ТУРБО ХЕДЪР за Е36 с М50 мотор

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 08 Ное 2005, 22:28

jamie написа:
Cobra написа:
jamie написа:Има, баварец :-)
И не са дървета като тия дето ги показваш в този форум - те верно приличат на "сглобени" от парнаджия.... :lol:

Айде,да кажем че е така,
дай да вида един от теб направен по-добър и да ти сваля шапка! :?: :mhihi:
Примерно щото аз си карам, и си ми е кеф,и си ми е най-бързата кола,и пак си ми е кеф,може и така да,и парнаджия да ми е правил кола,та,ама ЕБАТИ парното пич,
доста слабо топли,дори не става червено като в едни други такива случай :mhihi: :mhihi: :lol: :lol:

Хайде да си мериш бубата с някой друг а ? Твоята "шапка" не ме топли отникъде, ако разбра какво искам да кажа.
Аз съм "ЗА" черните колектори по принцип. Това обаче не значи че трябва да се дялкат с теслата.

Oпо :mhihi:
Айде леко,ще си я меря с когото искам,
не че с теб това правих,ама щом така го приемаш,твоя работа,
пиис пич :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jamie » 08 Ное 2005, 22:39

Пиийс я.
Не можеш с мен да си я мериш - не ми е навик и няма да се получи.
Приеми че критикувам колекторите на бавареца просто защото вече съм правил по-добри.

Turbo Pilot
Аватар

Мнение от Cobra » 08 Ное 2005, 22:42

jamie написа:Пиийс я.
Не можеш с мен да си я мериш - не ми е навик и няма да се получи.
Приеми че критикувам колекторите на бавареца просто защото вече съм правил по-добри.

Е, айде тогава дай ми една оферта да видим,
и без това още един проект ми е в главата? :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jamie » 08 Ное 2005, 22:45

Няма оферти, човече.
Не съм завод, ни тунинг фирма - ентусиаст съм и общо взето се забавлявам по този начин. Полза от мен може да имаш ако ти самия решиш да си гониш проекта - аз няма да го правя заради тебе.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 M5

Мнение от RS-MAD » 08 Ное 2005, 23:01

Aз започнах един тука от 304 SS ,ще видим кво ще стане .
До седмица две дано е готов.
За това кво ще стане само времето ще покаже , а пък колко ще издържи , незнам :)
Това е фланеца след изрязване :
Изображение

Така трябва да изглежда в завършен вариант.

Изображение

Diver's Nightmare
Аватар

Мнение от TOM » 08 Ное 2005, 23:36

jamie написа:Има, баварец :-)
И не са дървета като тия дето ги показваш в този форум - те верно приличат на "сглобени" от парнаджия.... :lol:

Ти пак ли са появи или въобще не си изчезвал бе суперсмотанциганинсамохвалковиртуаленманиак+задник. Видях ти аз смотания колектор дето си му пуснал снимките незнам си къде беше. И знаеш ли какво - щеше да ми хареса :arrow: ако тръбите не бяха шевни(може би не са но така изглеждат) и второ КОЕТО Е ПО ВАЖНО :arrow: ако на бяха правени от теб(или около теб). Ти ще уважиш ли някога труда на някого :?: или само ще се обаждаш като най-разбиращия (олигофрениращия) от качествен проект, качествена изработка, качествен тунинг, и още 1000000000000000000000000000000 Х 255555555555555555555555555555555 неща :?: Ти СУПЕРМАЙСТОРРАЗБИРАЧОПЕРФЕКТЕНИЗПЪЛНИТЕЛ НА ВСЯКАКВИ ПРОЕКТИ (супер кочини на квадрат) ще кажеш ли някоя добра дума за някой който си е ПОЗВОЛИЛ да разбира материята в която ТИ :arrow: ДА, ДА не се оглеждай, за теб става въпрос :arrow: в която ТИ СИ ГОСПОД БОГ СЛЪНЦЕ НАШЕ :arrow: ДАНО ЖИВЕЕШ ОЩЕ СТО ГОДИНИ да ни напътстваш, да ни показваш грешките, да ни казваш ЦЕНИТЕ, да ни показваш ПЪТЯ, ИСТИНАТА И ЖИВОТА, да БДИШ над нас (във форума де, то къде другаде :roll: ) . Ти Джейми, извинявай веднага ще се поправя и ще използвам истинското ти име... Ти ГОСПОДИ НА ТУНИНГА (еФтин, но страшен) защо таиш в себе си тази омраза към твоите събратя тунингистите :?: Може би ....... може би си имал някое преживяване в детството :?: Може би така е изглеждал някой твой сън : Вече си голям, годината е 2005. Ти си най-добрия в занаята, покорил си всички висини на тунинга, целия свят е в краката ТИ. И един светъл, хубав ден, ТИ.... си застанал на старта на писта Божурище и чакаш зеления сигнал.... и СТАРТ... ти ИЗРИГВАШ с твоята супермадафакеншетякабегачка (двг 10 кб.см3, 1 цилиндър-да е по-евтино, леко, електроника от ЕЛЕКТРОН 716Д цветен и др.) и.... вместо в следващата една секунда вече да пресичаш финала ТИ си още...на старта :shock: ... сам :?: и тогава ти чу ОНЯ глас който още кънти в ушите ТИ :arrow: ТИ ДЖЕЙМИ ВЕЧЕ НЕ СИ НАЙ ДОБРИЯ В ТУНИНГА, ВЕЧЕ ИМА И ДРУГИ...
.....така бедни ми Джейми може би е протекъл епизод от твоето детство, може би затова така нападаш другите, та нали Ти разбираш и можеш повече а такива сънища да те спохождат :?:
Замисли се защо така те нападат и в ТУНИНГ форума, защо те наричат с най обидни думи.... Или защото всички са прости и не разбират какво им говориш... а ти си ....ПЕТИЯТ ЕЛЕМЕНТ ;)
е21 345 0-402м 12.18
Изображение

