Да ги направим щастливи !!!
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Да ги направим щастливи !!!
Приятели,туко що гледах по новините на БТВ как 2 рокерски форума са се организирали и направиха подаръци на деца от дом за сирачета.И се запитах какво ни пречи да съберем по 10-20лв или колкото и да са и да зарадваме още деца в неравностойно положение.Верно е,че в нашето забързано ежедневие за такива неща се сещаме все около Коледа,но нищо не ни пречи някоя събота или неделя да се организираме и да ги зарадваме поне за малко.
П.С. пиша тук, а не в събори и мероприятия за да могат колкото се може повече хора да видят тази тема.Моля модератирите ако сметнат за необходимо да я преместят.
П.С. пиша тук, а не в събори и мероприятия за да могат колкото се може повече хора да видят тази тема.Моля модератирите ако сметнат за необходимо да я преместят.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
OTKA4ENA не грешиш права си клуба посещава децата от с.Гуцал това което казваш 520 и мнокократно е обсъждано за събиране напри дрехи и т.н а и се прав и успвшно
ако искаш да помогнеш заповядай никой няма да ет върне 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Пичове, аз харесввам идеята на 520, да направим нещо за коледа за дечицата, може в Гуцал, може и на някое друго място, аз поемам ангажимента ако действаме за коледа да организирам и аудибг клуба!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
HAMANN заповядай сметка няма ама пак може да дадеш някой $ на мен
или ела и ти с нас ако искаш
Nasti идеята ти хич не е лоша да посетим Гуцал

Nasti идеята ти хич не е лоша да посетим Гуцал
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Явно 520i не е добре запознат с традицийте на клуба
Ето малко история около Дома за сирачета в с.Гуцал за миналата Коледа 2004.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=14139
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=14008
а за периодичните посещения там може да се прочетат тонове разкази и впечатления в Събори/Мероприятия. Дори и за баловете.

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=14139
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=14008
а за периодичните посещения там може да се прочетат тонове разкази и впечатления в Събори/Мероприятия. Дори и за баловете.
Да караш Peugeot е страст!
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Да съберем парички, според мен, много бързо и лесно може да стане! След това за 1-2 дни ще направим среща със собственици на фирми вносители на играчки, детски дрешки и плодове за да ни дадат по-добри цени, с цел да напазаруваме повече и да направим една веселба в някой дом, ако съберем повече средства може да го направим в повече от един.
За целта най-добре пуснете пак данните на сметката в която се събираха парички по време на предните акции, освен това ще направим една кутия в която всеки да пуска колкото иска и може, това се случва в четвъртък на ЕКО.
Събираме пари до 20-то число, на 21-и и 22-и правим пазаруването. На 23 правим веселбата за дечицата...
Аз лично поемам ангажимента да намеря фирми вносители и да отида да се спазаря с тях, който има желание да се включи в пазарлъка да заповяда.
Ако имате желание, нека да работим, защото не остана време
За целта най-добре пуснете пак данните на сметката в която се събираха парички по време на предните акции, освен това ще направим една кутия в която всеки да пуска колкото иска и може, това се случва в четвъртък на ЕКО.
Събираме пари до 20-то число, на 21-и и 22-и правим пазаруването. На 23 правим веселбата за дечицата...
Аз лично поемам ангажимента да намеря фирми вносители и да отида да се спазаря с тях, който има желание да се включи в пазарлъка да заповяда.
Ако имате желание, нека да работим, защото не остана време
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
Колеги вече писах в форума на Ауди за това че идеята е добра ... имах щастието и честта заедно с колегите ми от форума за мотори да участвам в тази акция и трябва да ви кажа че идеята се роди и осъществи за 1 седмица .... е вярно че трима от нашите братя се заеха наистина сериозно по организацията и стана възможно благодарение на това. Успех в това благородно начинание.
- The_Wizard.
- кандидат ентусиаст
-
Присъединявам се към тази идея! За съжаление не мога да поема ангажимент с организацията - не познавал никой лично, пък и нямам много свободно време, но ще се радвам да помогна - било с някой лев, било със стари дрехи или нещо друго. Ако има нещо конкретно моля пишете тук!
P.S.
Скоро прочетох за предишния жест на по-старите потребители и искам да благодаря специално на TheBoss! Евала на такива хора!
P.S.
Скоро прочетох за предишния жест на по-старите потребители и искам да благодаря специално на TheBoss! Евала на такива хора!

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
520i написа:Това което сте направили миналата година е похвално,но никъде не намерух тема дали ще има нещо подобно и тази година.Така че дйте да се организираме ,защото съм сигурен че ще ни е необходимо доста време да го направим,а празниците наближават.
Ние не го правим веднъж годишно. До сега сме ходили 7-8 пъти официално мисля и няколко в по-малки групички

29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2