пастиране, кой и колко ?
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
пастиране, кой и колко ?
пуснах търсачката на форума, но там ми излизат стари теми теми и то само как се прави.
Не ми трябва да знам как става, а ми трябва човек, който да ми го направи. Разбира се професионално!
Та така да попитам къде имате впечатления от пастиране и то от качествено, защото една бясна котка ми е харесала колата
. Положението на боята е следното:
-капака е пълен с точки и резки от камъчетата (карам по принцип бавно, ама
)
-около хватките на вратите е пълно с драскотини от нокти (много страстни жени возя
)
-цвета е станал матов от слънцето (и от годинките)
Моля не ми правете само реклама на роднини или приятели, а ми свършете работа ...
Става дума за района на София и Плевен ...
Не ми трябва да знам как става, а ми трябва човек, който да ми го направи. Разбира се професионално!
Та така да попитам къде имате впечатления от пастиране и то от качествено, защото една бясна котка ми е харесала колата

-капака е пълен с точки и резки от камъчетата (карам по принцип бавно, ама

-около хватките на вратите е пълно с драскотини от нокти (много страстни жени возя

-цвета е станал матов от слънцето (и от годинките)
Моля не ми правете само реклама на роднини или приятели, а ми свършете работа ...

- niki fire
- младши ентусиаст
-
Ами сериозно най-добрата автомифка е ЕНИГМА във Овча Купел ,който я е ползвал знае за какво става на вапрос ,там предлагат и друфи услуги освем външно,вътрешно и двигател като циалостно почистване ,което е мани бегаи разглабят цялата кола изваждат всичко и става такава каквато е била като нова.А за пастирането просто нямам думи уникално скоро не съм правил но мисля скоро да го направя, цената е около 50лв. Единственият недостатък на тази мифка е че винаги е препълнена и се чака, иначе едно миене външно-вътрешно става за около 1-2часа за което се плаща 15лв а за редовни клиенти като мен 12лв
,за пастиране се записва най малко един ден предварително.
п.п гарантирамти че нияма да сажаляваш
ако имаш интерес кажи да проверя как е точният адрес

- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
тия са посто наи добрите повярвяи ми мия си колата 4години тамniki fire написа:Ами сериозно най-добрата автомифка е ЕНИГМА във Овча Купел ,който я е ползвал знае за какво става на вапрос ,там предлагат и друфи услуги освем външно,вътрешно и двигател като циалостно почистване ,което е мани бегаи разглабят цялата кола изваждат всичко и става такава каквато е била като нова.А за пастирането просто нямам думи уникално скоро не съм правил но мисля скоро да го направя, цената е около 50лв. Единственият недостатък на тази мифка е че винаги е препълнена и се чака, иначе едно миене външно-вътрешно става за около 1-2часа за което се плаща 15лв а за редовни клиенти като мен 12лв,за пастиране се записва най малко един ден предварително.

- karaibrahim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: f31
Тея пичове в автомивките пастират временно. След 4-5 измивания ефекта изчезва, след още 3-4 е пак като преди да е била пастирана, повярвай ми, знам от собствен опит.
Най-добрия ефект се постига от бояджия, който работи с професионални пасти, минимум две различни. Трябва първо да се направи водна шкурка на боята, после да се минава с пастите, задължително с про машина. Ефекта е поразителен! Все едно си си пребоядисъл колата. Най-хубавото е, че държи година и половина-две без проблем (е не трябва да караш през пустинята, разбира се).
Другата подробност е, че не е евтино, хич даже... За моята кола (Астра, 3 врати) е около 150 лева, за по-големи е повече. Според мен си заслужава!
Ако те интересува драсни едно ЛС, да ти кажа телефона на човека, който ще ти свърши работата перфектно!
Най-добрия ефект се постига от бояджия, който работи с професионални пасти, минимум две различни. Трябва първо да се направи водна шкурка на боята, после да се минава с пастите, задължително с про машина. Ефекта е поразителен! Все едно си си пребоядисъл колата. Най-хубавото е, че държи година и половина-две без проблем (е не трябва да караш през пустинята, разбира се).

Ако те интересува драсни едно ЛС, да ти кажа телефона на човека, който ще ти свърши работата перфектно!

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
такова пастиране, за което karaibrahim говори правят в лазурит... с няколко шкурки минават и мерат колко микрона от боята да ти свалят за да стане наистина добре, а не само мазньоч отгоре да сложат на колата...
Nucl3arDru1D написа:такова пастиране, за което karaibrahim говори правят в лазурит... с няколко шкурки минават и мерат колко микрона от боята да ти свалят за да стане наистина добре, а не само мазньоч отгоре да сложат на колата...
Тва за меренето ме изкефи , ама да се насерат не могат измери кво свалят от боята

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Могат, могаат. Ти Киро като не разбираш нищо от боядисване и пастиране , що не си траеш, ааааааааа? Големи разбирачи се извъдихте. Мерят и то не колко микрона, а колко десети от микрона да свалят, за да стане като нова боята. Ти не си ли виждал в Европа, че всичките им коли са като нови. Да не мислиш, че ги пребоядисват всяка година? Не, просто свалят по няколко десети от микрона от боята. После тръкват с водна шкурка(ама с дестилирана вода за да няма механични примеси и да се променят микроните) и после давай с пастите.

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Ами ще ти се бъгне, като ползваш такъв от Илиенци. Ела да ти продам от новия модел. "Лазар" се казва. Викаш Лазар от храстите (където се облекчава от поредната бира), той поглежда с кривогледото око и: "0,32 от микрона за предния капак и по 0,11 от микрона по калниците и вратите". Пък и гаранция давам за "Лазар". Гарантирано пие по 8 бири на ден (може и повече, ако му дадеш).

- niki fire
- младши ентусиаст
-
Е не е моя работа да ви казвам да спрете ама ви си го обернахте във малка воина та си викам да я прекратим преди да се е разраснала
а иначе това "Мен пък ми се бъгна микрометъра за лак "

а иначе това "Мен пък ми се бъгна микрометъра за лак "

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Адаш,ще бъда кратък,като си дойдеш Ice-а ще те заведе на едно място ... Знаеш,кой не прави компромиси
Георги Пенчев

Георги Пенчев
Re: пастиране, кой и колко ?
CheGevara написа:пуснах търсачката на форума, но там ми излизат стари теми теми и то само как се прави.
Тогава аз ще ти препоръча един мой приятел, за да опровергая твърдението ако не ти хареса аз лично ще ти го платя .
казвам го това тук а мястото на ЛС за да не правя реклама
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
много благодаря на всички за мненията !!
исках само да ви кажа, че имам само 1 кола и сега ме изправяте пред трудния избор кой да предпочета! Най добре като се видим на ЕКОто да ви видя колите и ще реша! Пък бирата е от мене

исках само да ви кажа, че имам само 1 кола и сега ме изправяте пред трудния избор кой да предпочета! Най добре като се видим на ЕКОто да ви видя колите и ще реша! Пък бирата е от мене

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2