AutoBild-сравнение между AUDI,MERCEDES и BMW .......?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

AutoBild-сравнение между AUDI,MERCEDES и BMW .......?

Мнение от CONAN » 24 Апр 2008, 16:45

Купих си новия брой на въпросното списание в ,което има сравнение на базовите модели на трите немски марки и меко казано останах разочарован.Не съм карал нито една от тестваните коли,нито имам впечатление от тях но ми се струва ,че статията е писана от Ауди фен, то и такъв е резултата от теста- Ауди печели убедително.Всички модели на бмв от 1,3,5 и7 серия съпоставени с опонентите си са по бавни, по некомфортни и плюсовете им се броят на пръсти.
Честно казано незнам дали е така (вътрешно не ми се иска)затова оставям коментара на тези ,които имат преки впечатления от теставаните модели.
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 24 Апр 2008, 16:58

и на мен ми се иска бмв винаги да са наи добри както е спорет мен просто другите нека си говорят квото искат.За първите не съм сугласен мисля че алдито е първо после бмвто и накрая мерцедеса при вторите то нема спор та те международни отценители са го казали бмвто е наи добро а мерджана е ебти чикията,при третите мемам коментар та то петицата ги бие с много ама много.А за десерт седмицата ги размазва кво е това на последно место ,до колкото знам алдито има много електроника която се скапва и после колата е боклук а мерцедеса дизаима му неможе да ступи на малкото пръстче на седморката.АБЕ В КРАИНА СМЕТКА НИЕ СИ ЗНАЕМЕ ЧЕ ММВ СА НАИ-ГОЛЕМИТЕ :) :) :) а онези да си еб..т маиките :kuku:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 24 Апр 2008, 17:23

Що сравняват турбо моторите на Алди с наш'те атмосферни? :mhihi:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 24 Апр 2008, 17:28

Как може да сравняват 1.8т мотора на Ауди с 318и на БМВ? И къв трябва да е извода от тези малоумни сравнения - купете си ауди, да да...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dexter » 24 Апр 2008, 17:38

В Аутобилд рядко ще срещнете нещо хубаво написано за BMW. Просто я отминавате статията и така ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 335d, F30 320d

Мнение от nikinenov » 24 Апр 2008, 17:59

различни списания различни мнения
аз пък мога да ти сканирам априлския брой на WhatCar? най доброто спиания за ревюта на коли в Англия - там срваняват Е90 с новото А4, Ц класата и кадилак црт - новото А4 е оплюто отвсякъде казват че е доста по зле от предишното А4, а Е90 е признато за абсолютен връх в автомобилостроенето, никоя от другите три в това сравнение не се доближава и малко до БМВ-то
Only a month ago, I stepped out of the Ferrari 430 and thought that maybe in 200 years, someone, somewhere, using materials that don't currently exist, will make something better. But in fact, I only had to wait four weeks. The M5 is that good.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 24 Апр 2008, 18:04

Ок браво,тия от Ауто Билд да си взимат Аудита и да се кефат?! :evil: :confused:
Изображение

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 24 Апр 2008, 18:23

Мен страшно ме издразниха коментари като-
....губещият се казва БМВ ....При БМВ стремителния имидж и немощният двигател не си подхождат(за 1 серия).......атмосферният двигател сякаш е уморен(за 3 серия)......т.н. не ми се играе да копирам всички страници на тоя "бисер"
Прилича ми на БМВ антикампания............а пък и това е "черешката"-
от 20 теста само 4 пъти БМВ е било победител :shock: :shock:
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 24 Апр 2008, 18:29

Feanor написа:Що сравняват турбо моторите на Алди с наш'те атмосферни? :mhihi:

Щото на Ауди с тези мотори са им базовите версии- по-слаби няма в момента...
А и на кой изобщо му пука какво пише АутоБилд :?: Да си карат "пИрфекните" Ауди-та, аз си искам "скапаното" БМВ :twisted:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 24 Апр 2008, 21:20

Едно не мога да разбера...кой по дяволите намесва аЛди сред BMW и Mercedes?!?!?
Значи освен, че емблемата им е лошо копие на олимпииските кръгове (а ако питате мен това е четири нули, а добре знаем, че четири нули=кенеф на колела) колите им са също нескопосано опитване да достигнат и откопират BMW...справка стоповете на всичките им модели без А8. Та навсякъде аЛди се хвалят, че целта им е да са конкуренция на BMW, да задминат BMW, пускат нови модели само и само да "конкурират" тези на BMW - справка аЛди А5...Целия "прогрес" на тая фирмичка се дължи на отчаяните им некадърни опити да настигнат BMW...само дето качеството на всичко изработено от тях е мноооого далеч от BMW и най-вече двигателите. Щом "ударят" 100хил.км и почват да текат като лейки...там дето няма гарнитура, само там не протича...
аЛди...частите им са скъпи, чупят се...непрекъснато някоя машинка отказва...недозавиват със страшна сила...quattro-то е пълен ташак що се отнася до кеф на каране...но пък благодарение на него компенсират отвратителното си поведение на пътя. Кола за лигльовци и позьори...
Има един епизод на Top Gear, където Хаманд и Кларксън се подиграват на Мей и тестваното от него РС4...гледам си го от време на време да се развеселявам...
А и още нещо....погледнете снимките на предниците на различните аЛдита...да забелязвате някава разлика между А3 -4-6-8?!?!?!
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kusho » 24 Апр 2008, 21:43

Журналистите са на щат в VW, имаше подобни разкрития скоро в Германия. А пък пичовете от Щутгард /МБ/ направо политици хранели :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: към мантинелата

Мнение от BalBosA » 24 Апр 2008, 21:45

Joro_Paveto написа:Едно не мога да разбера...кой по дяволите намесва аЛди сред BMW и Mercedes?!?!?!

Е и аз това са чудя.Апък ауто билд е ясно че не са обективни.Преди доста време бях чел един тест,в които сравняваха БМВ и аЛди(кое е по барзо спортно и всичко в тази насока).Алди бяха много зле там.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 24 Апр 2008, 21:48

Много велики станали Алдитата бе, бахти немат догонване, добре че на БМВ поне продажбите им вървят по добре :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от skyfish » 24 Апр 2008, 22:23

хубу де,да приемем,че журналистите от аутобилд са хора на фауве,що тогава бмв са и зад мерцедес? :mhihi:
и от щутгарт ли пращат пари на списания вече или МБ са минали под шапката на фауве без да забележим :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кръгчета

Мнение от Niikoo_1 » 24 Апр 2008, 23:16

Абе хубаво е да се прочете статията в списанието преди разните капаците да си пускат постовете.

От статията се разбира, че се сраняват Базовите модели с най-ниското ниво на оборудване и най-малкия мотор, който се предлага за даден модел.
Така, че няма нищо чудно в резултата, гледа се какво е оборудването на колите, цената и какво получава клиента, ако си купи автомобил от началото на ценовата листа. :idea: :!:
Това е, кво толко чудно има.

В списанието има тест и м/у Ауди А3 и Киа Сийд и Киа-та печели :idea: по точки ама това не значи, че по-добра.

Следваща

Назад към Основен Форум