BMW Х6 М хванато този път в син цвят...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

BMW Х6 М хванато този път в син цвят...

Мнение от BMWPerformance » 14 Яну 2009, 14:50

Judging by the latest spy photos and the official video posted by BMW, it seems like the 2010 BMW X6 M is ready for production. The spy photos belong to the same BMW X6 M set we posted back in December and of course, they were taken by our close friend and collaborator Palbay.
With over 30,000 units built last year, BMW is hoping that the new X6 M will draw more consumers to the Sports Activity Coupe products, consumers that are looking for a car that it’s not a sedan nor a coupe, it has similar capabilities as the SAV vehicles, but it also gives them the thrill and power of an M engine.
Could the BMW x6 M be the answer to this? Well, time will tell, despite the criticism it has received from many publications and BMW fans, the X6 sales have been strong, with most of the units being exported last year.
I won’t be getting into all the technical details and design elements again, you can find all the details here.

Снимки:
Изображение

Изображение

Моля цъкнете линка... :roll: :mhihi:
Отпред е страшно красиво, както се вижда няма да има халогени, типично за ///М-ките :twisted:
http://www.automotorsport.se/bigpix/200 ... nt_big.jpg

btw - в момента не ми се превежда написаното по-горе, на който му се занимава няма да сгреши и да постне тук преведената статия. :)

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 14 Яну 2009, 15:54

Хммм, абе и синьо му стои добре... :)
Не знам толкова ли ми харесва тая Х6-ца :roll: щом точих лиги и по едно винено червено в Камор. А по принцип мразя коли "бордо" :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 14 Яну 2009, 18:06

Тоя цвят е много як :shock:
Изображение

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 14 Яну 2009, 19:45

Само да ми попадне в ръцете :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 14 Яну 2009, 22:27

MaXimal написа:Тоя цвят е много як :shock:

Даамм...! Малко офтопик-стой много добре и на е90..! :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 14 Яну 2009, 22:44

Някой ще ми обясни ли какви са тези черно-бели охлюви по броните, които вече няколко пъти виждам на различни снимки.... :uups: :confused:
Ако е от тези предпазните лепки тип фолио, които си стоят, за да пазят от камъчета, кой нормален човек ще кара с тази шарка?
Или е някоя нова мода, с която не съм запозната? :uups:

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 14 Яну 2009, 22:55

Това се нарича маскировка по принцип :mhihi:
Niki Lauda

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 14 Яну 2009, 23:08

едни си слагат охлюви на броните, други под капака :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: BMW Х6 М хванато този път в син цвят...

Мнение от Diavolo » 15 Яну 2009, 0:44

BMWPerformance написа:btw - в момента не ми се превежда написаното по-горе, на който му се занимава няма да сгреши и да постне тук преведената статия. :)

Заповядай :winky:

Съдейки по последните шпионски снимки и официалното видео на BMW, изглежда че през 2010 BMW X6 M ще влезе в производство. Шпионските снимки са част от показаните през Декември снимки на BMW X6 M, заснети от близкият ни приятел и сътрудник Palbay.
С произведените над 30000 бройки през последната година, BMW се надяват, че новото X6 M ще привлече повече привърженици на спортно ориентираните купета, привърженици търсещи кола, която е нито седан, нито купе и която има способностите на SUV, но и която също така им дава вълнението и мощността на М-кововия двигател.
Ще може ли BMW X6 M да бъде отговора на това? Времето ще покаже, въпреки критиката получена от много публикации и BMW фенове, продажбите на X6 бяха постоянни, с максимално голям брой изнесени коли през последната година.
Не бих искал да влизам отново в техническите детайли и дизайна на елементите...

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 15 Яну 2009, 15:01

Мишел написа:Някой ще ми обясни ли какви са тези черно-бели охлюви по броните, които вече няколко пъти виждам на различни снимки.... :uups: :confused:

Маскировка. Преди да представят официално модела крият някои от детайлите.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 15 Яну 2009, 20:14

И зелено да е, те да ми го дадат, пак ще го карам :mhihi: Отпред наистина изглежда много агресивно, предполагам ще вади и подобаващия звук нааа.... 8)

П.С Въпросните "охлювчета" винаги съм си мислила, че са "цветенца" :mhihi: чак сега се вгледах.....и видях, че не са цветенца.....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 16 Яну 2009, 9:05

от снимката в профил некакси ми седат малки задните гуми не знам при вас как е :) иначе колата е супер :)

Голямата Базука
Аватар
Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio

Мнение от bozukov_g » 16 Яну 2009, 11:08

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 17 Яну 2009, 4:02

добре, защо трябва да има 100 теми за 2 модела (X5 M, X6 M)... :) ? колкото и да ми е итнересно е абсурдно да ги следя всички...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 17 Яну 2009, 10:29

по принцип X6 като цяло не ми харесва но досега не бях виждал синя X6-ца а тази ми допадна,но едва ли някога ще се кача в такова чудовище :mhihi:
:driving: :dunno: :driving:

Следваща

Назад към Основен Форум