анкетка за jamie
Модератор: bum_bum
72 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
dimd00d написа:mafia написа:Въпроса ми е ти за чий х** се обаждаш като и най-малка идея си нямаш аз от какво си правя паритеmafia написа:Аз тунинг не правя...а го популяризирам Exclamation
Последно, ще решиш ли какво правиш? Това ти какво наричаш "правене на пари" няма да го коментирам изобщо
Ако така поставяш нещата - не не съм монтьорче с черно под ноктите , ното се заигравам с дишането на "приятни" пари от смолите при стъкломата

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

mafia написа:dimd00d написа:mafia написа:Въпроса ми е ти за чий х** се обаждаш като и най-малка идея си нямаш аз от какво си правя паритеmafia написа:Аз тунинг не правя...а го популяризирам Exclamation
Последно, ще решиш ли какво правиш? Това ти какво наричаш "правене на пари" няма да го коментирам изобщо
Ако така поставяш нещата - не не съм монтьорче с черно под ноктите , ното се заигравам с дишането на "приятни" пари от смолите при стъкломата
Ами тогава седни и прочети още веднъж, внимателно, какво те питах и се постарай този път да отговориш, като някой дето има едно висше и сега ще има още едно.
ivan1979g написа:mafia написа:... 520-ки , 318is , 320-ки , че и даже 325-ците вървят като хората...
това са невървящи , многохарчещи коли с хубава и позьорска визия
![]()
...
Смях![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е това също е за темата "Бисери от форума"
Ако се запознаеш по-отблизо с времената на тия коли...сам ще се вкараш в бисерите

mafia написа:в грешка си девойкокакто и по-горе го написах , аз не съм чатерки плъх и нямам намерение да си губя времето за да му правя евала на тоя изпорляк
![]()
А от рационална гледна точка - що да си играя да пиша нещо , което вече е написано и филма пак се повтаря![]()
![]()
А за позиранетоКойто има крава - пие мляко , който няма - чешми колкото щеш
Комплекси викаш
от кво да са ми
Да съм космата недоразвита баница...не съм , жена ми да е грозна и кривогледа...не е , да съм заврян зет...не съм , да съм беден...не съм богат , ама не се оплаквам , да съм прост...да те питам тебе - кво образование имаш и колко езика знаеш
щото аз вече си имам едно висше и една магистратура а сега карам 2-рото и на есен живот и здраве почвам второто висше
за кво ми е...ами ей така да си го имам заедно с 3-те езика които знам
А ти какво образование си мислиш, че имаш и колко езика си мислиш, че знаеш

In Ban We Trust!
mafia написа:ivan1979g написа:mafia написа:... 520-ки , 318is , 320-ки , че и даже 325-ците вървят като хората...
![]()
...
Смях![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако се запознаеш по-отблизо с времената на тия коли...сам ще се вкараш в бисерите
Г-н Магистър, имам един много сериозен въпрос - за какво служи волана...
In Ban We Trust!
eraziel написа:mafia написа:ivan1979g написа:mafia написа:... 520-ки , 318is , 320-ки , че и даже 325-ците вървят като хората...
![]()
...
Смях![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Г-н Магистър, имам един много сериозен въпрос - за какво служи волана...
за да го въртиш по цял ден и от тва да изкарваш мано за преживяване

mafia написа:ivan1979g написа:mafia написа:... 520-ки , 318is , 320-ки , че и даже 325-ците вървят като хората...
![]()
...
Смях![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Знам ги времената, но в техните класове другите сток коли нито вървят повече, нито харчат по-малко

А смешното е, че пускаш подобно мненение във форума. Не става дума дали си прав или не, а че е "Бисер" подобно изказване от собственик на БМВ във форум на БМВ.
Като съм собственик на БМВ , та кво - да казвам на черното бяло
Говориш за класове - 318is и 320-ката са в "А" клас по всички международни стандарти - в него е и да речем Опел Астра 2000 16V - е кажи ми кое харчи по-малко и върви повече
Не говорим за 325-цата , която е вече в "В" клас...където отново няма никакво покритие , още повече , че същата тази Астра отново я побеждава нищо , че е в по-долен клас
Като мога да ти изброя още куп сток коли по-бързи и по-икономични от БМВ

Не говорим за 325-цата , която е вече в "В" клас...където отново няма никакво покритие , още повече , че същата тази Астра отново я побеждава нищо , че е в по-долен клас

Като мога да ти изброя още куп сток коли по-бързи и по-икономични от БМВ

72 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5