Спора м/у Нисанаджийте и БМВ ...
Модератор: bum_bum
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
KASAPA написа:Чак пък почвате да казвате как карате айде малко по -скромно не съм на вашто ниво .Се пак да удариш Субаро 4 по 4 подготвено
в бетонатта стена преди което да се плъзнеш и да не го овладееш с тази скорост си е доста голямо майсторство и с право трябва да коментираш как хората карат![]()
Браво Браво другия път вземи коло 8 по 8 карай с 15-16 км и като поднесе си затвори очите
Абе кебапче... не те ли беше срам да се изкажеш така... пожелавам ти да излезнеш някой ден и ти на състезание не да се удариш само в бетона направо да се преобърнеш и като излезеш жив и здрав от колата тя да се запали и да изгори... бахти нещасника си чесно!
П.С. на ударена кола и на ебана жена не трябва да се подиграваш нали знаеш

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Оги мани семкаджиите,кво им се връзваш,виш ги 4е само злобеят,кой се бил одарил и кой спукал гума,то некой го каза по напред 4е за семкаджиите най-голямото удоволствие ше е некой да се обърне или да се одари,без да му пука колко пари са хвърлени по колата и още колко ше се дадат за да се оправи.Ogi написа:KASAPA написа:Чак пък почвате да казвате как карате айде малко по -скромно не съм на вашто ниво .Се пак да удариш Субаро 4 по 4 подготвено
в бетонатта стена преди което да се плъзнеш и да не го овладееш с тази скорост си е доста голямо майсторство и с право трябва да коментираш как хората карат![]()
Браво Браво другия път вземи коло 8 по 8 карай с 15-16 км и като поднесе си затвори очите
Абе кебапче... не те ли беше срам да се изкажеш така... пожелавам ти да излезнеш някой ден и ти на състезание не да се удариш само в бетона направо да се преобърнеш и като излезеш жив и здрав от колата тя да се запали и да изгори... бахти нещасника си чесно!
П.С. на ударена кола и на ебана жена не трябва да се подиграваш нали знаеш
аве игра4,на тебе лесно ли ти се струва да караш подобна кола по този на4ин.Такава кола се кара с месеци,години,да я нау4иш,да станеш едно с колата,за да може да си без грешки на пистата и това пак не е гаранция 4е няма да стане грешка както сега.Само 4е ти тарикат нема да излезеш на пистата или ако излезеш стани първи и после коментирай,аман

- KASAPA
- Потребител
-
- Кара: BMW 318is
- Детайли за колата: M44
Eй лумпени маймуни стига сте преувеличавали думите ми .
На никой не съм пожелавал да се удря
Казах че човека не владее добре колата !! А коментира на др.хора карането !
На никой не съм пожелавал да се удря

kasapa
- drft
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 d;АР 155,2.0,16VТ,4Х4,400hp
- Мечтае да кара: Supra
Максо, ако имате и други приятели с Оаямата обади им се и те да опитат да ви бършат по...раните з...дници тука във форума тез 2ма-3-ма не стигат. И стига се пиня с тез дългите постове - разбрахме за картинг пистите и за застрахователите - смешник 

БЕЗИЗХОДИЦАТА Е СИТУАЦИЯ, ЛОГИЧНИЯ И ЕЛЕМЕНТАРЕН ИЗХОД, ОТ КОЯТО ПРОСТО НЕ ТИ ХАРЕСВА!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
лумпена си ти,никой не ти преовели4ава думите,а ти видждал ли си други негови карания с другата кола,4е коментираш,май не си ми про4ел постаKASAPA написа:Eй лумпени маймуни стига сте преувеличавали думите ми .
На никой не съм пожелавал да се удря![]()
- MaXo
- ентусиаст
-
- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
drft написа:Максо, ако имате и други приятели с Оаямата обади им се и те да опитат да ви бършат по...раните з...дници тука във форума тез 2ма-3-ма не стигат. И стига се пиня с тез дългите постове - разбрахме за картинг пистите и за застрахователите - смешник
То е ясно, че на теб акълчето ти се изчерпва в къси постчета ... от типа минах да се покажа и аз.

без реклами в подписа...

