Авариен режим при 330д м57
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Chiki Riki
- Потребител
-
Авариен режим при 330д м57
Здравейте, нужна ми е малко помощ, понеже ми писна обикалям от майстор на майстор и всеки да ме праща на друго място. Автомобила е Е91 330д м57 231кс. Закупих го преди месец и в началото всичко беше окей като на началната диагностика още преди закупуването излязоха като проблеми на двигателя свещи, подгревно реле, дебитомер и ламбда сонда. Като нямаше чекове или някакви подобни неща първите 2-3 дни. След това светна чека който е наполовина запълнен, ако мога така да кажа. Вървеше си както трябва колата. След 1-2 дни започна и да влиза в авариен режим и да ограничава обороти и вървеж. Откарах я на майстор за обслужване и да смени нещата които трябваше свещи, реле, вакуум помпа, ролки ремъци и такива неща. Както и махнахме вихровите клапи. Аз си я закупих без дпф и егр, както и може би някакъв ремап. Взех я от там и му бях казал да погледне и проблема с чековете. Каза че излизат на диагностигата и педала на газта, както и датчика на рейла. Каза че са пробвали и друг датчик но грешката си е останала и са си върнали моя датчик.Сменихме и педала на газта. Не се оправиха нещата. Най-интересното е, че тези грешки на мотора излизат само когато свети чека който е наполовина запълнен. През другото време когато не свети колата си върви стабилно и не излизат никакви грешки на диагностиката. Ако можете да препоръчате нещо бих бил много благодарен. Питайте, може и да съм изпуснал нещо. Мисля си да не би да е от софтуера на колата или от самия компютър, ако са го сменявали или нещо е било магерено по него.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: LCI2
B48B20А
Re: Авариен режим при 330д м57
Налей си оригинален софтуер като за начало.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Що не вземеш да погледнеш кабелите към дебитомера , малко контактен спрей , почистване и разбутване 

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Какво означава, че 'чека' е 'наполовина запълнен' ?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
4 мнения
• Страница 1 от 1