправилно обяснение води до задълбочени спорове и нецензурирани изказвания. Ти самият си позволи да изказваш мнение и да коментираш (неприятно, за което се извини, радвам се) тема която не беше правилно позиционирана - нали!?
Така че не Българският език , колега е толкова спорен колкото интелекта и структурата на темата;)
Така че не Българският език , колега е толкова спорен колкото интелекта и структурата на темата;)

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- asennikolov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 38 740i 1999г.
- Мечтае да кара: Lockheed SR-71 Blackbird
furnata написа:Проблема не е само във Българският език колега- проблема е основно във правилното тълкуване на проблемите и най-вече правилното му обяснение ..... Щото както всички виждате има доста теми ( заядливи) във които НЕправилно обяснение води до задълбочени спорове и нецензурирани изказвания. Ти самият си позволи да изказваш мнение и да коментираш (неприятно, за което се извини, радвам се) тема която не беше правилно позиционирана - нали!?
Колега, моята тема с специално за езика. За другия проблем можеш да пуснеш друга тема.
А за останалото - не съм си позволил нищо нередно, а съм казал това, което мисля, въз основа на дадената информация. Разбира се, щом е станало недоразумение, мнението ми не е било точно и е трябвало нещата да се изяснят, което и направих. Казах, че съжалявам, а не съм се извинявал, защото не съм обиждал умишлено никого и нямам чувство за вина. Ако някой трябва да се извини за грубия си тон -не се сърди, но това си ти. Ако си забравил , припомни си постинга си за льохманите...
8 мнения
• Страница 1 от 1