Салон от десен волан

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61/530XD
Мечтае да кара: на по-евтино гориво.

Салон от десен волан

Мнение от MPOWERfan » 04 Сеп 2019, 9:12

Привет колеги,
Някой слагал ли е салон от дясна дирекция, визирам рекаро не комфорт, полуелектрически, какъвто е моят в момента (прав кожен).
Прави ми впечатленке, че на шофьорската седалка има пластмаса под която лежи пиропатронът, съответно при дясната дирекция е на пасажерската.
Какъв е варианта при този случай, искам всичко да работи коретно, моля ако някой се е сблъсквал с такъв "казус" да удари едно рамо.
Благодаря! :bchug:
E36/E39/E39/E46/E39/E61/E87/61

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има
Мечтае да кара: Влакчето на метрото

Re: Салон от десен волан

Мнение от nickem » 04 Сеп 2019, 9:53

Аз слагах на старата кола. Базовия салон(полуел.) имаше два пиропатрона от вътрешната страна на седалките, докато спортния салон(пълно ел. с памет) имаше и пиропатрон от външната страна на шофьорската седалка. Съответно, трябваше да се сменят и коланите с такива от десняк и да се кодира колата. Ако трябваше да се занимавам с тая глупост днес никога не бих си го причинил отново.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61/530XD
Мечтае да кара: на по-евтино гориво.

Мнение от MPOWERfan » 04 Сеп 2019, 12:27

nickem написа:Аз слагах на старата кола. Базовия салон(полуел.) имаше два пиропатрона от вътрешната страна на седалките, докато спортния салон(пълно ел. с памет) имаше и пиропатрон от външната страна на шофьорската седалка. Съответно, трябваше да се сменят и коланите с такива от десняк и да се кодира колата. Ако трябваше да се занимавам с тая глупост днес никога не бих си го причинил отново.

Моята шофьорска седалка също е с 2 пиропатрона.
На този който искам да сложа обаче мястото за пиропатрона е на дясната седалка.Идеята ми е ако може да се нагласи на лявата и да работи всичко коректно. :dunno:
E36/E39/E39/E46/E39/E61/E87/61

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530i

Мнение от Speed_Am_All » 04 Сеп 2019, 20:58

Обърни внимание, че само пасажерската седалка има кантар. И него ще трябва да местиш ако искаш всичко да е е ок.

Назад към Е60/Е61