Ванос на М50?
Модератор: bum_bum
3 мнения
• Страница 1 от 1
Ванос на М50?
Някой знае ли дали е възможно да се насади ВАНОС глава с всичките му там шукарии на блок М50В20 пак 24V, но който оригинално е нямал такава система? Има ли някакви разлики в блока, буталата и т.н. между моделите с / без ванос? Става въпрос за Е36. 10х 

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: Ванос на М50?
Колега и аз в началото се замислях няколко пъти за такова начинание но... Толкова пари за да не казвам минимален че сега веднага ще ме нахранят колегите ами ефект дето направо не си заслужава парите. За тези пари ако наистина си решил да ги дадеш по добре помисли за някой други подобрения. Които за същата цена ще ти дадът много по добри резултати. А аз направих така. Качих се на кола с ванов и като се убедих че не е кой знае каква разликата не че я няма и се отказах.retro написа:Някой знае ли дали е възможно да се насади ВАНОС глава с всичките му там шукарии на блок М50В20 пак 24V, но който оригинално е нямал такава система? Има ли някакви разлики в блока, буталата и т.н. между моделите с / без ванос? Става въпрос за Е36. 10х
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
3 мнения
• Страница 1 от 1