320D e90 vs 325i e90
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Re: 320D e90 vs 325i e90
От 2 месеца карам Е91 325i новия комън рейл 218 к.с.
Повече за дизел не искам да чуя.
Touring & windsurf club
- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Georgieff написа:От 2 месеца карам Е91 325i новия комън рейл 218 к.с.
Е ти ме уби...

Как караш "новия комън рейл 218 к.с." и в същото време повече не искаш да чуеш за дизел?

NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
Сигорно е имал предвид новият фаселифт. Иначе с един кадърен чип вървят заедно. За резхода няма какво да се говори. Въпрос на личен избор. Зависи какво те влече повече.
Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2
Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2
- ND1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: The black devil-335i e92
Да благодаря на всички за отговорите. Мисля, че намерих колата - 320д 163 коня и ако я взема , ще се похваля.
След обръщане на София и Пловдив се убедих, че читави е90-ки за нормална цена няма... или са на много км и разбити от каране, както каза онзи ден един търговец "с проблеми ама за по-ниска цена". Благодаря на колегата неоман, за предложението, но от 330д не се интересувам, не че не е доста по-голямо добиче
и колата наистина ти е много хубава.
Моля за в бъдеще да пишеш на кирилица! Задължително е в форума!
- Модератор Гад.
След обръщане на София и Пловдив се убедих, че читави е90-ки за нормална цена няма... или са на много км и разбити от каране, както каза онзи ден един търговец "с проблеми ама за по-ниска цена". Благодаря на колегата неоман, за предложението, но от 330д не се интересувам, не че не е доста по-голямо добиче

Da,blagodarq na vsichki za otgovorite.Mislq,che namerih kolata ->2.0D 163hp e,ako q vzema shte se pohvalq.
Sled obrushtane na Sofia i Plovdiv,prosto se ubedih che chitavi e90-ki za normalna cena nqma .. ili sa mnogo km i razbiti or karane,kakto kaza onzi den 1 turgovec ''s problemi ama za po-niska cena''Blagodarq na kolegata neonman,za predlojenieto,no ot 330D ne se interesuvam,ne che ne e dosta po-golqmo dobiche
i kolata na naistina ti e mnogo hubava
![]()
p.p. sry za mainumicata,neshto kirilizatora na saita ne raboti,a na pc-to nqmam,shte go editna posta sledvashtiqt put (y)
Моля за в бъдеще да пишеш на кирилица! Задължително е в форума!
- Модератор Гад.
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
cww написа:Georgieff написа:От 2 месеца карам Е91 325i новия комън рейл 218 к.с.
Е ти ме уби...![]()
Как караш "новия комън рейл 218 к.с." и в същото време повече не искаш да чуеш за дизел?
Мн хора викат на директното впърскване при Бензина комън рейл

- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
xerial написа:cww написа:Georgieff написа:От 2 месеца карам Е91 325i новия комън рейл 218 к.с.
Е ти ме уби...![]()
Мн хора викат на директното впърскване при Бензина комън рейл
In internal combustion engines, Gasoline Direct Injection(GDI) , also known as Petrol Direct Injection or Direct Petrol Injection or Spark Ignited Direct Injection(SIDI) or Fuel Stratified Injection(FSI) , is a variant of fuel injection employed in modern two-stroke and four-stroke gasoline engines. The gasoline is highly pressurized, and injected via a common rail fuel line directly into the combustion chamber of each cylinder, as opposed to conventional multi-point fuel injection that happens in the intake tract, or cylinder port.
Само за информация.
Много хора така му викат, понеже си е така.
Повече информация тук
Touring & windsurf club
- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
И на всичко това по нашите географски ширини му казват директно впръскване. Или поне на мен това ми е известно.
Както и да е, поне научих нещо ново.
Както и да е, поне научих нещо ново.

NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Georgieff написа:xerial написа:cww написа:Georgieff написа:От 2 месеца карам Е91 325i новия комън рейл 218 к.с.
Е ти ме уби...![]()
Мн хора викат на директното впърскване при Бензина комън рейлIn internal combustion engines, Gasoline Direct Injection(GDI) , also known as Petrol Direct Injection or Direct Petrol Injection or Spark Ignited Direct Injection(SIDI) or Fuel Stratified Injection(FSI) , is a variant of fuel injection employed in modern two-stroke and four-stroke gasoline engines. The gasoline is highly pressurized, and injected via a common rail fuel line directly into the combustion chamber of each cylinder, as opposed to conventional multi-point fuel injection that happens in the intake tract, or cylinder port.
Само за информация.
Много хора така му викат, понеже си е така.
Повече информация тук
Ето това е разковничето
via a common rail fuel line directly into the combustion chamber of each cylinder, as opposed to conventional multi-point fuel injection that happens in the intake tract, or cylinder port.
Аз също го знам като - Direct Injection вместо Common Rail... но както и да е явно е че няма грешно

