Пак дюзи!
Модератор: bum_bum
67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Та да се върнем да темата:
Решението ми е готово че слагам по-големи дюзи- примерно 300-330сс и хубава електроника - та Шекспировия въпрос е да бъде или не СМТ,да бъде или не нещо по скъпо(само дето кой ще го мапне?)
Решението ми е готово че слагам по-големи дюзи- примерно 300-330сс и хубава електроника - та Шекспировия въпрос е да бъде или не СМТ,да бъде или не нещо по скъпо(само дето кой ще го мапне?)
- vassil.velichkov
- кандидат ентусиаст
-
Всичко се MAP-ва Cobra, всичко, дори фабрични електроники
Да не говорим за SMT, Haltech, Autronic, AEM, 034EFI, MoTeC и пр... Въпросът е какво целиш и дали дадена електроника има добро съотношение цена/възможности/производителност за твоите цели 

- Cobra
- Turbo Pilot
-
Засега освен да мога да сложа поне 300сс за да обогатя сместа друго не целя,
затова и ЦМТ ми върши работа,но се чудя така както вървят нещата и всеки месец правя нещо друго,дали не е добре да инвестирам директно в по-скъпа електроника за да ми е добра платформа за в бъдеще
БТВ АЕМ-гледам ама те са само за японски коли?
затова и ЦМТ ми върши работа,но се чудя така както вървят нещата и всеки месец правя нещо друго,дали не е добре да инвестирам директно в по-скъпа електроника за да ми е добра платформа за в бъдеще

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Cobra написа:Засега освен да мога да сложа поне 300сс за да обогатя сместа друго не целя,
затова и ЦМТ ми върши работа,но се чудя така както вървят нещата и всеки месец правя нещо друго,дали не е добре да инвестирам директно в по-скъпа електроника за да ми е добра платформа за в бъдеще![]()
вече знаеш къде е истината със мойта колите с смт станаха 3броя

- Cobra
- Turbo Pilot
-
landikar написа:Още не знае истината.Ще я разбере когато на колата му се монтира стендалоун.Само че най-добрият вариант е стендалоун с базов мап за неговата кола.Така че търсете на човека такова нещо.
Добре де бате дай ми нещо като предложения?
Ми аз не знам нищо за БМВ,не знам какво предлагат.Васко може да ти помогне повече за електрониката когато решиш да слагаш стендалоун.
Но мога да те посъветвам следното: купуваш си големи дюзи,регулатор,истинска турбина,кулер(ти рече че имаш
) и слагате СМТ-то.Аз ще се постарая да извадя мапа на аванса от моя стендалоун(който м/у другото е доста агресивен) и да го покажа на Лудия,за да види горе долу как стоят нещата.Поне е правен от супер грамотни хора.Не изхвърляй Апексито щото по него ще се следят детонациите.Купи си и ЕГТ датчик.После настройвате колата най-много на 1 бар и почваш да я караш харабийската да я усетиш като динамика и да свикнеш с нея.Щото тогава тя ще стане доста опасна за каране.
Слагаш як съединител,разпъващи щанги,спирачки,тампони POWEFLEX или подобни на тях,маркучи САМКО навсякъде
,амортесьори и пружини.И ако ти харесат работите тогава почваш да събираш пари за стендалоун.Като го купиш отиваш при Васката да ти го настроят и си цар.
Не прави грешка да настройваш електрониката на пътя.Губиш си времето и много рискуваш да се пребиеш.
П.С.По принцип някои големи капацитети казват първо да се почне с електрониката,ма според мен тя трябва да е последното нещо.Много по-ценно е да инвестираш първо в сигурността на колата си.А и истинската сила идва най-вече от добрата турбина.Затова си сложи хубаво турбо.На 1 бар тая кола с подходящо турбо ще рови асфалта.

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
лъ40 я кажи сега като дойде твойта станд алоне алектроника преди има няма месец ве4е и макар и с базов мап от който да тргнеш още не си готов да надуваш на 2 бара а стига моля те
на4и японска кола с японска електроника с базов мап и пак не стаа работата поне за сега де не си се похвалил с резултати
нищо против станд алоуните , но пътя ве4е е отъпкан има я електрониката и добрата цена има и гаранция за нея има и кой да я монтира и настрой
аз идея си нямам по какъв път как и откъде и на каква цена най-ве4е може да се купи станд алоне с базов мап то4но за неговата кола кой ще я монтира и настрой и кой ще поеме гаранцията за електрониката
на4и японска кола с японска електроника с базов мап и пак не стаа работата поне за сега де не си се похвалил с резултати
нищо против станд алоуните , но пътя ве4е е отъпкан има я електрониката и добрата цена има и гаранция за нея има и кой да я монтира и настрой

аз идея си нямам по какъв път как и откъде и на каква цена най-ве4е може да се купи станд алоне с базов мап то4но за неговата кола кой ще я монтира и настрой и кой ще поеме гаранцията за електрониката

ludiagsm написа:лъ40 я кажи сега като дойде твойта станд алоне алектроника преди има няма месец ве4е и макар и с базов мап от който да тргнеш още не си готов да надуваш на 2 бара а стига моля те

- Cobra
- Turbo Pilot
-
Еееее,
добре айде да видим какво ще ми кажете за това:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HALTECH-E6S-8-COMPLETE-ECU-Like-Motec-Electromotive_W0QQitemZ8013604800QQcategoryZ33597QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Да знам че е евтино,но като гледам под $1000 няма нищо по-добро,а това на края на търга ще е толкова
добре айде да видим какво ще ми кажете за това:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HALTECH-E6S-8-COMPLETE-ECU-Like-Motec-Electromotive_W0QQitemZ8013604800QQcategoryZ33597QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Да знам че е евтино,но като гледам под $1000 няма нищо по-добро,а това на края на търга ще е толкова

67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5