[Съвет?]Ксенон дълги светлини!?!

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

младши ентусиаст
Аватар

[Съвет?]Ксенон дълги светлини!?!

Мнение от cecoboy » 23 Дек 2006, 0:04

Здравейте!Искам да попитам по-знаещите по този въпрос имам Е38 с ксенонови фарове,предлагат ми за 350лв. един познат комплект ксенони и ми казва да си ги сложа на дългите!Питам се дали ще свети добре и заслужава ли си!А и поставянето бях си сложил едни диодни габаритни светлини които светеха много красиво в бяло но имаше проблем компютъра ми дава грешка че не бачкат.Ако сложа ксенон сигурно и там така ще показва.Има ли някакъв начин да се излъже борд компютъра и в двата случая де че тея лампички много ме кефят как светят едно бяло такова почти като цвета на ксенона!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bate borko » 23 Дек 2006, 0:26

има има,аз съм го направил на моита кола :lol: :lol: :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cecoboy » 23 Дек 2006, 8:44

bate borko написа:има има,аз съм го направил на моита кола :lol: :lol: :lol:

Кажи колко пари даде и от къде ги взе и борд компютъра става ли работата по някакъв начин да не ти показва че не работят!
И още нещо след като имам ксенон на късите трябва ли пак да се слагат релета и т.н. дали не може там само крушки да се сложат а???

:confused: или ми се иска само :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bate borko » 23 Дек 2006, 20:12

баце кажи ми ксенона на късите ти оригинален ли е(дали е сложен заводски или е добавян) и какво точно искасх да сложиш и ще ти пална лампи4ката :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cecoboy » 24 Дек 2006, 2:50

Ами ксенона ми е оригинален на късите какво ще сложа не знам просто един познат който се занимава с авточасти предложи да ми донесе от Турция каза че там по толкова вървели!А и още нещо тъй като имам ксенон на късите дали няма да се размина без релета за дългите а...???...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bate borko » 24 Дек 2006, 10:54

мисля 4е може и да ти върже,но ако не,ще ти кажа какво може да направим,мисля че ще стане 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cecoboy » 24 Дек 2006, 18:43

bate borko написа:мисля 4е може и да ти върже,но ако не,ще ти кажа какво може да направим,мисля че ще стане 8)

Слушам (чета) с интерес! :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bate borko » 25 Дек 2006, 0:48

слагат се две съпротивления,ама първо опитаи без тях-може и да стане :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от V_Kanchev » 28 Дек 2006, 20:49

Проблема при ксенона на дългите е че като ги сватнеш загряват бавно и е малко неудобство когато исташ да пресветнеш. Иначе прави "ден". Съмнявам се да ти триябва допълнително реле досега съм слагал доста ксенони и не съм имал проблеми от тъкъв род че да се слага допълнително реле, все пак ксенона не консумира повече ток от обикновените крушки. Иначе съм слагъл и на късите, и на дългите и на фаровете за мъгла. И да знаеш неоригиналният ксенон не е отобено надежен, всичко е да късметл

Назад към Tuning