- ND1
- кандидат ентусиаст
-
Хелло отново
Тези дни ми беше голяма лудница и не съм сядал на компа.Значи 1-во благодаря на всички за постовете и съветите,в крайна сметка взех точно това което исках ! Колата е 320Д 163хп/на 100км,с ксенон/анджъл айс/парктроници преден заден/подгрев на седалките/кожен салон/профешънал нави 16:9,автоматична кутия,що-горе хубави джанти ( под хубави не са онези със звездите които мен лично ме дразнят),рънфлат мишлен гуми на 5000 км,Круиз контрол (които е фабричен мисля)и още няколко неща които не мога да се сетя в момента .. Много съм доволен от колата,проверих я както си му е реда в оторизираното представителство,предишните собственици се оказаха много готини,не са правили компромиси от нищо и колата е зверски запазена.Вътре си е направо като чисто нова.Нито драскотина по стъклоповдигачите нито по таблото или кожата .. абе въобще ..
))))))))))) Много съм доволен. Разучавам я сега още,че доста опции има и ми е малко трудно все оше..
Иначе много комфортно си вози и същевременно е стегнато окачването,има изключително добра обратна връзка с пътя и много много.. не много АДСКИ добро управление .. просто съм зашеметен
Голямо удоволствие ми носи
Автомата не се усеща изобщо как превключва и честно казано за 2.0 кубика дизел се набира супер пъргаво .. Просто Ултимейт драйвинг машин,няма какво друго да кажа .. 

- bmw_760il
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 99'
Едно голямо честито колега!
1 000 000 безавариини килоетри ти пожелавам
От къде е колата и какви пари е?

1 000 000 безавариини килоетри ти пожелавам

От къде е колата и какви пари е?
- ND1
- кандидат ентусиаст
-
Hey,съжелявам малко за по-късният отговор,но през седмицата имам много ангажименти и не влизам много често ..
Ами 320Д е90-> 2006 година,от София частни лица,доста са се грижили за нея,колата е закупена от Мюнхен на времето нова,вътре е като нова,все 1 човек не се е качвал,много е запазена и точно с екстрите които искам
Малко звучи като самореклама,ама си е така ...
24К излезе .. 

- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
ND1 написа:Хелло отновоТези дни ми беше голяма лудница и не съм сядал на компа.Значи 1-во благодаря на всички за постовете и съветите,в крайна сметка взех точно това което исках ! Колата е 320Д 163хп/на 100км,с ксенон/анджъл айс/парктроници преден заден/подгрев на седалките/кожен салон/профешънал нави 16:9,автоматична кутия,що-горе хубави джанти ( под хубави не са онези със звездите които мен лично ме дразнят),рънфлат мишлен гуми на 5000 км,Круиз контрол (които е фабричен мисля)и още няколко неща които не мога да се сетя в момента .. Много съм доволен от колата,проверих я както си му е реда в оторизираното представителство,предишните собственици се оказаха много готини,не са правили компромиси от нищо и колата е зверски запазена.Вътре си е направо като чисто нова.Нито драскотина по стъклоповдигачите нито по таблото или кожата .. абе въобще ..
![]()
))))))))))) Много съм доволен. Разучавам я сега още,че доста опции има и ми е малко трудно все оше..
Иначе много комфортно си вози и същевременно е стегнато окачването,има изключително добра обратна връзка с пътя и много много.. не много АДСКИ добро управление .. просто съм зашеметен
Автомата не се усеща изобщо как превключва и честно казано за 2.0 кубика дизел се набира супер пъргаво .. Просто Ултимейт драйвинг машин,няма какво друго да кажа ..
Честито лолега, някой знае ли дали може да се сложи автопилот на 320д 2005г, че от дару и камора казаха, че не се предлага щом не е серийно!?
- ND1
- кандидат ентусиаст
-
Жоро 320и написа:ND1 написа:Хелло отновоТези дни ми беше голяма лудница и не съм сядал на компа.Значи 1-во благодаря на всички за постовете и съветите,в крайна сметка взех точно това което исках ! Колата е 320Д 163хп/на 100км,с ксенон/анджъл айс/парктроници преден заден/подгрев на седалките/кожен салон/профешънал нави 16:9,автоматична кутия,що-горе хубави джанти ( под хубави не са онези със звездите които мен лично ме дразнят),рънфлат мишлен гуми на 5000 км,Круиз контрол (които е фабричен мисля)и още няколко неща които не мога да се сетя в момента .. Много съм доволен от колата,проверих я както си му е реда в оторизираното представителство,предишните собственици се оказаха много готини,не са правили компромиси от нищо и колата е зверски запазена.Вътре си е направо като чисто нова.Нито драскотина по стъклоповдигачите нито по таблото или кожата .. абе въобще ..
![]()
Честито лолега, някой знае ли дали може да се сложи автопилот на 320д 2005г, че от дару и камора казаха, че не се предлага щом не е серийно!?
Благодаря ! Ами,не знам да ти кажа аз,но това което мога да ти дам като идеа е да пуснеш тема и да попиташ тук -> http://www.e90post.com/forums/forumdisplay.php?f=2
ако си добре с английския,хората са доста готини

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Такива теми винаги пораждат спорове за бензин и дизел. Всеки клони нанякъде, но важното е, че си намерил хубав автомобил, който на теб ти харесва. 

- ND1
- кандидат ентусиаст
-
mitaka7 написа:Такива теми винаги пораждат спорове за бензин и дизел. Всеки клони нанякъде, но важното е, че си намерил хубав автомобил, който на теб ти харесва.
Да така е,в крайна сметка,при е90 според мен с еднаква кубатура,няма грешен избор

Аз лично съм много доволен от е90-ката .. Удоволствие от шофирането -> на макс,Удобсвто -> на макс,Изработка -> на макс .. абе изобщо... The ultimate riding machine ;P
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3