проблем с ключа и с радиото

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Re: проблем с ключа и с радиото

Мнение от adovet » 08 Ное 2012, 18:22

Провериха ключовете и се оказа че не излъчват никакъв сигнал. Прави се единия ключ. Оказа се че му е заминал някакъв кварц ли там не знам си какво. Днес чакат да дойде частта и утре ще е готов и ще видиме. Майстора каза, че всичките проблеми най вероятно идват от ключа. Като има резултат ще пиша.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 09 Ное 2012, 13:01

Проблема е решен. Всичко се оправи като оправиха ключа. Сега няма никакви проблеми. :driving:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 525D
Мечтае да кара: M5
Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....

Мнение от RIDDICK » 16 Ное 2012, 12:17

adovet написа:Провериха ключовете и се оказа че не излъчват никакъв сигнал. Прави се единия ключ. Оказа се че му е заминал някакъв кварц ли там не знам си какво. Днес чакат да дойде частта и утре ще е готов и ще видиме. Майстора каза, че всичките проблеми най вероятно идват от ключа. Като има резултат ще пиша.

здравеи колега ,когато имаш време би ли ми дал малко по подродна информация за проблема с ключа че и аз имам същия проблем а не съм в България и тук нещата вървят към нов ключ което е около 200 евро..благодаря предварително

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 16 Ное 2012, 13:41

RIDDICK написа:
adovet написа:Провериха ключовете и се оказа че не излъчват никакъв сигнал. Прави се единия ключ. Оказа се че му е заминал някакъв кварц ли там не знам си какво. Днес чакат да дойде частта и утре ще е готов и ще видиме. Майстора каза, че всичките проблеми най вероятно идват от ключа. Като има резултат ще пиша.

здравеи колега ,когато имаш време би ли ми дал малко по подродна информация за проблема с ключа че и аз имам същия проблем а не съм в България и тук нещата вървят към нов ключ което е около 200 евро..благодаря предварително

Ами ключа почти не работеше - много рядко само заключваше. Всеки път влизах и излизах с отключване от бравата. Всеки път губеше настройки на радио и т.н. оказа се счупен някакъв кварц вътре, който се смени и всичко се оправи. Всичко струваше 30лв.

Предишна

Назад към Е60/Е61