Проблем със багажника.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Mpenevsf
- Потребител
-
- Кара: 750 e38 alpina
- Мечтае да кара: M5 e39
- Детайли за колата: idialna mamina zlatna :)
Проблем със багажника.
Здравейте!
Снощи след като се прибрах съм оставил една от вратите отворена и всички лампи са светили цяла вечер . В момента в колата няма ток дори да отключа колата. Трябваше да ползвам ключа . Закачихме от пред кабели и се опитах да подам ток с другата ми кола но явно не става. Тогава реших да отворя багажника . Цъкам го с ключа не става , опитах от вътре също не става. В момента няма начин да я запаля докато не отвора багажника. Моля ако имате някакви идей как да стане без ключ и ток моля споделете или ако имате желание намирам се в Лозенец елате да помогнете малко . Много ми е странно защото се опитах и с бензиновата ми и с дизеловата ми кола да запаля, но не стана . Смених 3 различни кабела . 0896278048
Снощи след като се прибрах съм оставил една от вратите отворена и всички лампи са светили цяла вечер . В момента в колата няма ток дори да отключа колата. Трябваше да ползвам ключа . Закачихме от пред кабели и се опитах да подам ток с другата ми кола но явно не става. Тогава реших да отворя багажника . Цъкам го с ключа не става , опитах от вътре също не става. В момента няма начин да я запаля докато не отвора багажника. Моля ако имате някакви идей как да стане без ключ и ток моля споделете или ако имате желание намирам се в Лозенец елате да помогнете малко . Много ми е странно защото се опитах и с бензиновата ми и с дизеловата ми кола да запаля, но не стана . Смених 3 различни кабела . 0896278048
Михаил Пенев 0896278048
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Re: Проблем със багажника.
Вкарай ключа в ключалката на багажника и го завърти по-силно наляво и ще се отвори задния капак.

- Mpenevsf
- Потребител
-
- Кара: 750 e38 alpina
- Мечтае да кара: M5 e39
- Детайли за колата: idialna mamina zlatna :)
boris_k написа:Вкарай ключа в ключалката на багажника и го завърти по-силно наляво и ще се отвори задния капак.
И това го пробвах не става . Щях да си счупя ключа.
Михаил Пенев 0896278048
- huliganina2
- Потребител
-
- Кара: Е38
- Детайли за колата: 728i
Колега явно не подаваш правилно ток (нече има няква философия де)
След като и подадеш всичко трябва да се оправи както и да запалиш колата,а относно багажника,както споменава колегата,без ток единствено чрез ключалката може да се отвори. Но аз лично не виждам разлика в това къде ще подадеш ток-в багажника на акомулатора или отпред на определените места е все същото.
Успех колега и дано лесно решиш проблема! 

- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
huliganina2 написа:Колега явно не подаваш правилно ток (нече има няква философия де)След като и подадеш всичко трябва да се оправи както и да запалиш колата,а относно багажника,както споменава колегата,без ток единствено чрез ключалката може да се отвори. Но аз лично не виждам разлика в това къде ще подадеш ток-в багажника на акомулатора или отпред на определените места е все същото.
Успех колега и дано лесно решиш проблема!
Има разлика , при мен зимата се случи подобно нещо ( миналата ) и увиснах сутринта без ток. Давахме с една печка ( дизел ) ток сигурно 20-30 минути и не ще и не ще , като лампите светват изчаква и нищо. Обаче как го вързахме отзад за акумулатора и моментално запали колата без никво чакане. Колегата може да се пробва да си отключи багажника или по-кофти номера да изчете темите да види как се отваря по "нелегалния" начин с бормашината и дупката под номера.
http://www.youtube.com/watch?v=ASiM7oGFJ_U
Ето ти го и на видео

p.s.
по принцип като подадеш ток отпред бутона трябва да стане активен, но не е задължително.
- emo_ch
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 725tds
Като подаваш ток отпред пробвал ли си дали работи централното. Ако да пробвай да отключиш багажника с дистанционното.
7 мнения
• Страница 1 от 1