Как сме след градушката :)
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- andreshko.ad
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 Параход и мъник 120д
- Мечтае да кара: Яхта
- Детайли за колата: 525 D
Re: Как сме след градушката :)
Момчета другия път скарата от мен.Бях в епицентъра а се измъкнах само с една по забележима и две три по незабележими вдлъбнатини благодарение на едно ОМВ.Но за сметка на това след всяка автомивка лака по колата намалява драстично 

- Herdim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 530d
И сега започва голямото ходене по мъките и обикаляне на всякакви елитни фирми и доверени сервизи
Някой да има добри отзиви за смяна на стъкла на Е60, в моя случай челно? Да рискувам ли с Кобра или да търся някой друг, отзивите за всички са 50/50?

Някой да има добри отзиви за смяна на стъкла на Е60, в моя случай челно? Да рискувам ли с Кобра или да търся някой друг, отзивите за всички са 50/50?
Аз съм доволен от пичовете, които са в Перник. Сами са си вносители и предлагат доста разнообразни марки, от Кобра е само Гардиан, за нашите коли, ако не се лъжа - това като европейски вариант.
Момчета, айде бързо някой да го пробвам това, че аз нямам контакт покрай колата:
https://www.youtube.com/watch?v=owYGcSVpqrE
Аз също в епицентъра в центъра. Преден капак, таван, 2-3 врати, ляв преден и ляв заден калник и това на първо четене ощв не съм я мил да я огледам хубаво. Аз също се интересувам дали доверен сервиз или да взема пари и да дам малко от мен и направо да я оправят цялата защото застрахователите само по-детаил правят?
- bordo_77
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XD
goppe написа:Момчета, аз освен обичайните екстри за градушката (капак, багажник, таван, врати и калници) имам и спукано предно стъкло на 5-6 места![]()
Сори за тъпия въпрос, ама има ли различни видове предни стъкла за модела, трябва ли да обърна внимание на застрахователите за нещо специфично по стъклото и какво да имам предвид при смяната му и трябва ли да избягвам конкретни производители на стъкла? Мерси
Миналата година ми се наложи да сменя предното стъкло и сложих турско, качествено е, с добра UV защита и цената му беше около 400 лева с монтажа. http://www.doraglass.com/
Две мои коли ги е удряла градушка преди време, но и двете ги направиха доста добре и не си личеше нищо.
А това е да разведрим малко темата

- acidburn-525tds
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d facelift
moleo написа:на 6 места по таванане са кой знае колко големи и даже съм учуден, колко е здрава тази ламарина. Цяла година карам служебна и в деня, в който реших да излезна на вън с моята ме удари това бедствие.
Ако реша да правя таван, дали трябва да ми свалят от вътре тавана ? Ако процедурата е такава няма да се занимавам, защото ме е страх да не увисне.
Няма проблеми колега. Правил съм цяла кола е34 беше цялата надупчена, след пребоядисването беше като нова и нямаше никакви следи от градушката.
- moleo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530XD 2008 235 hp
- Детайли за колата: М sport
acidburn-525tds написа:moleo написа:на 6 места по таванане са кой знае колко големи и даже съм учуден, колко е здрава тази ламарина. Цяла година карам служебна и в деня, в който реших да излезна на вън с моята ме удари това бедствие.
Ако реша да правя таван, дали трябва да ми свалят от вътре тавана ? Ако процедурата е такава няма да се занимавам, защото ме е страх да не увисне.
Няма проблеми колега. Правил съм цяла кола е34 беше цялата надупчена, след пребоядисването беше като нова и нямаше никакви следи от градушката.
къде
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
iceblast написа:Момчета, айде бързо някой да го пробвам това, че аз нямам контакт покрай колата:
Хехе това съм го правил, но със дезодорант или със сух лед и работи стига да няма ръб на вдлъбнатината
- sawion
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530da 04'
- Мечтае да кара: А7 3.0TFSI
- Детайли за колата: China Maina Town Tuning
мда, но и вдлъбнатината трябва да е по-голяма. Малките като от градушка не излизат
все пак не пречи да се изпробва...

таван,багажник,преден капак, 3адна броня, предно и 3адно стъкло и 3абележки тук там по детайлите... слагам оригинални стъкла 2-ра ръка, нови капаци, само тавана ще ремонтирам чре3 ПРД метода.
Кажете вярно за таваните как стоят нещата?
Трябва ли да се сваля или може от вътре да се обработва?
Като цяло мразя всякакви операции за рязане и прекрояване и се чудя може ли да добие оригинален вид или винаги ще има нещо дразнещо....
Като цяло мразя всякакви операции за рязане и прекрояване и се чудя може ли да добие оригинален вид или винаги ще има нещо дразнещо....
- acidburn-525tds
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d facelift
moleo написа:acidburn-525tds написа:moleo написа:на 6 места по таванане са кой знае колко големи и даже съм учуден, колко е здрава тази ламарина. Цяла година карам служебна и в деня, в който реших да излезна на вън с моята ме удари това бедствие.
къде
Ами аз говоря за североизточна България, не за София, но по принцип добър ли е мастера няма проблеми.
nikolae написа:Кажете вярно за таваните как стоят нещата?
Никой нищо няма да пипне от вътре 99/100 ти давам гаранция.Виждал съм как вдлъбнато се изтегля съз заварен електрод и после ясно , шлайф,кит , боята и си готов.Нищо не личи ако не нямаш око пък и никой не се заглежда в тавана.