1ва Серия
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
bmw maniqk ivo bmw написа:Нема кво да си говориме колата си е ЧУК![]()
![]()
Добре де, чухме ти мнението ....
Според мене по едни снимки никога не можеш да придобиеш представа за един автомобил ... бях нарочил Х3 за грозен автомобил .. обаче когато го поогледах на автовсалона .. бе да ви кажа хич не ми се дивя грозен .. даже е доста агресивн с тая предница ...
П.С. Преди си бях сложил за подпис една фраза .. ма една вечер се бях напил мноо и я махнах ... та .. пишеше "Най-хубавата кола е новата след това БМВ!" така, че не се карайте ... коя кола е най !

R.I.P Landikar
Iliikata написа:Аз като чуя думата BMW си представям нещо голямо и мощно,а не някаква градска кола.Въпреки,че вече нищо не може да ме изненада след комбито на Ягуар.
Вълшебната думичка в този бизнес е "ПАРИ"!!! Всичко се прави за пари! Чест им прави на BMW, че влагат много сърце и дух в правенето на пари, но без да си кривим душата са си комерсиализирани типове, които по една или друга причина са нашите любими комерсиализирани типове ..

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Turturelo написа:[БМВ] са си комерсиализирани типове, които по една или друга причина са нашите любими комерсиализирани типове ..
Точно

Ако нямаше милиони и милиони 318-ки продадени, от къде щяха да имат капитала да направят чудеса като М3 и М5? Вярно е че са средностатистически коли, че нямат достатъчно мощнот, че са надебелели с годините, обаче е най-продавания модел и носи най-големите печалби.
Айде сега да му ударим балтията, щото не е спортен модел, а? Ама ако го няма него, нямаше да има и БМВ... За да растат трябват нови модели, нови пазари - било то и коли като 1ва серия. И въпреки че всичко е за пари направено, карайте го като излезе, сравнете го с пряката му конкуренция, пък тогава ще си говорим пак. Факта е, че ако имаш 30,000 лв. за нова кола, кое би си купил - Голф 5 дето по нищо не се отличава от милионите Голф 4-ки дето се търкалят или БМВ, да се правиш на гъзар? Може да е грешна обосновката, ама БМВ това целят. Пък и всички се оплакват, колко много била надебеляла 3тата серия - ами ето ви кола с теглото на Е30ка със съвременно окачване и двигател

Френски баничарки...

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Turturelo написа: Вълшебната думичка в този бизнес е "ПАРИ"!!!
Да очакваме ли в скоро време автобус или камион БМВ ?

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ами вана на БМВ каква серия ще бъде? 2, 4 или...? Дали има концептуални снимки някъде в нета? Сигурен съм че на всички ни ще е интересно да го видим 

42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3