Суха или мокра печка.

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Re: Суха или мокра печка.

Мнение от r0shaf » 02 Дек 2014, 23:08

тази водна печка ебершпрехер миналата седмица инсталирах в моята мазда. Мога да кажа и аз като колегата по-горе че всяка сутрин я пускам и вечер преди да си тръгна от работа. За 15 мин работа в това време загрява доволно двигателя почти до средата. Като стане по-студено ще и трябват още едни 5 минути. Нямам търпение да паднат големите студове и да й се кефя! :) Има си дисплей, дистанционно което пали печката от 600 до 1000метра и е глезотия каквато само аз и тези които имат такава в колата знаят за какво става дума. Имам и 2-ра печка, отново с дисплей, дистанционно и всичко в комплекта, но знаете че това е скъпо удоволствие. Ако някой иска да си слага в колата такава глезотия мога да помогна, не само със самата печка а и с информация как се монтира, защото е доста трудоемко, 4 дни ми отне целия монтаж.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW 728iA

Re: Суха или мокра печка.

Мнение от Dimitar1149 » 05 Дек 2014, 1:02

Здравей ,

аз съм с бензинова (водна) Вебасто , слагана е допълнително в Германия 2009г нова , вградена е зад десният фар , управлява се само с дистанционно от разтояние до 1000м . Изключително съм доволен от екстрата , пускам я 20-30мин преди да тръгна за където и да било - купето е топло (печката си комуникира с климатроника) , а антифриза е на първото отделение преди средата . Консумацията на ток е изключително малка -> по книжка 35-44вата .

LiTtLeRoCk написа:Понеже ми писна да чистя прозорци сутрин и да мръзна в колата до работа, мисля да сложа печка на колата, но единственото нещо което се двоумя е дали да бъде суха или мокра.
Мисля, че и двете имат своите недостатъци и предимства, но искам да чуя хора, които имат преки впечатления от двата вида печки.

Предишна

Назад към Е38