Ще е селско ли?
Модератор: bum_bum
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
АААААААА Мохера е ненормален
заебете ги тия е34 двувратки 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
csifku написа:Момче какви 10 000 лева че и повече е едно хиляда лева стигат (максимум 2500) и има хора дет ги праят в бг перфекно... !!!!!!!!!!!
Абе тупан, момче ще викаш на някой друг, нито си ми на възрастта, нито на чикийте, нито на мненията във форума. А тия 1000 лв.(максимум 2500) няма да ти стигнат само за да я китосаш. Айде не се изказвай неподготвен.

E тва е цялата тема http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=57167&postdays=0&postorder=asc&start=0 И мохера и Вектрата ги има.

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
denko написа:Стига бе хора 10000 лева са много пари човек ако иска и с по малко пари може да го направи ...
Приятелю, наистина може да се включиш и с по-малко пари, но какво ще излезне накрая? Замисли се колко неща трябва да се преправят. От къде ще намериш голямо стъкло за вратите? А малко за задната седалка? Всичко това трябва да се поръчва. Нали няма да тръгнеш да ме убеждаваш, че ще си купиш от съседа стъклар 3 мм стъкло, ще го изрежеш по картонен шаблон и ще го сложиш. И колкото и да ти се струва невероятно две предни и две задни стъкла поръчани някъде(със сигурност в България няма кой да ти ги направи, имаше завод в Перник, ама имашееееееееееее) ще ти легнат поне 700-800 лв. да не кажа хилядарка. Да смятам ли нататък? За да ти боядисат колата както трябва ще ти отидат минимум 2-3000. Греди, рязане на врати и преправяне(това малко хора ще се наемат да го направят в двора си) и останалата тенекеджийска работа я сложи още 1000. Е, до тук само около 5000. А кола? Нали няма да ми кажеш, че ще купиш някоя бангия за 1500 лв. Защото ще дадеш поне още толкова за окачване, още толкова за ДВГ, и т.н. Та или взимаш нещо за 5-6000 или купуваш бангия и пак толкова, ама за стягане. И какво се получи? Май стигнах до 10000. И това е само на първо четене. На времето си мислехме, че за 2-3000 лв. ще се турбинираме и ще сме смазващо бързи. Е да, ама не. Питай Дизелбой или Лудия ГСМ колко излизат другите неща след охлюва. Е, тук ще е същия филм. И за да не бъда голословен, намерете си поредиците "Раждането на...." от Дискавъри ченъл и вижте колко пари отиват за възстановяването на една кола, мотор и т.н. И това при положение, че в Англия някой неща са в пъти по-евтини от тук(сега се сещам за генерация на Е30, която е баснословните 80 паунда от край до край)

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Ми ако е с хубава боя и с труда и материялите колко мислиш че ще ти излезеdenko написа:Стига бе баща ми пръска коли
да се местим в софия щом едно боядисване е 2000-3000 лева минимум
бати евро цените

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
Радвам се, че сте впечатлени от темата значи въпроса със средствата ще го оправим по някакъв начин въпросът е как ще се пререгистрира, това ме плаши.А и още нещо някакви идеи как ще се възтанови здравината на купето след като се преместят гредите щото аз сам намислил с ролбар да го реша този проблем.Моля дайте някакви идеи. 

BMW Мноооо Яки.............
Не карайте BMW-тата си бавно ЗА ДА НЕ ЗАЦАПАТ СВЕЩИТЕ!!!!!!!!!!
Не карайте BMW-тата си бавно ЗА ДА НЕ ЗАЦАПАТ СВЕЩИТЕ!!!!!!!!!!
- changethegame
- младши ентусиаст
-
мой въобще не се замисляй Е34 купе то такава гъзария няма
важното е на теб да ти харесва, а то че не е селско не е, има да се чудят после хората ква е тази петица с две врати

важното е на теб да ти харесва, а то че не е селско не е, има да се чудят после хората ква е тази петица с две врати

41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3