милиционерите са.....

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

милиционерите са.....

Мнение от prosto_pi4 » 30 Яну 2006, 0:31

Ами искам просто да попитам нещо.Ще започна с предистория малко.Значи който е бил в Велико Търново сигурно знае тука полиацаите кви са помияри.Имах лошия касмет един полицай да се заяде с мене за тжа че колата ми е хубава и че имам допалнителен цвят който не е отразен в талона и ми спря колата от движение.Както и да е - оправих се с тва, обаче със сащия тоя полицай след месец пак се срещнахме.Аз си бях спрял колата пред знак І Забранено паркирането и престоя а забранената зона започва след знака.Аз бях спрял поне на 10 метра преди знака и той се виждаще мн добре и с тва непречих.И тоя почна да ми спори че сам в нарушение и ми написа фиш, защото ако ми беше написал акт можеше отодлу да пиша възражение.Та не ме е яд толкоз за фиша колкото че тоя ми се точи.И въпроса ми е мога ли да предприема нещо срещу тоя , ако някой има опит и може да подскаже ще съм му благодарен
Умното си е умно .В кенефа да го затвориш - лафка ще отвори!

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 30 Яну 2006, 0:34

Убий го :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 320i

отговор

Мнение от KEVIN-30 » 30 Яну 2006, 0:39

Оплачи се с ЖАЛБА до шефа на КАТ,и напиши че тие искал пари на РЪКА носи отказал и тие написал ФИш,защото ако е било АКТ сиго предопреил че ще има възражение и да опишеш в АКТА как тие искал ПАРИ на ръка.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 30 Яну 2006, 1:36

Затова се поде кампанията на Пежо клуб, със съдействието на БМВ и всички дуги клубове по този въпрос - Закон за движение по пътищата (в България)

Линка е пуснат от The Boss http://www.mvr.bg/NR/rdonlyres/5279C541 ... tes_BG.pdf

Няма да чакаме да влезнем в Европейския съюз, за да ни направят пътищата и движението по тях, както трябва!

Парите ни от Актове и Фишове НЯМА да потъват в морето от Безпаричие... с други думи .... ХАЗНАТА!

Няма да плащаме на корумпирани полицаи пари, защото - ИНСТИТУЦИИТЕ, ОТГОВОРНИ ЗА ПЪТИЩАТА - НЕ СА СИ СВЪРШИЛИ РАБОТАТА, ЗА КОЯТО ИМ СЕ ЗАПЛАЩА от нашите пари!
Последна промяна Eva* на 30 Яну 2006, 1:37, променена общо 1 път
Да караш Peugeot е страст!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 30 Яну 2006, 1:37

Сега малко подробности :mhihi:
Пьрво с това: "кажи че е искал пари на рька" ами оня ако те осьди за клевета и уронване на престиж и тн и тн. ,какво правим? Как доказваме че е просил пари???? :mhihi:
После: след като си подписьл фиша :arrow: вече си се сьгласил че си бил в нарушение, демек нямаш вьзражения :idea: А ако кажеш, след като ти е заявено, че ще ти се пише фиш: Не аз не сьм в нарушение и отказвам да подписвам това което пишете , се отива на вариянт с акта, който можеш да обжалваш после ;)

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 30 Яну 2006, 4:43

пич съмнява ме че ше напраиш нещо на полицая ... нали не сънуваш и си мислиш че си в УСА ... тука е БГ ... тоя полицаи може да има цела рода в полицията там сите са на работа по шуробаджанашка линия представи си че е такъв .. после ше треа да ти търсим друго местенце за живеене ;)

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 30 Яну 2006, 9:27

Ми проследи го да видиш къде живее, има ли кола ала бала и го дебни кога е на змяна и кога не. Когато не е униформен го чакаш в некоя тъмна уличка с едо одеяло и един винкел и му сменяш фасона. Лошото е че нема да разбере че си ти, щот ако разбере после лошо ти се пише. Другият вариант е да му отмастиш на колата, ма пак нема да има голям смисал, щот няма да знае че си ти :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

:-) Opaaaa

Мнение от turboto » 30 Яну 2006, 9:45

Ако го разпознаеш тоя звънни в НТВ и да му спретнат една хубава скрита камерка.

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 30 Яну 2006, 11:29

Аз карах кола с допалнителен цвят,неупоменат в талона в продължение на 2 години и само са се заяждали,така че смятам за савсем нормално да предприемеш някакво отмъщение. Не от значение дали ще разбере от кого е,а че така не става тая работа

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320i
Мечтае да кара: Hummer, Mustang

Мнение от Gentsa » 30 Яну 2006, 14:04

пасувай,прави се че нищо не станало,за да си нямаш още ядове :(

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 30 Яну 2006, 18:35

като те спре за нещо и започне да ти пише акт тъпата кука си траи и като се подписваш пиши на вазражения че се съмняваш че длъжностното лице е употребило алкохол :twisted: и му гледаи сеира :twisted: до незнам си колко часа трябва да отиде да даде кръв за алкохолна проба!!! маи не е много приятно :mhihi:

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 30 Яну 2006, 18:52

а при тази ситуация с алкохола имали някакъв начин тая тъпа кука да го суди за клевета ???
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 30 Яну 2006, 18:53

тея от турново са пумияри :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 30 Яну 2006, 19:15

А ти си шеф на фен-клуба им :winky:
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от prosto_pi4 » 30 Яну 2006, 20:56

Бе и аз тва си мисля днеска,че ако зема нещо да прая ще се скасат да ме спират и да се ебават тия куки щото те са една обща и гадна помия която няма изчистване ако ще и аврам мекото да дойде.Пък в търново наистина са се сабрали най гадните вмирисани куки.Другаде не сам виждал такова нещо!! :evil:
Умното си е умно .В кенефа да го затвориш - лафка ще отвори!

Следваща

Назад към Основен Форум