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 09 Ное 2005, 1:54

TOM написа:...................... Замисли се защо така те нападат и в ТУНИНГ форума, защо те наричат с най обидни думи.... Или защото всички са прости и не разбират какво им говориш... а ти си ....ПЕТИЯТ ЕЛЕМЕНТ ;)

Стига обижда човека ве, утре ша земе да ти прати някой от неговата бригада да те пребият и да ти земат колата и компютърчето, после и бате Бойко не моа та опраи като ти сложат една глоба :roll: Знаеш с тая организация шега не бива , тва е триадата "Онда-джасс"" :mhihi:
Изображение

Diver's Nightmare
Аватар

Мнение от TOM » 09 Ное 2005, 9:18

jamie написа:Не съм завод, ни тунинг фирма - ентусиаст съм и общо взето се забавлявам по този начин. Полза от мен може да имаш ако ти самия решиш да си гониш проекта - аз няма да го правя заради тебе.

Какъв ентусиаст си ТИ бе :?: :puke: До сега си се показал само като някакъв смотан критик който изсипва лайна върху главите на хората опитващи се да бъдат полезни на някого тук.
jamie написа:Приеми че критикувам колекторите на бавареца просто защото вече съм правил по-добри.

И какво от това :?: И кой ти каза че са по-добри :?: ОНИЯ глас ли :?: Ти що не си посмял да пуснеш някоя снимка с твоите успехи досега :?: Хайде излез от мрака :winky: Закачи си колекторите на главата и се снимай с тях :arrow: хем ги виждаме, хем виждаме главата която ги е създала :idea: Вярно, видях едни снимки с добре изглеждащ колектор, може и ти да си го правил :help: Мислиш ли че и някой друг не може да го направи така или само ти можеш :?: Бая боклук си направил, няколко колена и тръби от скеле :bowdown: . Видях и една хубава тема в ТУНИНГА... Май беше нещо от рода на ДЖЕЙМИ vs ОСТАНАЛИТЕ.... страхотна тема :!: :!: :!: Там е показан целият ти БЛЯСЪК... Макар че ръждата не блести ;) може и линкче да пуснем, заслужава си да се види :!:
Аааа и какво още си направил по-добро от Бавареца и другите които критикуваш :?: По-добри коли :?: По-бързи :?: По-здрави :?: По-лъскави :?: По-красиви :?: Неееее :!: От това което съм видял мога да кажа че нищо подобно не се е случило :!: :arrow: :arrow: ТИ си първенец в дисциплината "НАЙ БЪРЗО РАЗЛАГАЩО СЕ ПОДОБИЕ КОЛА, ЗАЛЯТА САМО С ЕДНА БУТИЛЧИЦА ПРЕОБРАЗОВАТЕЛ ЗА Р Ъ Ж Д А"
Айде чао засега мой мил КОЛЕКТОР, мой перфектен НИЩОТАР...
е21 345 0-402м 12.18
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jamie » 09 Ное 2005, 10:32

Eй двете лайнета, много знаете да лаете - само че мога да ви ги дрънна колекторите в кратуните понеже имам малко и у дома :mhihi:
И пак понеже си осрахте темата на воля - да ви споделя че сте ми много смешни с големите претенции и големите фирми - и смехотворните резултати (с едно единствено изключение - едно време на ТОМ на Божура). Вас всеки ентусиаст с мааалко акъл в главата може да ви прави смешни и да ви сложи в малкото си джобче - понеже за разлика от ентусиастите вие сте минали от комерсиалната страна но не сте от достатъчно сериозен калибър.
Помислете по това - как така става че изделията ви дават резултати под тези на атмосферки в клас до 2 литра - пък тогава елате да се цепите тука като чекия на мокър пясък :twisted:

ПП: ТОМ, специално за тебе ще си държа подръка кутийка свещи - явно не можеш и топлинното им число да подбереш мухихихихи :mhihi: То просто ве МОИ ама трябва малко да помислиш (нищо че ти е трудно като гледам).

