питане за М42 всекидневка
Модератор: bum_bum
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
KIM написа:тва ше да е много гъсто значи
изобщо не е гъсто , тва масло е пълна синтетика и разликата на турбо ис-а с него и с нормално масло е огромна , говоря за кола без маслен радиатор.
тва масло е за високо натоварване и не губи от качествата си дори и с вода или бензин в него. минусите са му че не искарва по 10000 км а по малко и е доста скъпичко

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Aз пък немога да си го представя това ,да си турбинираш или тунинговаш колата и да не идаваш цялата ГАЗ
|То самоя факт, че въобще се занимаваш с някакъв вид тунинг подсказва, че имаш тежък десен крак, а има един много хубав лаф - мерак с пара се гаси, та в тоя ред на мисли ти направи колата па маслото да ти е проблема

|То самоя факт, че въобще се занимаваш с някакъв вид тунинг подсказва, че имаш тежък десен крак, а има един много хубав лаф - мерак с пара се гаси, та в тоя ред на мисли ти направи колата па маслото да ти е проблема

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Е да ама тука не става въпрос за кола която да се изкарва само събота и неделя на бояна ами все пак която се кара всеки ден, в задръстването давай колкото щеш газ
То целта е някакъв баланс да се намери защото ако гори масло от 40лв/литър колкото бензина не е добре

- petrashkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318I
- Мечтае да кара: БТР
стан написа:Е да ама тука не става въпрос за кола която да се изкарва само събота и неделя на бояна ами все пак която се кара всеки ден, в задръстването давай колкото щеш газТо целта е някакъв баланс да се намери защото ако гори масло от 40лв/литър колкото бензина не е добре
затова питах и аз колега

Критика се приема
стан написа:Е да ама тука не става въпрос за кола която да се изкарва само събота и неделя на бояна ами все пак която се кара всеки ден, в задръстването давай колкото щеш газТо целта е някакъв баланс да се намери защото ако гори масло от 40лв/литър колкото бензина не е добре
Има много хора, които си правят колите бързи, а си ги карат и всеки божи ден, не само събота и неделя. И колкото и да е кофти, негледат нито разхода на масло, нито цената му, нито разхода на бензин, гледат само две неща, да не се счупи мотора и да си правят кефа. Аз поне съм така, правя си кефа и не ме интересува нищо друго, понякога даже не ме интересува и дали ще се счупи мотора, кефа е над всичко. лошото е само, че финикийците спъват работата понякога.
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
sonny написа:стан написа:Е да ама тука не става въпрос за кола която да се изкарва само събота и неделя на бояна ами все пак която се кара всеки ден, в задръстването давай колкото щеш газТо целта е някакъв баланс да се намери защото ако гори масло от 40лв/литър колкото бензина не е добре
Има много хора, които си правят колите бързи, а си ги карат и всеки божи ден, не само събота и неделя. И колкото и да е кофти, негледат нито разхода на масло, нито цената му, нито разхода на бензин, гледат само две неща, да не се счупи мотора и да си правят кефа. Аз поне съм така, правя си кефа и не ме интересува нищо друго, понякога даже не ме интересува и дали ще се счупи мотора, кефа е над всичко. лошото е само, че финикийците спъват работата понякога.
то има и повече S63 AMG отколкото голф 1-чки в София ама не значи че на мен и автора на темата не трябва да ни дреме за бензина, нали
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2