Малки надути двигатели и крива на въртящия момент
Модератор: bum_bum
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
аа Кире много си прав и за още едно нещо ТОМ ми го каза по ГСМ-а
Такова бучене и сфистене не съм чул нищо.
предполагам помниш ми изпускателната система дет е на 63мм фи с едно проходно гърне дет все едно го няма . Вярно е че нишо не чувах има ли тропкащ аванс няма ли ?
При бате Щерьо Кобрата , се чуваше доста отчетливо ,но след като сложихме нормалния оригинален чип на моменти колата вдигаше над 1,2 бара и не се чуваше аванса, а също ускорението във високите скорости доста се подобри.
Чак след това разпознах и чух моя
Викам си ха днес ха утре ама мноу студ беше ,като отида до гаража и си казвам хайде само едно кръгче и се возех докат има гориво
и такия работи , не ме съдете за тва просто много ми се караше знаех за проблема не взех мерки навреме и сега си плащам
Въпреки това обаче колата до последно си вървеше , това поне е някъв тест на М42 до колко издържа на издевателства
Такова бучене и сфистене не съм чул нищо.
предполагам помниш ми изпускателната система дет е на 63мм фи с едно проходно гърне дет все едно го няма . Вярно е че нишо не чувах има ли тропкащ аванс няма ли ?
При бате Щерьо Кобрата , се чуваше доста отчетливо ,но след като сложихме нормалния оригинален чип на моменти колата вдигаше над 1,2 бара и не се чуваше аванса, а също ускорението във високите скорости доста се подобри.
Чак след това разпознах и чух моя

Викам си ха днес ха утре ама мноу студ беше ,като отида до гаража и си казвам хайде само едно кръгче и се возех докат има гориво

Въпреки това обаче колата до последно си вървеше , това поне е някъв тест на М42 до колко издържа на издевателства

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Томи, ти по телефона ли ги чулTOM написа:че има детонации лиludiagsm написа: ТОМ ми го каза по ГСМ-а

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
TOM написа:че има детонации лиludiagsm написа: ТОМ ми го каза по ГСМ-а
ахам каза че киро е предположил че има детонаций ама поне мноу ми бу4и колата нема да ги 4уя и с еоказа прав бтв. ти 4у ли нещо кат те возих до летището???
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Мене пак ме пропусна,дето още 1-вия път ти го казах от опит,
ама аре!
Сега към: Тони-Келеша!!!
За пореден пиша,както и на Гената, така и тук на теб!
Мерете си приказките за хората с Ланчата!
Спорчета за талиги и СМТ-та,кура ми янко и велики тунери и мен ме радват,ама внимавай с такива изказвания!
Щото точно ей сега сме у нази,и точно тая колишка е тук в гаража,та да не стане криво разбиране,кой бил,кой не бил на себе си,нали?
Иначе респект за мненията ти!
ама аре!
Сега към: Тони-Келеша!!!
Спорчета за талиги и СМТ-та,кура ми янко и велики тунери и мен ме радват,ама внимавай с такива изказвания!
Щото точно ей сега сме у нази,и точно тая колишка е тук в гаража,та да не стане криво разбиране,кой бил,кой не бил на себе си,нали?
Мене пак ме пропусна,дето още 1-вия път ти го казах от опит,
ама аре!
Ти пък кой беше да казваш на Лудия как да тунингова а

Cobra написа:..........Сега към: Тони-Келеша!!!
Кобра не та познавам лично лек(пък и тежък да си все тая), незнам и дали си бил там, когато дойде Ланчата, но тея пичове които бяха с нея определено бяха доста превъзбудени и лично АЗ не мога да кажа че бяха на себе си, не падам от небето не съм и на 15, така че ми е ясно кое от кво може да се получи, ако това което съм писал ги(ви) обижда съжалявам, приемете че аз съм темерута който е видял така нещата и готово