Turbo Pilot
Аватар

Мнение от Cobra » 09 Ное 2005, 12:02

Стига бе пичове,кат' детска градина станахме,дайде да се съберем и там кои кои свари да ебе, и закича с колектори :winky:

Аре един катинар на темата,па скоро да направим една тема да си ги мерим без думи,а?Кой какво е направил? :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jamie » 09 Ное 2005, 12:13

То хубаво ама катинарите станаха повече от темите в тоя клуб.
Едва ли това е решение изобщо :idea:
По-скоро е добре да се препрочита по-редовно темата за етикета.

Turbo Pilot
Аватар

Мнение от Cobra » 09 Ное 2005, 12:19

jamie написа:То хубаво ама катинарите станаха повече от темите в тоя клуб.
Едва ли това е решение изобщо :idea:
По-скоро е добре да се препрочита по-редовно темата за етикета.

Да бе пич,ама с тебе нали си се разбрахме човешки,та са затва ти казвам че ако вземеш да направиш поне тука малко смекчаване на тона, ще разбереш че и Киро и Том са много точни момчета :lol: който са далеч от комерсиалните неща - все пак за Том знаем как в почивен ден прави радиатор на турбо БМВ да си тръгва от морето :idea:

Така че нали знаеш - тръгни с думите "ОК,това не ми харесва,защото.....",а не там парнаджии,щото пък в моята професия ако некой ми тръгне с обидни критики като твойте-то ще стане като във Франция в тая наша страна!!!!

Diver's Nightmare
Аватар

Мнение от TOM » 09 Ное 2005, 20:50

Cobra написа:....
:yes:
е21 345 0-402м 12.18
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jamie » 09 Ное 2005, 21:10

Да бе пич,ама с тебе нали си се разбрахме човешки,та са затва ти казвам че ако вземеш да направиш поне тука малко смекчаване на тона, ще разбереш че и Киро и Том са много точни момчета който са далеч от комерсиалните неща - все пак за Том знаем как в почивен ден прави радиатор на турбо БМВ да си тръгва от морето

Така че нали знаеш - тръгни с думите "ОК,това не ми харесва,защото.....",а не там парнаджии,щото пък в моята професия ако некой ми тръгне с обидни критики като твойте-то ще стане като във Франция в тая наша страна!!!!

Абе пич, я прочети темата да видиш кой на кого се дърви - кой какъв бил и къде го коментирали ?
Аз съм сменял радиатор за 30 минути - голям праз. Познавам го Киро лично, ТОМ - не. На надървен постинг като онзи по-горе е редно модератора да се сети да реагира - ако това е частния форум на ТОМ - моля, ИЗВИНЕТЕ ? :lol:
Както вече казах, правил съм по-свестни колектори. Това не значи че дължа някому отчет за тях. Нито че съм хукнал да събирам поръчки. Вече казах и това че не съм фирма и нещата с които се занимавам са за удоволствие. Какво толкова неясно има ? Или проблема е че казах че това което до момента е показвано от ТОРНАДО е пълно дърво и че един ученик по Трудово обучение ще се оправи по-добре ? Може би не мога да си имам мнение - особено когато то не се харесва на някой си ли ?

ПП: Може да не ти хареса, но защо не модерираш еднакво към всички ? Затворените форуми рано или късно умират.

Turbo Pilot
Аватар

Мнение от Cobra » 09 Ное 2005, 21:35

jamie написа:
Да бе пич,ама с тебе нали си се разбрахме човешки,та са затва ти казвам че ако вземеш да направиш поне тука малко смекчаване на тона, ще разбереш че и Киро и Том са много точни момчета който са далеч от комерсиалните неща - все пак за Том знаем как в почивен ден прави радиатор на турбо БМВ да си тръгва от морето

Абе пич, я прочети темата да видиш кой на кого се дърви - кой какъв бил и къде го коментирали ?
Аз съм сменял радиатор за 30 минути - голям праз. Познавам го Киро лично, ТОМ - не. На надървен постинг като онзи по-горе е редно модератора да се сети да реагира - ако това е частния форум на ТОМ - моля, ИЗВИНЕТЕ ? :lol:
Както вече казах, правил съм по-свестни колектори. Това не значи че дължа някому отчет за тях. Нито че съм хукнал да събирам поръчки. Вече казах и това че не съм фирма и нещата с които се занимавам са за удоволствие. Какво толкова неясно има ? Или проблема е че казах че това което до момента е показвано от ТОРНАДО е пълно дърво и че един ученик по Трудово обучение ще се оправи по-добре ? Може би не мога да си имам мнение - особено когато то не се харесва на някой си ли ?

ПП: Може да не ти хареса, но защо не модерираш еднакво към всички ? Затворените форуми рано или късно умират.

Аре пак какво можеш,добре де някой да ти казва че не можеш?
Това за радиатора беша да ти покажа че истински колега-не го бях виждал до тогава - а без НИЩО ми помогна!!
Сега пак ти казвам-ти ми доказа че можеш да си пич,що са продължаваш!
Аре да си говорим за нещо друго,а?
Примерно за дюзи?
Аре пускам тема и да се пренесем там че тука си еба мамата!

ПредишнаСледваща

Назад към Tuning