Багажника не иска да се отвори
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Tinaki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 Е70 3.0si
Багажника не иска да се отвори
Здравейте колеги.
Това БМВ ме съсипа направо
Не мога да си отвора багажника нито,през ключа(Чрез задържане на бутона) Нито в самата ключалка, какви са вариантите да го отвора ?
П.С. При опит за отваряне, нещо покрай ключалката издава шум, но до тук...
Това БМВ ме съсипа направо

П.С. При опит за отваряне, нещо покрай ключалката издава шум, но до тук...

Re: Багажника не иска да се отвори
Здравей,
На брат ми така се получи и след като си прочете ръководството за автомобила ,го отвори с вкарване на ключа в ключалката и завъртане вопределените посоки.После заедно намерихме кои кабели са прекъснати в снопа и ги съединихме.Успех
На брат ми така се получи и след като си прочете ръководството за автомобила ,го отвори с вкарване на ключа в ключалката и завъртане вопределените посоки.После заедно намерихме кои кабели са прекъснати в снопа и ги съединихме.Успех
- Tinaki
- кандидат ентусиаст
-
Тъпото което е, че книжките са ми в багажника
Ако някой може да ми обясни какви са тези комбинаций ще е супер
Ако някой може да ми обясни какви са тези комбинаций ще е супер
Наляво на 90° по спомен или ако не става ,първо надясно 90 и после ляво 90.
- Tinaki
- кандидат ентусиаст
-
Пичове, 2 дена вече не мога да си отвора багажника, някакви други варианти ? 

- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Под задната седалка ,мисля под дясното пасажерско място трябва да има едно жило с ринг накрая.Махаш седалката,дърпаш го и трябва да ти отвори багажника.
Ако пък облегалките на задните места са ти падащи ,свали ги ,промуши се в багажника,на ''тавана'' /в случая капака на багажника/ има едно триъгълно пластмасово окончание на жило за аварийно отваряне.
Ако пък облегалките на задните места са ти падащи ,свали ги ,промуши се в багажника,на ''тавана'' /в случая капака на багажника/ има едно триъгълно пластмасово окончание на жило за аварийно отваряне.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
jorsenbmw написа:Под задната седалка ,мисля под дясното пасажерско място трябва да има едно жило с ринг накрая.Махаш седалката,дърпаш го и трябва да ти отвори багажника.
Ако колата е за Европейския пазар няма да имаш нито едно от изброените по-горе. Имаш механично отключване с ключа, и когато го завъртиш 90* в дясно трябва да чуеш изщракване и да се отвори.
7 мнения
• Страница 1 от 1