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
kelesha написа:ludiagsm написа:........ама на Бояна съм наказвал коли дет дават 14-ки на божура.........
Ухааааааа и кои са тези коли, мога ли да попитам![]()
дам има цяла тема за това Нисана на Владко ,първо на обяд ме наказа той с малко , аз бях на 0,5 бара 1-ва 2-ра , 3-та 4-та геита си се вееше и бууста 0,3 ) , после закачих една пружинка от задни накладки на е30

ludiagsm написа:kelesha написа:ludiagsm написа:........ама на Бояна съм наказвал коли дет дават 14-ки на божура.........
Ухааааааа и кои са тези коли, мога ли да попитам![]()
дам има цяла тема за това Нисана на Владко..............
Муаххахааххахааххахахахахахахахахахахахахаахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххаахахахахахах бряяяяяяяяяяяяяяяя бря бря бря бря бря, И ТОВА ЛИ Е БИЕНЕТО НА 14 СЕК КОЛИ БЕ ЛЕК

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
хахах Тони знам че те е яд на мене ама на мен ми е мноу гот ,да знаи6 хахаха , всяка храна си е рекламка за мен
Тони тониии тонииии хахахаха еййй ще падна от смях бърз съм бе бате приеми го тва , айде лягам си че утре рано тряя да слагам смт на едно VOLVO човека прочел че ме храниш поинтересулвал се днес доиде да огледаме ко стаа и утре слагаме смт-то .
Тони продължавай не спирай
) хайде че ми тряят пари за ковани буталца и биели кат твойте на вектрата ,аа и съединител искам хайде давай че ми тряят парички хаха
)
Тони тониии тонииии хахахаха еййй ще падна от смях бърз съм бе бате приеми го тва , айде лягам си че утре рано тряя да слагам смт на едно VOLVO човека прочел че ме храниш поинтересулвал се днес доиде да огледаме ко стаа и утре слагаме смт-то .
Тони продължавай не спирай

Муахаххахахахахахахахаахаахах яд ма е мнооо сън не моа да спа ти каам
А че си бърз си знаеш само ти май, аз някой друг да каже лудия е бърз или лудия ма би незнам да има
Така че бъди бърз няма проблем, ти си по бърз и от Поршета аз ти дадох пример, така че спи спокойно
Тоз със Волвото горкия човек......съчувствам му, но все пак има си хора за всеки, даже за ЛудияГСМ и Тошо Цунамито........вече нищо не може да ме учуди мене
И бутала и биели и съединител и квото и да имаш се същата работа, ама пък за кво са ти бе, ти СУПЕР ЗДРАВИЯ М42 мотор счупи няколко пъти вече
ся искаш да пробваш да го счупиш с бутала и биели ли
лошо няма, щом та влече........... 

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
Тоа пък с поршета ааххахххх
къде съм казал че съм бил порше или ?? пък и мойта кола ебърза но е за клас все пак Б
далече съм от 12-ките и 11-ките , мойта идея е да си имам седалки и музика и всичко и пак да съм бърз и в града като карам нормално да ми харчи 10 , ти това знаеш ли го щот ако не го знаеш да ти го кажа точно така се държи , и чак като дойде бооста идва по богатичката смес , ама що ли ти обясняям хаха дай ,храни малко
че се сетих че и кулер искам:))) аиде бегам че тряя се обличам мноу студ тука в сф-то а имам Важна Работа хаха 

далече съм от 12-ките и 11-ките , мойта идея е да си имам седалки и музика и всичко и пак да съм бърз и в града като карам нормално да ми харчи 10 , ти това знаеш ли го щот ако не го знаеш да ти го кажа точно така се държи , и чак като дойде бооста идва по богатичката смес , ама що ли ти обясняям хаха дай ,храни малко

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
Joreto написа:Добре де Луд, поне едно замерване било то и с г-тек нямаш ли ? Гледам ,че кобрата си е мерил колата и е писал ниски 14-ки (14.01 - 14.02 или нещо такова) .
Ами ако я е мерил след като аз му я настроих е напълно възможно
преди с апексито и на киро настройките даваше 15,3 поне тва видях по Г-тека , след ламерската ми намеса

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911