течове на масло и борбата с тях

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jamie » 23 Ное 2005, 11:48

alx написа:ако натегнеш успеха ще е временен... ще износиш семеринга за нула време... натиска там е много прецизно сметнат...

Мислиш ли ?
Натиска се осигурява от пружинката - ако я натегне леко ще обере износването на вала в областта на контакт със семеринга - няма да е заводско ама какъв друг избор има ?

Diver's Nightmare
Аватар

Мнение от TOM » 23 Ное 2005, 12:33

[quote"ludiagsm"] опаа това аз мнооого отдавна го разкарах картерните газове излизат свободно [quote]

Иво, не разчитай на това че си излизат свободно, не е достатъчно :!: . Непременно трябва да свържеш изхода на карт. газове пред входа на турбото, за да ги засмуква. Тогава ще ти спрат течовете. Направи го ;)
е21 345 0-402м 12.18
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 23 Ное 2005, 12:48

TOM написа:
ludiagsm написа: опаа това аз мнооого отдавна го разкарах картерните газове излизат свободно

Иво, не разчитай на това че си излизат свободно, не е достатъчно :!: . Непременно трябва да свържеш изхода на карт. газове пред входа на турбото, за да ги засмуква. Тогава ще ти спрат течовете. Направи го ;)

има логика в това даже при фабричнотурбинираните коли картерните газове са то4но там преди турбото , мен само дет ме дразни компресора кулер дебитомер дроселова клапа вси4ко ще стане чернилка и мазнотия:)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от V_G_Z » 23 Ное 2005, 18:11

е ще сложиш сепаратор или ойл кеч танк бе :D то инак ще стане като след лайняна фъртуна из интейка :mhihi:
" on stages where we ran 4 bar boost in qualifying, it was a case of closing your eyes, and praying that it would stay pointed straight ahead"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 23 Ное 2005, 18:30

V_G_Z написа:е ще сложиш сепаратор или ойл кеч танк бе :D то инак ще стане като след лайняна фъртуна из интейка :mhihi:

да мислих и за това оил танкчета има някви филтри утаителчета
от газова уредба ще проверя да ги видим:)

Предишна

Назад към Tuning