Ъпгрейт на спирачки
Модератор: bum_bum
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
LeX написа:Е46 320д Комби е с 276X19 вентилирани дискове отзад, а 325 Комби е с 294X19 също вентилирани отзад, предполагам че ако се намерят такива с апаратите, няма да е голяма хамалогия да се сложат на е36 отзад
мдам 294х19 са дисковете на е46 328 (всички), 325 комби и 325 кабрио

Ааааааааааа днес, рових, рових, налапах един каталог на Текстар и хубави работи прочетох и сравних. За отзад при е36, най-добре и най-безболезнено е да си се сложат вентилирани дискове, за е36, нормалните задни са 280х10, а вентилираните са 276х19, тогава става само с ъпгреид по апарата, да се поразшири и да си влезне. Другия варианте от е46 или от е90, на е90 са 294х19 май, ама тогава треа пак да се играе с апарати, а и за отзад, ще трябва да се изправя ръба на ламарината отзад. А за отпред, открих апаратите които стават като лъжица в масло, дет се вика. От Фиат купе, 4 бутално брембо, само дето цената му е колкото половин е30
Ако всичко е наред, скоро снимки и вшечатления КА спира у завоя 

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
добра тема,не е кат за брони и гърнета
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
То се е видяло, че трябва да се покаже моето чудо как спира (не как тръгва, защото маховикът и съединителят пътуват в момента), но не знам къде и кога да стане. Честно казано аз съм повече голфаджия все още и сбирките на BMW са ми малко чужди. Та ако ми кажете с удоволствие ще покажа за какво иде реч.