Камор Ауто
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Камор Ауто
Искам тук да споделя и да изразя своите благодарности към инж.Георги Христов,сервизен консултант в Камор!
Та накратко,запалих мой приятел и в последствие той се присейдени към наща "религия"
! Като си купи едно чудно BMW 318is E36
Искам да изкажа специални благодарности на горе споменатия човек за обърнатото внимание и компетентното мнение!
Хора в Камора клиента е БОГ!!!
това се казва обслужване!!!

Та накратко,запалих мой приятел и в последствие той се присейдени към наща "религия"

Искам да изкажа специални благодарности на горе споменатия човек за обърнатото внимание и компетентното мнение!
Хора в Камора клиента е БОГ!!!

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
аз мисля да прекарам на преглед една 320-ска
като нов собственик
83-то лято

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Мда,ако става въпрос за човека,дето е в дясната кабинка-определено изражението му е все едно сега се е издрайфал
- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Изглежда по-симпатичен и учтив,но вечно има работа и те зарязва да висиш по 10на минути и те пренасочва към другия
Истината е, че и те са открили комунизма. Карат я през просото просто защото нямат адекватен контрол и по-скоро защото тук в България има доста нещастници, които си мислят че са тарикати, когато се оставят да се държат с тях все едно са длъжни да плащат огромни суми за ремонти и да се съгласяват със всякаквите безумни хипотези на разни "специалисти", работещи на принципа "заменяме всички части с нови и проблема ще се реши, дори да не сме съвсем точно наясно къде е!". Просто сме ги научили, че даваме мило и драго за колите си и те си развяват байрака както падне. Тоя същия Жоро ми струва 270 лева за безумни и ненужни диагностики преди две седмици и със сигурност спечели, че си беше тръгнал преди да дойда да си взема колата. Някакъв неадекватник изглежда да е! Разглобиха ми колата и ми я тестваха цял ден, за да ми кажат, че са открили... проблемите, които им бяха докладвани сутринта. Велики са, няма що! Клиента е цар, ама без дрехи (ако си спомняте приказката)!
- The Mravoiada
- младши ентусиаст
-
Теди е пичът, права си! Аз само с него си общувам и за около година вече всичко е точно
Не само, че заради него не съм имал излишни разходи, но и в много случаи той лично ми е спестявал такива 

There are moments
when the only thing that stands still
is time itself

when the only thing that stands still
is time itself

Абе дето имало някакъв тарикат шивач, дето казал че ще ушие най-уникалните дрехи за царя. Толкова уникални, че простите и низшите няма да могат да ги виждат. В крайна сметка царя излязъл пред хората да им се изфука с новите си уникални дрехи и да ги заслепи с великолепието и неповторимостта си (дрехите били уникално скъпи съответно), но нещеш ли някакво "много бедно и просто" момче от тълпата извикало: "Лелее, вижте! Царят е гол!" ... Та такива сме гъзарчета и ние българчетата - с колкото повече те излъжат, толкова по-тарикат си!
jmanov написа:Абе дето имало някакъв тарикат шивач, дето казал че ще ушие най-уникалните дрехи за царя. Толкова уникални, че простите и низшите няма да могат да ги виждат. В крайна сметка царя излязъл пред хората да им се изфука с новите си уникални дрехи и да ги заслепи с великолепието и неповторимостта си (дрехите били уникално скъпи съответно), но нещеш ли някакво "много бедно и просто" момче от тълпата извикало: "Лелее, вижте! Царят е гол!" ... Та такива сме гъзарчета и ние българчетата - с колкото повече те излъжат, толкова по-тарикат си!
Пропускаш да кажеш, че всъщност шивача просто не му облякъл нищо. Но Царя, за да не го помислят за прост, не си признал че не вижда дрехи.
А извода ти, колега, нещо не го вденах какъв е и откъде го извади, само общата идея да препсуваме народа си разбрах...
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2