Electronic system fault
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- yoyo_mist
- Потребител
-
- Кара: 525 d
Electronic system fault
Здравейте,
за пръв път пиша във форума ... Карам 525D 2004 автом. ... вчера както си карах при натискане на спирачката ми изписа че има проблем с електронната система на колата ? и да се обърна към сервиз на BMW ... сега по празниците никой не работи ... прибрах колата до нас (още веднъж ми изписа същото съобщение) и днес сутринта се придвижих с нея до работата ... Няколко пъти пак ми изписва съобщението при натискане на спирачката максимално ... оборотите на двигателя падат за момент и се появява това съобщение като светва и лампичката за ABS ... От какво може да е, имам колата само от 3-4 месеца преди това карах старата 525TDS a там нямаше толкова електроника. Опасно ли е да карам колата в това състояние ... и към какъв сервиз трябва да се насоча ... до нас на околовръстното (около километър) е сервиза на BOSCH ... дали да я закарам там ? Благодаря предварително и се извинявам ако Ви се сторят глупави въпросите ми.
за пръв път пиша във форума ... Карам 525D 2004 автом. ... вчера както си карах при натискане на спирачката ми изписа че има проблем с електронната система на колата ? и да се обърна към сервиз на BMW ... сега по празниците никой не работи ... прибрах колата до нас (още веднъж ми изписа същото съобщение) и днес сутринта се придвижих с нея до работата ... Няколко пъти пак ми изписва съобщението при натискане на спирачката максимално ... оборотите на двигателя падат за момент и се появява това съобщение като светва и лампичката за ABS ... От какво може да е, имам колата само от 3-4 месеца преди това карах старата 525TDS a там нямаше толкова електроника. Опасно ли е да карам колата в това състояние ... и към какъв сервиз трябва да се насоча ... до нас на околовръстното (около километър) е сервиза на BOSCH ... дали да я закарам там ? Благодаря предварително и се извинявам ако Ви се сторят глупави въпросите ми.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Re: Electronic system fault
Защо не пишеш от стария си ник : memberlist.php?mode=viewprofile&u=35986 а регистрираш нов ?
Мултиакаунтинга е забранен !
Мултиакаунтинга е забранен !
- yoyo_mist
- Потребител
-
... Смених лаптопа и съм го забравил ... ще ползвам само този ... Виновен
- venciev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
Един път ми изписа такава грешка,когато ми се наводни багажника/от люка/....Ако си с комби или имаш люк,виж,дали не си се наводнил под резервната гума....
Свищов-градът на 100-те първи неща в България!!!
- yoyo_mist
- Потребител
-
Хм ... май е това ... четох и в чужди форуми ... електрониката е точно там, под резервната гума ... моята е с шибидах и май точно това е проблема ... засега ще я оставя(няма да я карам) така а след няколко слънчеви дни на сервиз ...
- venciev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
ВНИМАВАЙ,моята щеше да се запали,когато дори не беше на контакт,бях на кафе,след като се върнах вътре миришеше ужасно на изгоряло и се усилваше....бегом в сервиза.....още 10 минути и щеше да се запали!!!Ако не я караш-МАХНИ КЛЕМАТА НА АКУМУЛАТОРА,докато я закараш в сервиз!!!След изписването на тази грешка и отстраняването на повредата/с едно управление само се разминах/,после целият комп беше се ошашкал с всякакви грешки и трябваше да се изчистят.....Успех!!!
И си оправи после задължително дренажите от люка-има доста писано по темата от Дашип!!!
И си оправи после задължително дренажите от люка-има доста писано по темата от Дашип!!!
Свищов-градът на 100-те първи неща в България!!!
6 мнения
• Страница 1 от 1