Audi A4-Победител в мастър теста на AMS ...
Модератор: Общи модератори
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
ole написа:еми тва не означава че са "автомобили за отбиване на номера" а напротивfuriozo написа:въпрос на предпочитание. това че се карат не значи че трябва се лепим за тях. те тия модели са главно коли за масите
бих ти казал една теория що да са отбиване ама като ти гледам подписа и изказванията надали ще разбереш така че си прав

Понякога трябва да погледнеш нещата реално.Това са топ моделите на двете марки и ако забравим сектантството за момент е видно,че БМВ е с по-грозният екстериор за момента.Ще каже някой въпрос на вкус...според мен ако някой хареса точно това БМВ,няма такъв.
Всяка марка си има достойнства,но на мен лично не ми харесва да се чувствам сигурно в колата си само през лятото...щото била със задно,или ще кажете че е по-проходимо и по-сигурно от предното?!?!
За мен БМВ е стара любов и съм сигурен че скоро ще се върна към нея,но да отричаш предимствата на Ауди си е чиста проба самозаблуда.
Да погледнем и другите
...това специално не го заменям за никаква 5-ица!!!Пробвах ги и двете преди да взема сегашното и казвам с ръка на сърце Аудито е класи над това
Това е за почитателите на задното

Всяка марка си има достойнства,но на мен лично не ми харесва да се чувствам сигурно в колата си само през лятото...щото била със задно,или ще кажете че е по-проходимо и по-сигурно от предното?!?!
За мен БМВ е стара любов и съм сигурен че скоро ще се върна към нея,но да отричаш предимствата на Ауди си е чиста проба самозаблуда.

Да погледнем и другите

...това специално не го заменям за никаква 5-ица!!!Пробвах ги и двете преди да взема сегашното и казвам с ръка на сърце Аудито е класи над това

Това е за почитателите на задното

А8-цата е царят в своя клас
за А6-цата и 5-цата на бмв може да се поспори и 2-те коли са много добри
а тва последното е много добро
само тоя с фотошопа маааалко повече да се беше постарал с пътната настилка и ауди-то и щеше да кърти, иначе бмв-то си е излезнало от завоя, тва не е пипано, ама яко си личи че е добавян пътя с RS4-ката 
за А6-цата и 5-цата на бмв може да се поспори и 2-те коли са много добри
а тва последното е много добро

- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
съгласен съм с колегата в по старите модели БМВ си бяха религия ама сега то в новите коли почти няма разлика а просто кой по здраво ще го направи и дизайна естествено
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
misho13 написа:Понякога трябва да погледнеш нещата реално.Това са топ моделите на двете марки и ако забравим сектантството за момент е видно,че БМВ е с по-грозният екстериор за момента.Ще каже някой въпрос на вкус...според мен ако някой хареса точно това БМВ,няма такъв.
............
Да погледнем и другите
............
Това е за почитателите на задното![]()
![]()
Сега да ги сравняваш на външен вид е доста субективно.... мене пък не ме кефат Алдита въобще.
За задно предаване няма какво да говорим.... карай си голфа и продължавай да мислиш, че е по-добре на предно.
7-цата е автомобил със свой си стил , а А8цата е некво дълго яйце

А как можа само да пуснеш снимка на Е60

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
misho13 написа:На мен ми е малко тъпо да сравнявам двете марки...и двете са ми на сърцето.Има една към която имам алергия..МВ,циганската либоФФ