Проблем с музикалната система
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Проблем с музикалната система
Здравейте,
откакто взех моя автомобил имам много дразнещ проблем с музиката в колата. Проблемът се изразява в това, че през дадено време музиката спира. Мислех си, че проблемът е в лещата на CD-то, но после като сложих друг диск в DVD-то отново прекъсваше. Накрая установих, че проблемът е там и когато слушам радио. Не знам дали си внушавам, но като е топло през деня е още по-осезаемо. 10 секунди музиката свири, след което се чува леко пукане в колоната и спира за около 6-7 секунди и така постоянно. В момента, в който музиката спре, навигационния джойстик спира да действа(т.е. върти се свободно и не прави нищо, а не както когато сменям станции или песни да е на тактове). Интересното е, че го прави не само на дупки, а и на кръгови или когато автомобила е под наклон, примерно на едно от изкачванията в града винаги го прави на едно и също място
Ходих при 2-3ма "разбирачи", но всеки само нахвърля някакви мнения без да е сигурен, а не ми се разглобява цялата кола, за да пробваме откъде е проблема. Моля ако някой е имал такъв проблем в миналото да помогне. Благодаря предварително!!! 
откакто взех моя автомобил имам много дразнещ проблем с музиката в колата. Проблемът се изразява в това, че през дадено време музиката спира. Мислех си, че проблемът е в лещата на CD-то, но после като сложих друг диск в DVD-то отново прекъсваше. Накрая установих, че проблемът е там и когато слушам радио. Не знам дали си внушавам, но като е топло през деня е още по-осезаемо. 10 секунди музиката свири, след което се чува леко пукане в колоната и спира за около 6-7 секунди и така постоянно. В момента, в който музиката спре, навигационния джойстик спира да действа(т.е. върти се свободно и не прави нищо, а не както когато сменям станции или песни да е на тактове). Интересното е, че го прави не само на дупки, а и на кръгови или когато автомобила е под наклон, примерно на едно от изкачванията в града винаги го прави на едно и също място

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Re: Проблем с музикалната система
Откачи си блутута и ще се оправи .
- lozen_bmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 само с десния крак
- Мечтае да кара: m5
И на мен ми пръщи след 2 сек и не може да пъхна диск
NE SI GO DAVAM BMW-to-MOE SI E!!!!
- stefan3232
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530XD
На левия калник в багажника има модул блутот откачи го
А ако го ползваш може да се поровиш във форума продава се около 150лв. По новия и не развалящ се вече модул .
Успех ......
А ако го ползваш може да се поровиш във форума продава се около 150лв. По новия и не развалящ се вече модул .
Успех ......
Благодаря ви много, колеги! След като извадих буксата от bluetooth модула нещата си дойдоха по местата!
Живи и здрави

Живи и здрави

Всяко чудо за 1 ден... днес отново започна същия проблем, да не кажа, че е още по-зле
По принцип махнах кабела, който излизаше отгоре от модула, bluetooth опцията изчезна от менюто, преди бе активна, но не можеше да се включи BT. Нужно ли е да се махат и отдолу, защото на снимки гледам, че има, но трябва повече да разглобявам корите, за да ги махна. 

- stefan3232
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530XD
Махасе долната букса с многото кабели
В някои случаи трябва да се сложи тапа .
Пробва първо да ги откачиш
В някои случаи трябва да се сложи тапа .
Пробва първо да ги откачиш
Благодаря ви много Стефан и Илко! След като махнах буксата отдолу всичко потегли по мед и масло

Колеги може ли да ми покажете снимка на тоя блутот ,защото и аз имам същия проблем с прекъсването.
http://i1253.photobucket.com/albums/hh5 ... s/mulf.jpg
това е, махаш корите там, махаш долната букса и всичко заспива

това е, махаш корите там, махаш долната букса и всичко заспива

- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
Извикай неволята
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
Дърпай, не бой се. И мисля, че трябваше да се натисне с отверка
А и нещо развалено, няма да го развалиш втори път, просто трябва да прекъснеш връзката 

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2