- KASAPA
- Потребител
-
- Кара: BMW 318is
- Детайли за колата: M44
Погледнете колко сте залухави!
Почвате да обиждате ,а нищо не казвате за организацията ,нали това УЖ е спора или просто Нисаните не бия дори и в нашия форум
.
Нищо не коментирате а гледате, че някой плюе върху момчетата и айде и ние да сме юначи .
Темата я видях веднага ,но не искаш да вземам участие но направо се уляхте с злоба и нищо друго .
Почвате да обиждате ,а нищо не казвате за организацията ,нали това УЖ е спора или просто Нисаните не бия дори и в нашия форум

Нищо не коментирате а гледате, че някой плюе върху момчетата и айде и ние да сме юначи .
Темата я видях веднага ,но не искаш да вземам участие но направо се уляхте с злоба и нищо друго .
kasapa
Организацията си имаше пропуски, но на фона на цялата ни държава беше просто перфектна
Дори само факта, че някой е жертвал време и пари, за да организира такова събитие, граничи с геройство и трябва да се уважава. Аз уважение към труда на организаторите до тук не видях никъде
Е разбира се по стар български обичай бяха оплюти от хора, които хабер си нямат от организиране на мероприятия от този тип, те не само си нямат, те не са и присъствали
Проблема им бил, че чакали по половин час за вода, началото бело твърде рано, не можели да си влезнат с колите в двора на пистата а трябвало да ги оставят навън и да повървят 100м. Какво ще стане като си вкарате колите вътре, ще забиете кол, така ли? Какъв е този толкова жадуван момент да си вкарате колите вътре
да ги наспирате на средата на боксовете и да се чуди всеки участник как да излезне на пистата и от къде да ви заобиколи
Респективно да закъснее за старт и пак да не сте доволни, защото се е наложило да изчакате не 2 а 10 минути между двата старта
Всички проблеми се сведоха до липсата на охрана! ха ха Смятам сте чували какво различава Хомосапиенс от останалите животни!! Е явно тази път е нямало разлика и е трябвало да има падари, коита да ръчкат постоянно негово величество публиката.
Не искам да обидя нито един, който е уважил събитието по един или друг начин, но това което правеха някой хора от така наречената публика е меко казано нагло и безотговорно!
Организацията била кръгла нула, събрали сме се банда лицемери и сме ви взели парите за да си наемем пистата, ограбили сме ви, всеки можел така
Какви ли не обиди порчетох в тази тема, а и не само в тази
Върнете се изчетете темата и се замислете колко много глупости се изписаха
Това не е градивна критика за мен, това си е чиста проба заяждане и чесане на езици. Много малко бяха хората оценили труда на всички момчета виновни за провеждането на състезанието. Повярвайте ми това не е никак лесно и е нормално да има пропуски, но не е това начина да се отбележат тези пропуски
Хайде сега можете да продължите със срането...........

Проблема им бил, че чакали по половин час за вода, началото бело твърде рано, не можели да си влезнат с колите в двора на пистата а трябвало да ги оставят навън и да повървят 100м. Какво ще стане като си вкарате колите вътре, ще забиете кол, така ли? Какъв е този толкова жадуван момент да си вкарате колите вътре

Не искам да обидя нито един, който е уважил събитието по един или друг начин, но това което правеха някой хора от така наречената публика е меко казано нагло и безотговорно!
Организацията била кръгла нула, събрали сме се банда лицемери и сме ви взели парите за да си наемем пистата, ограбили сме ви, всеки можел така

Хайде сега можете да продължите със срането...........

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
bavareca_86 написа:...
Ще те помоля, да не взимаш повече участие в спора ! Никой от учасниците няма нужда от твоята защита

П.С. Темата остава отворена за да се изясните, а не спора да се пренася в всички останали теми !

R.I.P Landikar
- MaXo
- ентусиаст
-
Мани ти да не е от значение колко ти е близо колата при тоя вятър, който беше. Дори само факта, че става разделение на випове и други ... леееко е дразнещо.И не разбрах, кой визираш, че си няма идея от организиране на такива мероприятия и даже не е присъствал?Нали оточнихме, че аз просто не мога да карам ... даже и книжка нямам ... но за това дали съм организирал и присъствал мисля е излишно да спорим. Само Оямата не е присъствал ... аз него така и не разбрах кво го нападате... той горкия му се наложи заради темата да проучи кое как е протекло и в какво се състои спора... 

Последна промяна MaXo на 11 Мар 2009, 13:55, променена общо 1 път
без реклами в подписа...

rtzankov написа:bavareca_86 написа:...
Ще те помоля, да не взимаш повече участие в спора ! Никой от учасниците няма нужда от твоята защитаБлагодаря !
П.С. Темата остава отворена за да се изясните, а не спора да се пренася в всички останали теми !
Най-добре я заключвай, то няма изясняване, знаеш как стоят нещата

- MaXo
- ентусиаст
-
Е какво нямаш думи ... ти през цялото време извън колата ли седя? Или ебаси мамините синчета сме щом не можем да държим на студ и вятър?
Колко народ гледа от колите си? Дам дразних се жестоко, че тряя седя да ме вее вятъра а други да имат превилегията да гледат от колите си.И не само аз ... цялата компания явно бяхме мамини синчета. 

без реклами в подписа...

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
идеята не беше да го защитавам пък и то4но него,просто той го коментира затоваrtzankov написа:bavareca_86 написа:...
Ще те помоля, да не взимаш повече участие в спора ! Никой от учасниците няма нужда от твоята защитаБлагодаря !