Въпрос за блутут на радио Професионал
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
Въпрос за блутут на радио Професионал
Колеги,радиото ми е професионал с блутут и ме интересува блутута отделен модул ли е,т.е. някъде по колата ли е поставен,или е вграден в самото радио.Поздрави!
Re: Въпрос за блутут на радио Професионал
отделен модул е заедно със окабеляването.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- galant
- младши ентусиаст
-
Здравейте. Бих искал да питам знаете ли щом е отделен модул дали може да се сложи допълнително ако го няма. Мисълта ми е че колата ми е с Професионал, има си мену за телефон и всичките му там копчетии обаче нямам идея как да монтирам телефон. И ако е така че може имате ли идея колко може да струва операцията и откъде да го купя модула.Благодаря предварително
teostunt написа:Здравейте. Бих искал да питам знаете ли щом е отделен модул дали може да се сложи допълнително ако го няма. Мисълта ми е че колата ми е с Професионал, има си мену за телефон и всичките му там копчетии обаче нямам идея как да монтирам телефон. И ако е така че може имате ли идея колко може да струва операцията и откъде да го купя модула.Благодаря предварително
Към 2 бона излиза... питал съм в Бова за една служебна. И цялата кола е долу на земята, за да го сложат...
- galant
- младши ентусиаст
-
http://euroactiveparts.com/product_info ... 753e65c97f
това е кита който е необходим в случай че колата няма подготовка за телефон с код S640A
и в случай че има:
разглобяването наистина е доста!
това е кита който е необходим в случай че колата няма подготовка за телефон с код S640A
и в случай че има:
разглобяването наистина е доста!
инструкциите
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
galant написа:Колеги,някой знае ли парт.номер на целият комплект?
84640398229 ако имаш подготовка
84640398228 без нея
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Не знам дали при Е90 е същото, но при Е60 далеч не трябваше да се сваля цялата кола за да се монтира блутуут модула. Моята кола нямаше дори подготовка за блутуут - никакви кабели отзад или отпред. Това което ми беше необходимо бяха:
- блутуут модула + кабели до МОСТ-а (които не са много и са относително къси, тъй като МОСТ-а е почти над модула)
- блутуут антената + кабела до блутуут модула
- микрофон + кабела до модула
Блутуут модула се поставя в багажника и се опъват кабелите за антената и микрофона, които седят над централния плафон (предния, че в Е60 са 2...) Единственото разглобяване беше махането на облегалките на задната седалка, за да минат кабелите за микрофона и блутуут антената, уплътнението на шофьорската врата, кората на гредата там и част от тавана.
Блутуут модули има и втора ръка, моя е такъв. Естествено след монтажа ще ти трябва и програмиране за да разпознае колата модула. На мен тотала ми излезна към 800лв, като можеше да е поне със 100-200лв надолу.
- блутуут модула + кабели до МОСТ-а (които не са много и са относително къси, тъй като МОСТ-а е почти над модула)
Блутуут модула се поставя в багажника и се опъват кабелите за антената и микрофона, които седят над централния плафон (предния, че в Е60 са 2...) Единственото разглобяване беше махането на облегалките на задната седалка, за да минат кабелите за микрофона и блутуут антената, уплътнението на шофьорската врата, кората на гредата там и част от тавана.
Блутуут модули има и втора ръка, моя е такъв. Естествено след монтажа ще ти трябва и програмиране за да разпознае колата модула. На мен тотала ми излезна към 800лв, като можеше да е поне със 100-200лв надолу.

- Arxangel
- Потребител
-
- Кара: 2006 Z4 3.0si Coupe
Cinder написа:Не знам дали при Е90 е същото, но при Е60 далеч не трябваше да се сваля цялата кола за да се монтира блутуут модула. Моята кола нямаше дори подготовка за блутуут - никакви кабели отзад или отпред. Това което ми беше необходимо бяха:
Колега, така като чета, да ти кажа и това не е малко разглобяване за 1 блутуут модул, работа си е. Просто схемата с тези неща е следната, след като не е поръчана колата от завода така, сега ще те гърбят с парите за да го добавят, и е направено да става с доста работа за да има от какво да живеят и сервизите.

- itafraji
- Потребител
-
- Кара: E90 330d
absix написа:teostunt написа:Здравейте. Бих искал да питам знаете ли щом е отделен модул дали може да се сложи допълнително ако го няма. Мисълта ми е че колата ми е с Професионал, има си мену за телефон и всичките му там копчетии обаче нямам идея как да монтирам телефон. И ако е така че може имате ли идея колко може да струва операцията и откъде да го купя модула.Благодаря предварително
Към 2 бона излиза... питал съм в Бова за една служебна. И цялата кола е долу на земята, за да го сложат...
Ами аз питах в КАМОР и ми казаха, че частите са 520 лева + труд 120 лева. 2000 ми се вижда прекалено много.
1500 лева струва екстрата при поръчка на нова кола, не знам как после може да ти я добавят за 500...
14 мнения
• Страница 1 от 1