Е90...
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Тоя тунинг от AcSchnitzer ми допада много ,според мен е много подходящ за Е90 ,не знам но по някакъв начин ми напомня на самолет Стелт...
...И наистина айде стига вече с тея спорове за old school bmws и новите модели...квото имаше да се казва се каза 100пъти
...

But does a human form display to those who dwell in realms of day
Според мен този нов дизайн на новите БМВета изобщо не е дизайн на кола. Пълна дизхормония. Дизайнът го няма изобщо, има само смесване на различни стилове, сюрреализм.
Аз не бих се качил в тази кола, както не бих си и облякъл нещо безвкусно, за което, както се казва, и маймуната с левия си крак би направила по добре.
така че ще си карам своята Е 46 за сега и ще си купя може би някакво Ауди когато реша да я сменям.
са съжаление новата продукция на БМБ определено повече не е Ultimate Driving Machine.
Аз не бих се качил в тази кола, както не бих си и облякъл нещо безвкусно, за което, както се казва, и маймуната с левия си крак би направила по добре.
така че ще си карам своята Е 46 за сега и ще си купя може би някакво Ауди когато реша да я сменям.
са съжаление новата продукция на БМБ определено повече не е Ultimate Driving Machine.
[quote="Dimitar"]А аз питам, ще има ли една тема за новите модели дето да не я насерете. От всички автомобилни форуми, само в нашия си плюем новите модели. Да ви пикая на ентусиазма и на всичко. То бива да харесваш старите легенди, ама това вашето вече на нищо не прилича.[/quote] нещо не си спомням да има някакви скандали и разногласия при появата на Е36 или Е 46, така че наистина нещо има куцо в цялата тази история. а това че хората реагират по такъв резък начин е съответсва на степента на безвкусицата на новата линия на БМВ. Дано да си сменят дизайна или ще си сменят клиентите.
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
- el_nino
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 320i Convertible '87
Може да отбележим наличието на Е90 вече в София...цвят:бледо зелено ( не се сърдете са определението не съм много навътре) с временни номера 320Д засечено паркирано пред Първа англииска гимназия

- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
[quote="selski"]Тц братле, ма хич не си прав - сигурен съм че ти е повече от ясно какво искам да кажа, и какво казвам! Бангъл е ПРЕСТЪПНИК ЗА МЕН, защото БЕНГЪЛ а не аз или Пенчо от Курнаре разби имиджа на БМВ. болката ми е, че БМВ беше наистина различен автомобил, автомобил който се познаваше както от СЛЕПЦИ, така и от ГЛУХИ, и то със същата точност и сигурност, с която би го разпознал и човек нелишен от някое от сетивата си!!!... адски простичко - нали? вгледай се в новата тройка - "да, не е лоша, обаче ако бях я правил аз....." - и това е мнението както на обикновените "шофери", така и на запалените Фенове. И АЗ също мисля така. На мен НИКАК НЕ МИ ХАРЕСВА НОВАТА ЛИНИЯ НА МАРКАТА КОЯТО Е НАЛОЖЕНА ОТ .... - ма и това съм го чел някъде... при това със същото отношение като за мосю "Льо КЛЕМАН".... друга тема със същото съдържание... - ми да прочел съм - дори обикновено редактирам, преди да публикувам рецензия, критика, или мнение(и се опитвам да минимализирам субективизма когато не съм прав)!!!...
ВЪПРОС НА ВКУС![/quote]
ами аз като гледам ти и на старите модели не си фен с този МБ (дарак) грешката е вярна дарак казах , що не си пишеш в МБ форумите ... аз лично не си падам по малките модели но колата си е много хубава и кой те излъга за агресията на новите модели на БМВ а??? ти случайно да си виждал някой от тях на живо а???? а случайно да си карал ???? а да си правил сравнение с новите модели на твоята любима марка ( особено съотношението цена- качество) направи горепосочените неща и тогава плюй по човека .... моля те и плс. недей да говориш точно ти , който караш МБ за агресия... аре неща да пиша повече , че се ядосах...
ВЪПРОС НА ВКУС![/quote]
ами аз като гледам ти и на старите модели не си фен с този МБ (дарак) грешката е вярна дарак казах , що не си пишеш в МБ форумите ... аз лично не си падам по малките модели но колата си е много хубава и кой те излъга за агресията на новите модели на БМВ а??? ти случайно да си виждал някой от тях на живо а???? а случайно да си карал ???? а да си правил сравнение с новите модели на твоята любима марка ( особено съотношението цена- качество) направи горепосочените неща и тогава плюй по човека .... моля те и плс. недей да говориш точно ти , който караш МБ за агресия... аре неща да пиша повече , че се ядосах...
gambling with the devil on the road
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
kay написа:Aurora написа:Дано да си сменят дизайна или ще си сменят клиентите.
Прав Ви път![]()
Браво!!!

- kay
- просветлен
-
Аз не бих ги нарекъл тъпанари, причини много. Идеята беше, че те БМВ-тата са за каране, не за гледане 

- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
[quote="smoKing"]поредното включване от детската градина
[/quote]
това към кой беше

това към кой беше

gambling with the devil on the road
- viper
- Crash Master
-
kay написа:Аз не бих ги нарекъл тъпанари, причини много. Идеята беше, че те БМВ-тата са за каране, не за гледане
Мухахахахахаха, е сега изби рибата вече

- kay
- просветлен
-
viper написа:kay написа:Аз не бих ги нарекъл тъпанари, причини много. Идеята беше, че те БМВ-тата са за каране, не за гледане
Мухахахахахаха, е сега изби рибата вечеКое става за каране? Е46? ХАХАХАХАХААХАХ Става за возене. За каране максимума е Е30 от 3-тата серия. Нагоре всички са САМО ЗА ГЛЕДАНЕ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като си толкова хард-кор що не караш Катерам или Уестфийлд ми си губиш времето с бавни Е30ки?

- viper
- Crash Master
-
Мдаааа..... точно това имах в предвид - е30ката може да е 316-ка, ама се върти по-добре от е46 330сi
Просто е брутална кола - както каза един много голям БМВ маниак: Device for FUN
А по-новите може да са много бързи и да се ускоряват като ракети, ама са натъпкани с толкова системи и системчици за какво ли не, че имаш чувството, че караш ТРОЛЕЙ
Сега остава да направят и БМВ със предно и излагането ще е пълно
Това ми беше мисълта.
За дизайна няма какво да говорим - всеки си има мнение. Моето е, че приличат на
Всъшност не - приличат на

За дизайна няма какво да говорим - всеки си има мнение. Моето е, че приличат на

[quote="viper"][quote="kay"][quote="Aurora"]Дано да си сменят дизайна или ще си сменят клиентите.[/quote]
Прав Ви път
[/quote]
Браво!!!
Само така! Аман от тия тъпанари с 3,20лв в джоба, дето само пюят великолепните нови творения
[/quote] сам си тъпанар, от тези, които без да си мислят поглъщат като крокодили всичко което им се подава и се налага от горе.
Прав Ви път

Браво!!!

61 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5