Специални благодарности ..
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Специални благодарности ..
Искам да благодаря официално на Ани (приятелката на Fast&Furious), krika, DrivingGod, Симеон (приятеля на DrivingGod) и BMW///M-ma6inata! Стояха цял ден прави на представянето на BMW Series 1 без накрая да получат и един балон дори .. Аз ще се погрижа да има някаква награда за ентусиазма им, който е достоен за уважение .. Затова DrivingGod, krika и BMW///M-ma6inata станаха свидетели на скромен скандал от моя страна към шефката на фирмата за кетъринг на вчерашния тест драйв! Съжалявам още веднъж! Извади ме от равновесие факта, че е обиждала и викала по двама ентусиасти, стояли цял ден прави, без да вземат един лев за цялата тази работа ... пак се ядосах като се сетих! Надявам се никога да не се повтори подобна ситуация!
Поне успях накрая като някакъв вид благодарност към тях да ги повозя на 745Li като пилотна кола на два броя 645Ci ... мисля, че не им се дадохме на магистралата
Поне успях накрая като някакъв вид благодарност към тях да ги повозя на 745Li като пилотна кола на два броя 645Ci ... мисля, че не им се дадохме на магистралата

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Хубаво е човек да види, че все още има човещина 

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Няма изобщо какво да се притесняваш за оная лудата
С крика доста се позабавлявахме докато ни викаше.
За мен беше важното, че през тези два дни си прекарах невероятно в компанията на всички които бяхме там
А за колите не мога да изразя по никакъв друг начин впечатлението освен с
Вярвайте ми, и аз говорих ,че се е изгубил духа, че не ми допадат и т.н. - няма такова нещо, на снимките е много по-различно
П.П: Туртурело, страшно ти благодаря за возенето във седмака, усетих какво е истински комфорт и мощ

С крика доста се позабавлявахме докато ни викаше.
За мен беше важното, че през тези два дни си прекарах невероятно в компанията на всички които бяхме там

А за колите не мога да изразя по никакъв друг начин впечатлението освен с

П.П: Туртурело, страшно ти благодаря за возенето във седмака, усетих какво е истински комфорт и мощ

BMW///M-ma6inata защо не разкажеш малко за оная "лудата"?Все пак темата ще се продължи, а и на всички,които не сме били там ще ни е интересно.Амм...и едно друго нещо искам
Нещо да кажеш за "така омразната ти" и на един друг човек 7-ца
Не била хубава а...грънци
Айде да не ти припомням какво казваше за нея:)

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Turturelo не се нервирай на лудата тя само ни развеселяваше.А чувството да седиш в 645CI е неповторимо колата на живо прилича на питбул готов да те изяде 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- el_nino
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 320i Convertible '87
krika написа:Turturelo не се нервирай на лудата тя само ни развеселяваше.А чувството да седиш в 645CI е неповторимо колата на живо прилича на питбул готов да те изяде
съгласен отвътре колата е перфектна много е гот да се седи в нея

9 мнения
• Страница 1 от 1