Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
Re: Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
Благодаря колега
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- mitev85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d 99'
Колеги... има ли някой по компетентен да каже.... какво ми е нужно за да сменя business sat nav с pro? Стига ли само дисплея и модула или трябва и окабеляване? Ако може някой да ми даде подробно инфо, даже ако има някой който може да ми съдейства с монтажа, ще почерпя или ще си платя
благодаря ви и весели празници! 

- mitev85
- кандидат ентусиаст
-
Колеги... има ли някой по компетентен да каже.... какво ми е нужно за да сменя business sat nav с pro? Стига ли само дисплея и модула или трябва и окабеляване? Ако може някой да ми даде подробно инфо, даже ако има някой който може да ми съдейства с монтажа, ще почерпя или ще си платя
благодаря ви и весели празници! 

- doktorabg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Всичко
mitev85 написа:Колеги... има ли някой по компетентен да каже.... какво ми е нужно за да сменя business sat nav с pro? Стига ли само дисплея и модула или трябва и окабеляване? Ако може някой да ми даде подробно инфо, даже ако има някой който може да ми съдейства с монтажа, ще почерпя или ще си платяблагодаря ви и весели празници!
Само това ти трябва(модул, дисплей и бленда за модула) и после малко кодиране.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Profession
mitev85 написа:Колеги... има ли някой по компетентен да каже.... какво ми е нужно за да сменя business sat nav с pro? Стига ли само дисплея и модула или трябва и окабеляване? Ако може някой да ми даде подробно инфо, даже ако има някой който може да ми съдейства с монтажа, ще почерпя или ще си платяблагодаря ви и весели празници!
По-добре ще е да напишеш от кой град си, така ще знаем при кой колега да те насочим. Иначе има теми свързани с навигациите и техния монтаж.
- mitev85
- кандидат ентусиаст
-
doktorabg написа:mitev85 написа:Колеги... има ли някой по компетентен да каже.... какво ми е нужно за да сменя business sat nav с pro? Стига ли само дисплея и модула или трябва и окабеляване? Ако може някой да ми даде подробно инфо, даже ако има някой който може да ми съдейства с монтажа, ще почерпя или ще си платяблагодаря ви и весели празници!
Само това ти трябва(модул, дисплей и бленда за модула) и после малко кодиране.
Благодаря за отговора колега

- mitev85
- кандидат ентусиаст
-
Atsalov написа:mitev85 написа:Колеги... има ли някой по компетентен да каже.... какво ми е нужно за да сменя business sat nav с pro? Стига ли само дисплея и модула или трябва и окабеляване? Ако може някой да ми даде подробно инфо, даже ако има някой който може да ми съдейства с монтажа, ще почерпя или ще си платяблагодаря ви и весели празници!
По-добре ще е да напишеш от кой град си, така ще знаем при кой колега да те насочим. Иначе има теми свързани с навигациите и техния монтаж.
Живея в Англия колега, но си идвам 2-3 пъти годишно, та ми се струва че там ще намеря всичко необходимо за монтажа, просто незнам някой да се занимава с кодирането там, за това ми се иска тази работа да стане тука. Попринцип съм от Трявна

- doktorabg
- младши ентусиаст
-
mitev85 написа:Atsalov написа:mitev85 написа:Колеги... има ли някой по компетентен да каже.... какво ми е нужно за да сменя business sat nav с pro? Стига ли само дисплея и модула или трябва и окабеляване? Ако може някой да ми даде подробно инфо, даже ако има някой който може да ми съдейства с монтажа, ще почерпя или ще си платяблагодаря ви и весели празници!
Живея в Англия колега, но си идвам 2-3 пъти годишно, та ми се струва че там ще намеря всичко необходимо за монтажа, просто незнам някой да се занимава с кодирането там, за това ми се иска тази работа да стане тука. Попринцип съм от Трявнатака или иначе и тук нямам голям избор
ясно ми е че ще се пътува до някъде...
Мини през Виена да ти я кодирам

- martos1981
- Потребител
-
- Кара: E90 330XD
За много години, колеги!
Искам да попитам защо на моето E90 с CCC навигация не излизат спийд камерите. Използвам Pro_2016_DVD3, но в опциите Information -> On Location -> Car-> не ми излизат SpeedCams. Възможно ли е версията на самата навигация да е стара или аз трябва да направя още нещо?
Искам да попитам защо на моето E90 с CCC навигация не излизат спийд камерите. Използвам Pro_2016_DVD3, но в опциите Information -> On Location -> Car-> не ми излизат SpeedCams. Възможно ли е версията на самата навигация да е стара или аз трябва да направя още нещо?
- yamaha_bs
- Потребител
-
- Кара: BMW 3.20d 150 H.P TOURING 2001
Видео клипове
Пичове, искам да си сваля на диск видео клипове на песни. Под какъв формат трябва да бъдат начени и има ли някакви специфични особености при записване на диска ?
- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
- Кара: купета
Re: Видео клипове
CCC навигацията не поддържа видео.yamaha_bs написа:Пичове, искам да си сваля на диск видео клипове на песни. Под какъв формат трябва да бъдат начени и има ли някакви специфични особености при записване на диска ?
CIC поддържа, но трябва да се запишат в DVD-Video формат.

- dr.petrov
- Потребител
-
- Кара: BMW 320d E91
Здравейте ! Искам да ви питам защо моето Е91 ,всеки път след като запаля ми съобщава да извадя диска с навигацията! Колата е с Business Navigation ,все още не знам какво е CCC и CIC
.До колкото разбирам това бизнес не работи в България ,така ли е ?

dr.petrov написа:Здравейте ! Искам да ви питам защо моето Е91 ,всеки път след като запаля ми съобщава да извадя диска с навигацията! Колата е с Business Navigation ,все още не знам какво е CCC и CIC.До колкото разбирам това бизнес не работи в България ,така ли е ?
CIC- е със хард диск CCC- е с дисковете както е твоя явно не е правилен диска
- doktorabg
- младши ентусиаст
-
Бизнес навигация - MASK - няма България.