За Колегите с Дизели!!!

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

За Колегите с Дизели!!!

Мнение от niko74 » 26 Ное 2008, 4:01

Това е ВАЖНО за Колегите с Дизелови Мотори!НИКОГА,ама НИКОГА не зареждайте гориво на ШЕЛ-Б.Брези(тая спорната от едно време,ако се сещате).Та какво става с мен.Онзи ден,когато температурата падна до -15 неприятно бях Сюрпризиран от Невъзможност да си Запаля Колата.Причината-ЗАМРЪЗНАЛА НАФТА.Днес при +12 пали като кибрит.Причината(ПРОВЕРИХ)се оказа горивото...Та съвет от мен-не зареждайте там.Успех на Всички!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 325 ТД

Мнение от matros » 26 Ное 2008, 10:35

:shock: кога стана -15 ве колега :shock:

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 26 Ное 2008, 11:04

matros написа::shock: кога стана -15 ве колега :shock:

В понеделник сутринта.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 M3 Convertible

Мнение от Ivaka » 26 Ное 2008, 13:05

Май на Шел им стана навик да продават кофти горива :!:
Със 200 в насрещното питай как е в първа класа,когато до мен се возят 2 кучки за украса....

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 26 Ное 2008, 14:10

Аз карам с VPD... същата тази сутрин колата запали от раз...

DS Motorsport
Аватар
Кара: BMW E46 M3 & E90 LCI
Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake

Мнение от Денислав Шишев » 26 Ное 2008, 14:14

Аз зимата си карам с OMV Alpin Diesel и не съм имал проблеми :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от to6i_Racing » 26 Ное 2008, 21:03

нафтата си е мн добра самоче някои хора правят големи грешки когато купуват нафта на черно!!и кфо правим ние сипваме я в колите и като доиде зимата става ужас нафтата замръзва,еми Шел не е виновен за това а сме си виновни ние защотото в резервара малко или много има някаква вода,нафтата и водата като минат през ланд сондата замръзва и затова стават проблемите а не че Шел и други бензиностанции са виновни :dummy:

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 27 Ное 2008, 21:00

Веселин|Василев написа:
matros написа::shock: кога стана -15 ве колега :shock:

В понеделник сутринта.

Къде това? На външния ми термометър в къщи показваше -8, на БМВ-то -8, на корсата -8 :shock:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

Мнение от маречков » 27 Ное 2008, 21:36

to6i_Racing написа:нафтата си е мн добра самоче някои хора правят големи грешки когато купуват нафта на черно!!и кфо правим ние сипваме я в колите и като доиде зимата става ужас нафтата замръзва,еми Шел не е виновен за това а сме си виновни ние защотото в резервара малко или много има някаква вода,нафтата и водата като минат през ланд сондата замръзва и затова стават проблемите а не че Шел и други бензиностанции са виновни :dummy:
Смяташ ли, че премятам туби в гаража :evil:. И к`ви сонди и к`ви води в резервоара? Аз от Шел НЕ ЗАРЕЖДАМ, щото секи път, в който съм стъпил там да заредя съм съжалявал, иначе дървените им въглища стават :lol:.
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 29 Ное 2008, 18:02

И аз се чудя къде да сипвам, по принцип вече 1000 километра някъде само Shell V-power Diesel, доволен съм от вървенето и разхода, но не е тайна, че като захладня и сутрин паленето е по-трудничко (от втория път, първия път въртя, пали и гасне), а при паленето хвърли един син облак отзад. Но пък и от ОМВ съм имал ядове (бензина), газта. Бих сипвал на Лукойл, обаче не ми е удобна, трябва да пътувам 1 километър, специално за да сипя гориво :roll:
BMW only!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от arkys » 12 Яну 2009, 12:50

и в Плевен Шел-ската нафта е негодна,на терасата замръзва :shock:
Обичай ближния,ближи обичания!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Emilio » 23 Яну 2009, 16:41

маречков написа:
to6i_Racing написа:нафтата си е мн добра самоче някои хора правят големи грешки когато купуват нафта на черно!!и кфо правим ние сипваме я в колите и като доиде зимата става ужас нафтата замръзва,еми Шел не е виновен за това а сме си виновни ние защотото в резервара малко или много има някаква вода,нафтата и водата като минат през ланд сондата замръзва и затова стават проблемите а не че Шел и други бензиностанции са виновни :dummy:
Смяташ ли, че премятам туби в гаража :evil:. И к`ви сонди и к`ви води в резервоара? Аз от Шел НЕ ЗАРЕЖДАМ, щото секи път, в който съм стъпил там да заредя съм съжалявал, иначе дървените им въглища стават :lol:.

Съгласен :yes:
НЕ КАРАЙТЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ ОТ КОЛКОТО ВАШИЯ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ МОЖЕ ДА ЛЕТИ!

О BMW, имам лудост в главата си от теб!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525 ТДС

Мнение от vaaseetoo » 23 Яну 2009, 17:34

гориво само ОМВ-алпин дизел за зимата много съм доволен!!! Ходихме на едно село и там беше -18 един колега с Фиат Стило беше зареждал на Шел и нема палене аз само завъртях ключа и затрака ми машинатааа :D :D :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 23 Яну 2009, 21:06

vaaseetoo написа:гориво само ОМВ-алпин дизел за зимата много съм доволен!!! Ходихме на едно село и там беше -18 един колега с Фиат Стило беше зареждал на Шел и нема палене аз само завъртях ключа и затрака ми машинатааа :D :D :D

Един глас за ОМВ Алпин и от мен.

На -16 запалих от раз, до мен полвин час въртяха 2 баничарки и нема запалване...

Потребител
Аватар

за горивото

Мнение от Stoilov » 09 Фев 2009, 17:21

От бензиностнции ЕКО ( арабски петрол ) после най добре е от OMV.

Следваща

Назад към Сервизно обслужване на БМВ