Забива предница при ускорение
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- georgimirov
- Потребител
-
Забива предница при ускорение
Здравейте колеги,
Имам следният проблем:
След сипване на добавка лики моли за комън рейл, колата започна да ми придърпва докато се ускорявам и дори няколко пъти ми е забивала предница.
Като карам спокойно няма проблем, ако карам над 120 пак няма проблем. Обръщам внимание ,че когато ми намалее горивото от 1/4 почва забиването да е по-често. Забил ли съм горивния филър или нещо по-сериозно?
Двигателя си пали без проблеми, кове 750 оборота на празен ход.
Проблем 2:
При по агресивно потегляне на 1ва се чува един удар отзад в дясно, като при по силно спиране се чува пак същия удар все едно има луфт който се обира в двете посоки, - тампон на диф?
Колата е 320ДА.
Имам следният проблем:
След сипване на добавка лики моли за комън рейл, колата започна да ми придърпва докато се ускорявам и дори няколко пъти ми е забивала предница.
Като карам спокойно няма проблем, ако карам над 120 пак няма проблем. Обръщам внимание ,че когато ми намалее горивото от 1/4 почва забиването да е по-често. Забил ли съм горивния филър или нещо по-сериозно?
Проблем 2:
При по агресивно потегляне на 1ва се чува един удар отзад в дясно, като при по силно спиране се чува пак същия удар все едно има луфт който се обира в двете посоки, - тампон на диф?
Колата е 320ДА.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Забива предница при ускорение
Добавката е откъртила някаква мизерия явно, смени бързо филтъра и я покарай на дълъг път, ако не се оправи - сервиз.
Never mistake motion for action...
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Забива предница при ускорение
georgimirov написа:Здравейте колеги,
Имам следният проблем:
Проблем 2:
Колата е 320ДА.
Колегата ти е обяснил какво се е случило- ако имаш късмет само ще си задръстил горивният филтър. Наистина трябва да го смениш възможно най-бързо, за да не се наложи да го сменяш заедно с подкачващата помпа. Необходимо е да се види как работят цилиндрите, ако трябва да се провери работата на дюзите и ако са проблемни да се прецени дали може да се почистят на място или трябва да се свалят и занесат в специализирана работилница.
3 мнения
• Страница 1 от 1