ESS tuning... не е равно на счупен двигател ;)
Модератор: bum_bum
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Еееее това беше грубо, но красиво.bum_bum написа:ЕСС правят китове за коли, за теб нямат нищо
Миналото лято се цапак с ФИЕСТА-та на един колега, буталото на трети цилиндър изглеждаше точно по показания начин, а тя със сигурност не беше чувала за ЕСС. Направо да се чуди човек от къде толкова сила на 1000 кубиков двигател да не си иска буталото.TOM написа:Много поздрави на всички които си мислят че само свръхпълненето довежда до този резултат и обвиняват горепосочените чаркове или производителите на такива
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
рацерите взеха и на Том да не вярват...
кажи наистина как е станала белята в испанско
кажи наистина как е станала белята в испанско
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- mladfen
- младши ентусиаст
-
- Кара: се на жена си
- Мечтае да кара: нещо с шест дросела
pesho написа:(никасил)

След повече секс се чувстваш далеч по-добре, отколкото след повече алкохол!!!
- mladfen
- младши ентусиаст
-
- Кара: се на жена си
- Мечтае да кара: нещо с шест дросела
pesho написа:mladfen написа:На Е39 всички са Алусил
Останал съм с впечатлението, че годината на пр-во определя .... ама
може и да се бъркам де.
Да така е, след края на '95 е само Алусил
94г и 95г е некасил на М52
След повече секс се чувстваш далеч по-добре, отколкото след повече алкохол!!!
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Никасил е блока, тука става дума за изтумбено буталоpesho написа:Една съвсем първична мисъл тва е39 е М52 ..... а как е бензина в
Испания![]()
(никасил)

Последна промяна krika на 28 Фев 2009, 4:23, променена общо 1 път
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Sapa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 545i
ESS e OK
За да няма съмнение - аз бях този с първоначалния пост за ЕСС и гръмналия двигател. Все още няма ясна причина за повредата но предполагам не е в софтуера на ЕСС.
Както и да е, аз смених двигателя с 3.0 и му сложих компресора отново. Мога да кажа само добри думи за поддръжката на ЕСС - праиха ми безплатно нов софтуер, инжектори, ролка и ремък за новия двигател. Смених всичко за което можахме да се сетим че би могло да причини бедна смес. Освен това сложих широколнтова ламбда да си гледам постоянно AF ratio така че тепърва ще гледаме как е колата с компресора и 350 коня
Както и да е, аз смених двигателя с 3.0 и му сложих компресора отново. Мога да кажа само добри думи за поддръжката на ЕСС - праиха ми безплатно нов софтуер, инжектори, ролка и ремък за новия двигател. Смених всичко за което можахме да се сетим че би могло да причини бедна смес. Освен това сложих широколнтова ламбда да си гледам постоянно AF ratio така че тепърва ще гледаме как е колата с компресора и 350 коня

Продавам тунинг кит за 335i на Vishnutuning (http://www.vishnutuning.com/RevIICAN.htm) - тестван 30 хил. км на 390 к.с. и 550 Нм
Re: ESS e OK
Sapa написа:За да няма съмнение - аз бях този с първоначалния пост за ЕСС и гръмналия двигател. Все още няма ясна причина за повредата но предполагам не е в софтуера на ЕСС.
Ей това да се чува!

И както е казал някой непомня кой!Обемът може да се замени само с повече обем!

...vende tu coche y comprate un "M"00Cool написа:Тука около 80% от всички испанци си имат една фраза ,ако искаш бърз автомобил.
Нека ТОМ да ви я каже ......

е21 345 0-402м 12.18

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2